Ivymicek 🤗hvala! Nadam se da nas nece toliko prikovat za krevet da napokon mozemo uzivat u carima shopinga!
Tea tocno tako! Ja sam prvo mislila da me beba nekako gura, a onda sam skuzila da bi mogle biti kontrakcije. Mene je jedno 2 puta nekako i boluckalo dok je trajalo. Kao da pece. Ali srecom ne traje dugo, a ni cesto. Nadam se da ce mi sad ove tabletice pomoc u tome da beban ostane unutra jos poduze vremena!
Bit ce sve okej, samo treba pazit da nisu preceste 💪
Mene ne pecka nis, samo taj nekako cudan osjet hahah
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Da Tea, bas ti onak cijeli trbuh bude tvrd ko kamen!
Meni krenulo sa 2-3 bezbolne u danu. Sad mi se bas znaju zaredati vec i znaju boliti, al normabel jos uvijek pomaze. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pa cure hvalaaaaa lakse mi je sa vama ma ja san to prerano isla meni je po mobitelu 6 tjedan ali mislim da nije niti toliko,molite za mene
Pa cure hvalaaaaa lakse mi je sa vama ma ja san to prerano isla meni je po mobitelu 6 tjedan ali mislim da nije niti toliko,molite za mene
naravno da će biti sve ok 🙏🙏🤞🤞🤞🤞🤞💪💪💪💪💪😘😘
Meni ti se recimo isto u 6tt, tocnije 5+4 vidjela samo gestacijska, tjedan dana poslije, na 6+4 vidio se plod i kucalo je srce. Nekome bude cak i kasnije, jer je kasnije doslo do zaceca. Tako da samo pozitivno i hrabro naprijed! 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Glaaaadnaaaa saaammmm😂😂😂😂
Čekam da m dođe s posla pa da nam sveki ispeče debrecinke i pomfri😋😋😋😋
Više nije šala 😂 23.tjedan već! Još malo
Jeeeyyyyy, bušicaa😍😍😍😘😘😘, ljepo ste mi okruglički 😍
Meni ti se recimo isto u 6tt, tocnije 5+4 vidjela samo gestacijska, tjedan dana poslije, na 6+4 vidio se plod i kucalo je srce. Nekome bude cak i kasnije, jer je kasnije doslo do zaceca. Tako da samo pozitivno i hrabro naprijed! 😉
Riri i ja sam u 1T isto imala slučaj kao i Proud tako da samo hrabro. Sve će biti dobro 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Više nije šala 😂 23.tjedan već! Još malo
Divnan okrugli trbuščić... Ma nema šale vrijeme ide ali još furamo troznamenkasti broj, nekima već sutra pada na 99 😉
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji