ProudMomy preslatko
Happy vrisnula sam od smijeha doslovno 😂😂😂😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Hvala svima 😘
Evo zvala sam za nalaze, ne znam vrijednosti, samo su rekli sve u redu, pa nisam dalje ni pitala! Bitno da je dobro!
Nije mi bilo svejedno pojela sam bome ovih dana junka i svega.
Al i danas cu! Hahahah Za ogtt! Zasuzila sam 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hvala svima 😘
Evo zvala sam za nalaze, ne znam vrijednosti, samo su rekli sve u redu, pa nisam dalje ni pitala! Bitno da je dobro!
Bome jesi, sad se lijepo nagradi, nek i bebo uživa 😀😘
Hvala svima 😘
Juhuuu hahah, ja sam sad pojela paprikaš i pola korabice, bas mi je pasala. Zato sinoc od prsuta i kiflica do muffina, imali smo goste pa sam se opustila 🤣🤣
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Bas sam sretna! I tocno sam znala kaj me onaj prvi put sje... da mi je bio povisen secer. Jebena kauguma! Kao nema secera, mos mislit kak nema! Zakucala mi ga je samo tako 😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
happy dobra si 😂😂😂😂 i daj nam vise nabaci slicicu od busice eto ne trebas frizuru vjerovst cemo ti na rijec da je bolja od Pingvinove 😂😂😂😂😂
Dobila sam 2 kg u tri tjedna. Bujam li ga bujam.
27.6. 💙
happy dobra si 😂😂😂😂 i daj nam vise nabaci slicicu od busice eto ne trebas frizuru vjerovst cemo ti na rijec da je bolja od Pingvinove 😂😂😂😂😂
Dobila sam 2 kg u tri tjedna. Bujam li ga bujam.
Još jedna manekenka😍😍..pa di vas Klokanica sve mršave nađe😍😍, slatki trbušćić, zaokružujete se fino😍😘
Dan curkee eto jase prijavljujem u 23 tjedan 😊😊
Na +6 sam 🐖
😍😍😍😍😍jako si lijepa😍😍😍, a trbuščić presladak, već dosta velik😘
Dan curkee eto jase prijavljujem u 23 tjedan 😊😊
Na +6 sam 🐖
😍😍😍😍😍jako si lijepa😍😍😍, a trbuščić presladak, već dosta velik😘
Hvala 😊
Daa kažu mi ginici da je to jer ga nosim sprijeda pa se zato tako jako vidi ...meni to ne smeta dok je on meni dobro unutra 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji