Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Veljača 2018. 14:02

HappySeal

Cure koje ste već bile naporodiljnom, ali bez komplikacija, imam par pitanja. Kod teta u HZZO je zauzeto stalno.

1. Onih 45 tj 30 dana prije termina, jesu li to kalendarski ili radni dani?
    2. Od tada dobivam puni iznos plaće?
    3. Trebam li neko drugo bolovanje imati otvoreno prije toga?

Nalazim milijun oprečnih infomacija… a želim iskoristiti GO dok ne odem na porodiljni jer ne znam hoću li imati koga da mi isplati taj godišnji kad se vratim s porodiljnog :D

1. Ovo se ne sjecam,  ali ako se ne varam radi se o kalendarskim danima.
    2. Tako je,  od tada si na punoj placi.
    3. Ovo koliko sam skuzila ovisi i o ginekologu,  neki ne daju otvoriti poodiljni 45 dana prije,  ako nisi bio na bolovanju prije,  iako je meni tu nekako sve jasno,  minimalno je 28 a max 45 dana prije termina krece porodiljni. Posavjetuj se s ginicem,  u vezi toga kad ti moze otvoriti.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

20. Veljača 2018. 14:04

evo da vam pokažem u čemu uživam već daaanimaa😀😀, volim oduvjek ali zadnjih mjesec dana😋😋, uf..

HappySeal
    20. Veljača 2018. 14:04

Ma moj otvara u svako doba dana i noći, kad zatražim :D

Više računam radi sebe da znam organizirati te dane ;) 

27.6. 💙

baarbaraa29
    20. Veljača 2018. 14:05

Cure ubacujem se u temu duzina cerviksa/mirovanje.
    Meni je 32mm i moram ponovo u pon.na pregled da vidi kak ce ici, a do tad ne nuzno strogo mirovanje, ali moram usporit i sve minimalizirat.
    Kaze da se nada da cu izbjec serklaz (il kak se vec pise) i lezanje u bolnici.
    Jesu vama spominjali te radikalnije varijante?
    I da, kaze da je 25mm zapravo kratko, ali obzirom da sam ja imala operaciju i samim tim je kraci, valjda sam pod povecalom!
    I da, na listu ipak upisujem jos jednog PRINCA 👑💙

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

HappySeal
    20. Veljača 2018. 14:05

Ena31

evo da vam pokažem u čemu uživam već daaanimaa😀😀, volim oduvjek ali zadnjih mjesec dana😋😋, uf..

Ja sam pojela ovaj tjedan teglu lino lade na žlicu. Inače to ne radim nikad, pa ni onda... 

27.6. 💙

20. Veljača 2018. 14:10

baarbaraa29

Cure ubacujem se u temu duzina cerviksa/mirovanje.
    Meni je 32mm i moram ponovo u pon.na pregled da vidi kak ce ici, a do tad ne nuzno strogo mirovanje, ali moram usporit i sve minimalizirat.
    Kaze da se nada da cu izbjec serklaz (il kak se vec pise) i lezanje u bolnici.
    Jesu vama spominjali te radikalnije varijante?
    I da, kaze da je 25mm zapravo kratko, ali obzirom da sam ja imala operaciju i samim tim je kraci, valjda sam pod povecalom!
    I da, na listu ipak upisujem jos jednog PRINCA 👑💙

O misa mu! Ti si imala onaj zahvat na cerviksu jel tako? Da,  sigurno te zato posebno prati. 
    Meni je moj pricao o tom sivanju,  radi se do 25 ili najkasnije 27 tjedna,  ako dodje do promjena na unutarnjem uscu. Tipa kako sam izvan uloziva,  da se to dogodi i unutra da bi me onda zasili. 
    Samo ti polako draga! Bit ce sve ok! 😉 Cestitam na princu!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

20. Veljača 2018. 14:11

Ovo je krem jogurt pa se kao tješim.da je zdravo😂😂, slatko je pa mi paše, ai mliječno pa nema žgaravice😁. Barbara 👣👣💙💙😘😘, jeeyyyy😘😘...nisu mi niš takvo spominjali jer se ne otvaram pa je ok al zato je rekla ležat da mali ne stvara pritisak dole da ne dođe do otvaranja

HappySeal
    20. Veljača 2018. 14:13

JA se sad napucavam slatkog, jer onaj tjedan kada bude test na šećer ima da ga izbjegavam u širokom luku :D 

27.6. 💙

baarbaraa29
    20. Veljača 2018. 14:16

Ma da, letz konizaciju. Kaze bio mi 38, pa 30 i nest, vec sam zaboravila i sad 32.
    Nadam se da me nece toliko prikovat za krevet da cemo moci kuci za Uskrs bar 😟
    I taman bi od uto.trebala u skolu koju cekam od ljetos..ali to mi je sad manje bitno. Covjece kako se zna sve potrefit!
    I da, hvala 🤗

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

20. Veljača 2018. 14:17

baarbaraa29

Ma da, letz konizaciju. Kaze bio mi 38, pa 30 i nest, vec sam zaboravila i sad 32.
    Nadam se da me nece toliko prikovat za krevet da cemo moci kuci za Uskrs bar 😟
    I taman bi od uto.trebala u skolu koju cekam od ljetos..ali to mi je sad manje bitno. Covjece kako se zna sve potrefit!
    I da, hvala 🤗

Držim 🤞da bude sve 🆗 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.