ivy a masno slasno i przeno zelim stalno ahahahahah to sam se vec navikla pa ni ne racunam pod posebne zelje…😂😂
😂😂😂😂 Istinu kažeš tako i ja.
Moj m mislio da je moja kombinacija svježeg sira i ajvara nezamisliva ali višnje pa luk ga nasmija 😂😂😂.
Sirote mi samo oko frižidera ophodimo 😂😂😂
Mmm..sviđa mi se ideja sira i ajvara, to moram probari, zvuči mljacc(još da je domaći ajvar😋)
Ovaj moj nije ali podravka ljuti je ok zamjena.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Franova, bas sam se pitala sto te muci...
Znam da ti je koma. Moj je sad vec dugo doma, par godina se izvlaci, ali inace radi takav posao da ga firma salje cesto van na par mj. Kad sam saznala da sam trudna s Maksom, on je bio u Indiji, na par mjeseci. Kad ti dodje, izbaci to iz sebe, lakse covjek zivi poslije 😉
Ja sam tak sad gladna da vam rec ne mogu, a ne smijem nis jest. Od muke sam vec u krevetu, a ni zaspat ne mogu jer sam gladna. 😂😂😂 bem ti ogtt!
I ja bi na whatsapp 😁 poslala sam mail
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Franova, bas sam se pitala sto te muci…
Znam da ti je koma. Moj je sad vec dugo doma, par godina se izvlaci, ali inace radi takav posao da ga firma salje cesto van na par mj. Kad sam saznala da sam trudna s Maksom, on je bio u Indiji, na par mjeseci. Kad ti dodje, izbaci to iz sebe, lakse covjek zivi poslije 😉
Ja sam tak sad gladna da vam rec ne mogu, a ne smijem nis jest. Od muke sam vec u krevetu, a ni zaspat ne mogu jer sam gladna. 😂😂😂 bem ti ogtt!
Popi čašu vode i spavaj😘😘..a sutra poslje oggta se nagradi nečim slasnim😀
Franova, bas sam se pitala sto te muci…
Popi čašu vode i spavaj😘😘..a sutra poslje oggta se nagradi nečim slasnim😀
A da smijem jest ne bi mi ziher sad do jela bilo.
Idem se probat onesvijestit, treba i ustat u 6.
Laku noc 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
hvala ti proud 😙
ivy jaoooo svjezi sir i ajvar pa mljac sutra cu probati vec mi sline cure 😆
ena pa daj nemogu vjerovati da te bas svaki dan muci zgaravica 😯 neke tablete trazi pa mene to drzalo po par dana pa sam skoro poludila odvratan osjecaj...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
hvala ti proud 😙
ivy jaoooo svjezi sir i ajvar pa mljac sutra cu probati vec mi sline cure 😆
ena pa daj nemogu vjerovati da te bas svaki dan muci zgaravica 😯 neke tablete trazi pa mene to drzalo po par dana pa sam skoro poludila odvratan osjecaj…
Svaki dan..i refluks ko i Proudy, niš ne pomaže, uzimala sam Rennie...rekla doktorica da je to gastritis u refluks, ne začinjeno, ne jesti 2h prije spavanja tj ležanja...bude prošlo kad rodim🤣
Huh, umorih se dok sam vas procitala. Pocet cu si natuknice pisati sto sam htjela komentirati 😂
Barbara cestitke na deckicu 😘 I pazi se sada, skolu i ostalo stavi malo po strani. Doci ce vrijeme kad ces moci nastaviti sa planovima i aktivnostima 😊
Franova drzi se. Izbaci to iz sebe, vjerujem da je tesko ali to je sve za vase bolje. Trenutno je takva situacija ali nadajmo se da ce doci bolja vremena pa da nece biti potrebe za odlaskom. Nisam bila u poziciji zene koja je doma i ceka muza da se vrati nakon par mjeseci rada van drzave, pa ne znam kako je to. Ali sam bila u poziciji kceri koja je bila doma s mamom i cekala tatu da se vrati. Nije nikako isto ali sam osjetila kako je to kad jedno od roditelja mora ici van da bi zaradio. Uvijek sam govorila da ne zelim muza s takvim poslom. Bilo mi je tesko ko djetetu a kamoli tek majci samoj s djecom i ostalim brigama. Mada je zivot takav da ne znas sto ce te docekat i u kakvu situaciju dovesti da ces morat biti u toj poziciji. Svakako, drzi se i ne daj se 😘💟
Sokiralo me kad sam procitala da je Mono morala hitno na carski. Nas dobri duh foruma. ❤ vjerujem da ce oporavak ici svojim tijekom i da ce sve biti u redu. One su pravi borci. 😊
Al sto je to tamo na proljetnicama, koliko ih je vec prije rodilo? E da Proudy, kako vi imate fb grupu pa ste i tamo aktivne, kako je Palcica? Nema je vise na forumu, kakvo je kod nje stanje?
Ostale cure kako ste? Osim sto ooopet mislite i pricate o hrani😂 i ja bi sad ne te breskvice nego one zmijice gumene bombone 😂 a bome bi mi i mek sjeo 😂
💗Baby E💗
Drage i mi smo danas bile na pregledu, skratio mi se cerviks 😞 do sad sve bilo oke, al eto, moram paziti. Ali hvala Bogu beba je super, saznali smo spol, stize jos jedan pisonja 😀 od zadnjeg pregleda sam dobila 3 kg i toliko sam u plusu od pocetka trudnoce (za sad). I moram se naruciti za ogtt 🙈🙈 sto se tice udaraca, ja sam s 18.tj osjetila prve pokrete ali to bude jednom pa danima nista, a sad ih osjetim svaki dan, pogotovo ujutro i navecer 🙂 moram vam pokazati sliku s uzv-a, meni je prejeziva 😂
04.07. Matija 💜
Franova znam kako ti je. Ali gledaj to na način da je to za dobro i da vam bude bolje. Kad bebica dođe bit ćete zajedno i to je najbitnije. Moj muž je prije par godina radio u bugarskoj godinu i pol pa smo preživjeli. Bit će to ok i brzo će proći 😊♥️👍🏼
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sortiraj odgovore
Najstariji