cure od srca vam hvala,divne ste i sve vas ljubim i grlim makar i ovako virtualno ❤
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja volim sve što je hrana još pogotovo ako je onak masno i slasno. Jedu mi se tjestenine, pizze, hamburgeri. Udovoljim si jednom tjedno a tada i vaga mam skoči 😂.
Bebu sam u 1 t osjetila u 20 tt ali mi je tada i posteljica bila sprijeda, sada je straga i baš kao što happy kaže bolje da uštedim za bubnjeve 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
cure od srca vam hvala,divne ste i sve vas ljubim i grlim makar i ovako virtualno ❤
😘😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Evo Bojana, meni baš fiina😋😋
Budem i ja probala 🤣.
Franova 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo Bojana, meni baš fiina😋😋
Budem i ja probala 🤣.
Franova 💕
1 kg je, nekih 18, 19kn 😁😋
mina draga jel ti muz dugo vec vani?
sto se tice hrane sad par dana jela sam vrlo malo i to na silu al vratit ce se to na svoje 😀 inace nemam zelju za odredenom hranom dugotrajno nego onako po 2,3 dana pa nesto novo...eto sad dva dana jedem visnje otopim ih i posecerim i ubijam se..,s tim da sam danas i luka se pozeljela pa ga naprsvila onako na salatu i u njemu se ubila i odmah poslije visnje pa odem do frizidera po zalogaj luka i ono fino za poluditi 😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ivy a masno slasno i przeno zelim stalno ahahahahah to sam se vec navikla pa ni ne racunam pod posebne zelje...😂😂
mina draga jel ti muz dugo vec vani?
sto se tice hrane sad par dana jela sam vrlo malo i to na silu al vratit ce se to na svoje 😀 inace nemam zelju za odredenom hranom dugotrajno nego onako po 2,3 dana pa nesto novo…eto sad dva dana jedem visnje otopim ih i posecerim i ubijam se..,s tim da sam danas i luka se pozeljela pa ga naprsvila onako na salatu i u njemu se ubila i odmah poslije visnje pa odem do frizidera po zalogaj luka i ono fino za poluditi 😂😂
Auuu...zapekla me žgaravica samo na čitanje😂😂, neidem spavati bez čaše mlijeka pokraj kreveta i bojim se jest, slatko, slano, ljuto..a sve to volim i bi..onda pojedem i patim😂😂
ivy a masno slasno i przeno zelim stalno ahahahahah to sam se vec navikla pa ni ne racunam pod posebne zelje…😂😂
😂😂😂😂 Istinu kažeš tako i ja.
Moj m mislio da je moja kombinacija svježeg sira i ajvara nezamisliva ali višnje pa luk ga nasmija 😂😂😂.
Sirote mi samo oko frižidera ophodimo 😂😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
ivy a masno slasno i przeno zelim stalno ahahahahah to sam se vec navikla pa ni ne racunam pod posebne zelje…😂😂
😂😂😂😂 Istinu kažeš tako i ja.
Moj m mislio da je moja kombinacija svježeg sira i ajvara nezamisliva ali višnje pa luk ga nasmija 😂😂😂.
Sirote mi samo oko frižidera ophodimo 😂😂😂
Mmm..sviđa mi se ideja sira i ajvara, to moram probari, zvuči mljacc(još da je domaći ajvar😋)
Sortiraj odgovore
Najstariji