Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    21. Veljača 2018. 22:42

cure od srca vam hvala,divne ste i sve vas ljubim i grlim makar i ovako virtualno ❤  

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    21. Veljača 2018. 22:43

Ja volim sve što je hrana još pogotovo ako je onak masno i slasno. Jedu mi se tjestenine, pizze, hamburgeri. Udovoljim si jednom tjedno a tada i vaga mam skoči 😂.
    Bebu sam u 1 t osjetila u 20 tt ali mi je tada i posteljica bila sprijeda, sada je straga i baš kao što happy kaže bolje da uštedim za bubnjeve 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

21. Veljača 2018. 22:43

franovamamita

cure od srca vam hvala,divne ste i sve vas ljubim i grlim makar i ovako virtualno ❤

😘😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗

ivymicek
    21. Veljača 2018. 22:46

Ena31

Evo Bojana, meni baš fiina😋😋

Budem i ja probala 🤣.
    Franova 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

21. Veljača 2018. 22:48

ivymicek

Ena31

Evo Bojana, meni baš fiina😋😋

Budem i ja probala 🤣.
    Franova 💕

1 kg je, nekih 18, 19kn 😁😋

franovamamita
    21. Veljača 2018. 22:48

mina draga jel ti muz dugo vec vani?

sto se tice hrane sad par dana jela sam vrlo malo i to na silu al vratit ce se to na svoje 😀 inace nemam zelju za odredenom hranom dugotrajno nego onako po 2,3 dana pa nesto novo...eto sad dva dana jedem visnje otopim ih i posecerim i ubijam se..,s tim da sam danas i luka se pozeljela pa ga naprsvila onako na salatu i u njemu se ubila i odmah poslije visnje pa odem do frizidera po zalogaj luka i ono fino za poluditi 😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    21. Veljača 2018. 22:51

ivy a masno slasno i przeno zelim stalno ahahahahah to sam se vec navikla pa ni ne racunam pod posebne zelje...😂😂

21. Veljača 2018. 22:53

franovamamita

mina draga jel ti muz dugo vec vani?

sto se tice hrane sad par dana jela sam vrlo malo i to na silu al vratit ce se to na svoje 😀 inace nemam zelju za odredenom hranom dugotrajno nego onako po 2,3 dana pa nesto novo…eto sad dva dana jedem visnje otopim ih i posecerim i ubijam se..,s tim da sam danas i luka se pozeljela pa ga naprsvila onako na salatu i u njemu se ubila i odmah poslije visnje pa odem do frizidera po zalogaj luka i ono fino za poluditi 😂😂

Auuu...zapekla me žgaravica samo na čitanje😂😂, neidem spavati bez čaše mlijeka pokraj kreveta i bojim se jest, slatko, slano, ljuto..a sve to volim i bi..onda pojedem i patim😂😂

ivymicek
    21. Veljača 2018. 22:53

franovamamita

ivy a masno slasno i przeno zelim stalno ahahahahah to sam se vec navikla pa ni ne racunam pod posebne zelje…😂😂

😂😂😂😂 Istinu kažeš tako i ja.
    Moj m mislio da je moja kombinacija svježeg sira i ajvara nezamisliva ali višnje pa luk ga nasmija 😂😂😂.
    Sirote mi samo oko frižidera ophodimo 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

21. Veljača 2018. 22:55

ivymicek

franovamamita

ivy a masno slasno i przeno zelim stalno ahahahahah to sam se vec navikla pa ni ne racunam pod posebne zelje…😂😂

😂😂😂😂 Istinu kažeš tako i ja.
    Moj m mislio da je moja kombinacija svježeg sira i ajvara nezamisliva ali višnje pa luk ga nasmija 😂😂😂.
    Sirote mi samo oko frižidera ophodimo 😂😂😂

Mmm..sviđa mi se ideja sira i ajvara, to moram probari, zvuči mljacc(još da je domaći ajvar😋)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.