Jutro svima!
Evo ja u labu, cekam prvo vadjenje.
Gladna sam, od sinoc, sanjala sam hambi iz submarine. 😂😂😂😂
Bejb, Palcica je jos u komadu, malena zeza, malo bi van, malo ne bi. Nije aktivna na forumu jer je u bolnici, a ne daju joj bas da puno koristi mobitel.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drage i mi smo danas bile na pregledu, skratio mi se cerviks 😞 do sad sve bilo oke, al eto, moram paziti. Ali hvala Bogu beba je super, saznali smo spol, stize jos jedan pisonja 😀 od zadnjeg pregleda sam dobila 3 kg i toliko sam u plusu od pocetka trudnoce (za sad). I moram se naruciti za ogtt 🙈🙈 sto se tice udaraca, ja sam s 18.tj osjetila prve pokrete ali to bude jednom pa danima nista, a sad ih osjetim svaki dan, pogotovo ujutro i navecer 🙂 moram vam pokazati sliku s uzv-a, meni je prejeziva 😂
Blago tebi :) odlicna kilaza 😁😁 , a kaj se cerviksa tice meni samo on u glavi , a mirujem dosta pa cu tako i nastavit kolko mogu :/ , mene brinu udarci bebe , kolko cesto bi ih trebale osjetit ? Jer aam unazad dva dana stalno osjetila a sad neki strajk :(
Jutro svima!
Evo ja u labu, cekam prvo vadjenje.
Gladna sam, od sinoc, sanjala sam hambi iz submarine. 😂😂😂😂
Bejb, Palcica je jos u komadu, malena zeza, malo bi van, malo ne bi. Nije aktivna na forumu jer je u bolnici, a ne daju joj bas da puno koristi mobitel.
Jutro 😘😘 , drzi se :D ja sam uzasno vec sad gladna 😆😆😆😆😆 al cu se jos malo strpit :D
Proudy sretno s ogtt-om 😘
Franova samo hrabro..ne mogu ni zamisliti kako ti je,al sve smo tu uz tebe kad se trebaš pojadati 😘😘
Matilda trebat ćeš malo usporiti tempo,ali sve bude dobro
Teic drago mi je da je bebica super ☺️ Mi spol i dalje ne znamo,prvo rekli da je najvjerojatnije dečko,zadnji pregled da je možda ipak cura 🙈 a prvo škakljanje sam osjetila s 18 tjedana,sad već povremeno i lupka 😁
Evo izvadili mi krv, popila ovo govno, jedva. Sinu se svidja izgleda, jer on skace ko lud. A meni zeludac u grlu! Neces van pa makar crkla!
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo izvadili mi krv, popila ovo govno, jedva. Sinu se svidja izgleda, jer on skace ko lud. A meni zeludac u grlu! Neces van pa makar crkla!
😂😂😂😂 Dobro jutro curke! Proud drž se, popila si a sad sjedi i ne mrdaj dok se ne slegne.
Matilda samo polako, me se cerviks i povećati. Miruj što više 😊.
Bojana i moj isto malo lupa pa malo štrajka. Jednu noć molim da prestane a već drugu da krene.
Ja još niam gladna ali mogla bih hambi iz submarina 😂. Hm?! Njam.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
😂😂😂😂 Dobro jutro curke! Proud drž se, popila si a sad sjedi i ne mrdaj dok se ne slegne.
Bojana i moj isto malo lupa pa malo štrajka. Jednu noć molim da prestane a već drugu da krene.
Ja vec dva dana nis ne osjetim :/ ni skakljanje ma nis 🤮
Najedi se slatkog i lezi, možda pomogne ;)
Proud, ajme mene to čeka uskoro i sve se bojim da će mi se povraćati... Bljak. Mogu poslati čovjeka na mjesec, a ne mogu smisliti neko elegantnije rješenje za to.
27.6. 💙
Ma ja sam to u prvoj trudnoci odradila bez bada, kao da nisam ni popila, al tada nisam imala nikakvih problema sa zelucem. Sad mi je zato koma, sve mi dize zeludac, pogotovo ovo tak slatko, a inace nis slatko ne volim.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja vec dva dana nis ne osjetim :/ ni skakljanje ma nis 🤮
Ma u tim tjednima nije to jos nesto alarmantno, beba je jos mala, ima mjesta pa ne osjetimo svaki pokret bas. Naravno, ako si zabrinuta odi doktoru, bit ces mirnija.
Moj je od uvijek periodican, lupa 10 min, pa par sati nista i tak stalno vise manje.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji