Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Veljača 2018. 12:29

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Daaa, evo 28. Ce biti tocno 4mj.
    27.10. Sam zadnji dan radila. Bas mi je to dugo vec!
    Nadam se da se maleni podigao.
    Moj je po svuda sad. Glavnina pokreta i udaraca je oko pupka, ali ima ih i ispod i iznad.
    Ma ja se samo svaki put nadam da mi je cerviks isti i da mi se nije otvorio i to je to.

Hvala, zlatna si😘…e, nisam te pitala, kolki je normalan cerviks i kolki je tvoj? Nije mi to baš dr objasnila, samo mi je rekla da mi je skraćen(iako po ovome kaj sam googlala nez baš, ko da je ok), ja mislim da je moja dr paničarka

Meni ti mjeri od 15. tjedna. Ugl tada je bio 42mm, to je kao normalna neka duzina, a moj je od 19. tjedna 30mm, znaci nekih 10mm mi se skratio. Od tada stoji na toj mjeri. Jel ti negdje napisala neku mjeru mozda? To ti je vaginalnim uzvom mjerila? Ako je trebala bi imati mjeru u mm.

Mjerila mi je nez jel vaginalnim jer mi radi oba, prošli pregled prvi put napisala za cerviks 3.7cm( mislim da je to za tadašnjih 24tt ok?)

Pa to je kao mrvu krace,  ali nije alarmantno,  ako je sve drugo zatvoreno. 😉
    Vaginalni ti i radi vjerojatno samo zbog cervikometrije. Meni tak isto,  kratko izmjeri cerviks i onda dalje prek trbuha.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

20. Veljača 2018. 12:30

Pharmamma jedna proljetnica ima crijevnu virozu,  ajd mi pls reci jel se smije Linex piti? Kaze da u uputama pise da se ne preporucuje. Kaj nije to probiotik obicni?

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

20. Veljača 2018. 12:36

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Moj je po svuda sad. Glavnina pokreta i udaraca je oko pupka, ali ima ih i ispod i iznad.
    Ma ja se samo svaki put nadam da mi je cerviks isti i da mi se nije otvorio i to je to.

Hvala, zlatna si😘…e, nisam te pitala, kolki je normalan cerviks i kolki je tvoj? Nije mi to baš dr objasnila, samo mi je rekla da mi je skraćen(iako po ovome kaj sam googlala nez baš, ko da je ok), ja mislim da je moja dr paničarka

Meni ti mjeri od 15. tjedna. Ugl tada je bio 42mm, to je kao normalna neka duzina, a moj je od 19. tjedna 30mm, znaci nekih 10mm mi se skratio. Od tada stoji na toj mjeri. Jel ti negdje napisala neku mjeru mozda? To ti je vaginalnim uzvom mjerila? Ako je trebala bi imati mjeru u mm.

Mjerila mi je nez jel vaginalnim jer mi radi oba, prošli pregled prvi put napisala za cerviks 3.7cm( mislim da je to za tadašnjih 24tt ok?)

Pa to je kao mrvu krace, ali nije alarmantno, ako je sve drugo zatvoreno. 😉
    Vaginalni ti i radi vjerojatno samo zbog cervikometrije. Meni tak isto, kratko izmjeri cerviks i onda dalje prek trbuha.

Piše v.u.zatvoreno, 1.5članak prsta, čvrste konzistencije, uu T izgleda(i to mislim da je ok)

pharmamma
    20. Veljača 2018. 12:37

ProudMomy

Pharmamma jedna proljetnica ima crijevnu virozu, ajd mi pls reci jel se smije Linex piti? Kaze da u uputama pise da se ne preporucuje. Kaj nije to probiotik obicni?

Može...od svih probiotika Linex je jedini registriran kao lijek,a ne kao dodatak prehrani pa je prošao rigoroznije kontrole i ispitivanja..kao i ostali lijekovi,nije ispitivan na trudnicama pa se zato ograđuju u uputi, ali dosad nisu zabilježene nikakve nuspojave ni kod trudnica ni kod dojilja..😊

20. Veljača 2018. 13:06

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Pa to je kao mrvu krace, ali nije alarmantno, ako je sve drugo zatvoreno. 😉
    Vaginalni ti i radi vjerojatno samo zbog cervikometrije. Meni tak isto, kratko izmjeri cerviks i onda dalje prek trbuha.

Piše v.u.zatvoreno, 1.5članak prsta, čvrste konzistencije, uu T izgleda(i to mislim da je ok)

To ti je Ena super nalaz. Vjerojatno je doktoricu uplasilo to kaj se mali zabio dolje u trenutku pregleda. Zatvorena si i izvana i iznutra,  nisi mekana,  sve savrseno. 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

20. Veljača 2018. 13:07

pharmamma

ProudMomy

Pharmamma jedna proljetnica ima crijevnu virozu, ajd mi pls reci jel se smije Linex piti? Kaze da u uputama pise da se ne preporucuje. Kaj nije to probiotik obicni?

Može…od svih probiotika Linex je jedini registriran kao lijek,a ne kao dodatak prehrani pa je prošao rigoroznije kontrole i ispitivanja..kao i ostali lijekovi,nije ispitivan na trudnicama pa se zato ograđuju u uputi, ali dosad nisu zabilježene nikakve nuspojave ni kod trudnica ni kod dojilja..😊

Hvala ti puno!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

20. Veljača 2018. 13:11

Proudy 😘😘😘, hvala ti😍😘

20. Veljača 2018. 13:16

Ena31

Proudy 😘😘😘, hvala ti😍😘

Ma nista draga!
    Evo ti i ja smo od prilike isto trudne,  pa da si povuces paralelu. Meni je cerviks 2.9cm,  vanjsko usce ulozivo za vrsak prsta,  smeksano,  unutarnje usce T obilika. Zatvoreno. I meni kazu da je dobro dok je unutra zatvoreno. Ovo sto sam uloziva cak nije nista za drugorotku,  kazu da je normalno.
    Mislim da je negdje tamo oko 30.tjedna normalno Y unutarnje usce.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    20. Veljača 2018. 13:22

ProudMomy

pharmamma

ProudMomy

Može…od svih probiotika Linex je jedini registriran kao lijek,a ne kao dodatak prehrani pa je prošao rigoroznije kontrole i ispitivanja..kao i ostali lijekovi,nije ispitivan na trudnicama pa se zato ograđuju u uputi, ali dosad nisu zabilježene nikakve nuspojave ni kod trudnica ni kod dojilja..😊

Hvala ti puno!

Nema na čemu ☺️

HappySeal
    20. Veljača 2018. 13:57

Cure koje ste već bile na porodiljnom, ali bez komplikacija, imam par pitanja. Kod teta u HZZO je zauzeto stalno. 

1. Onih 45 tj 30 dana prije termina, jesu li to kalendarski ili radni dani?
    2. Od tada dobivam puni iznos plaće?
    3. Trebam li neko drugo bolovanje imati otvoreno prije toga? 

Nalazim milijun oprečnih infomacija... a želim iskoristiti GO dok ne odem na porodiljni jer ne znam hoću li imati koga da mi isplati taj godišnji kad se vratim s porodiljnog :D 

27.6. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.