Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Veljača 2018. 17:33

Amoksil se smije u trudnoci.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Majda23
    19. Veljača 2018. 20:20

Hvala 🙂 

04.07. Matija 💜

pharmamma
    19. Veljača 2018. 20:47

Matilda23

pharmamma

Matilda23

Drage imam problem, pokupila sam gripu i dobila amoksicilin 2x na dan, pitala sam jel smiju trudnice nakon cega me pitala koliko sam trudna i kaze da smijem. Mene je nekako i dalje strah to piti. Ima koja iskustva?

Amoksicilin smiješ piti u trudnoći…jesu bas potvrdili gripu i jel još koja dijagnoza uz to?jer gripa sama po sebi se ne bi trebala liječiti antibioticima,to je virusna bolest..antibiotik ide u slučaju kad se na nju nadoveže neka bakterijska upala-grlo,sinusi,pluća..

Nije gripa, krivo sam se izrazila, upala sinusa i grla.

Profesionalna deformacija 🙈

19. Veljača 2018. 20:49

pharmamma

Matilda23

pharmamma

Matilda23

Drage imam problem, pokupila sam gripu i dobila amoksicilin 2x na dan, pitala sam jel smiju trudnice nakon cega me pitala koliko sam trudna i kaze da smijem. Mene je nekako i dalje strah to piti. Ima koja iskustva?

Amoksicilin smiješ piti u trudnoći…jesu bas potvrdili gripu i jel još koja dijagnoza uz to?jer gripa sama po sebi se ne bi trebala liječiti antibioticima,to je virusna bolest..antibiotik ide u slučaju kad se na nju nadoveže neka bakterijska upala-grlo,sinusi,pluća..

Nije gripa, krivo sam se izrazila, upala sinusa i grla.

Profesionalna deformacija 🙈

Samo ti daj, dobro nam dođu takvi savjeti 😘

Tea👶
    20. Veljača 2018. 05:59

Jutro, bole nas leda i gladni smo 😂😂
    Kako ublažavate bolove ovakvog tipa? Meni pomogne istezanje, na par sati mi je ok, pa se bol vrati 😑

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

ivymicek
    20. Veljača 2018. 07:45

Tea👶

Jutro, bole nas leda i gladni smo 😂😂
    Kako ublažavate bolove ovakvog tipa? Meni pomogne istezanje, na par sati mi je ok, pa se bol vrati 😑

Jutro. Mi pospani, vesela noć s bubanim kikachima 😴. Glad me opet lovi tako da nam je kao i tebi.
    Ne bole me toliko leda koliko kukovi i zdjelica. Svakako istezanje pomaže, ja vrtim bokove u krug i to mi pomaže.
    Kod nas opet palo malo snijega a predviđaju ga dosta. Moram obaviti shoping ako zaglavim 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    20. Veljača 2018. 09:03

Jutro svima,probudili se u snježnom prekrivacu,srecom ne moram nigdje😁 mene samo zna trtica bolit makar primjecujem da me umor pod zadnje dane zna navecer slomit kao da sam radila 24sata

HappySeal
    20. Veljača 2018. 09:14

Jutro cure, 

Mene je za vikend potomak u dva navrata tako oborio s nogu da sam mislila da nešto nije ok. Valjda se naslonio na kralježnicu i momentalno sam imala onaj osjećaj jako bolnih mengi kad boli sve od struka naniže, koljena klecaju, a ja ne znam bi li piškila ili kakila. Čim se pomaknuo bilo je bolje, ali bogme me presjeklo. 

I evo, i ja sam ušla u fazu suhih šljiva i magnezija... 
    Više preventive radi jer vidim da može biti problema, al baš sam jučer rekla MM - radim sve što ti kažu da ne smiješ (voda na krušku, kava na jogurt, suhe šljive + donat), a opet nije baš tako jednostavno potaknut probavu jednom kad odluči ići u štrajk. 

27.6. 💙

ivymicek
    20. Veljača 2018. 09:39

HappySeal

Jutro cure,

Mene jeza vikend potomak u dva navrata tako oborio s nogu da sam mislila da nešto nije ok. Valjda se naslonio na kralježnicu i momentalno sam imala onaj osjećaj jako bolnih mengi kad boli sve od struka naniže, koljena klecaju, a ja ne znam bi li piškila ili kakila. Čim se pomaknuo bilo je bolje, ali bogme me presjeklo.

I evo, i ja sam ušla u fazu suhih šljiva i magnezija…
    Više preventive radi jer vidim da može biti problema, al baš sam jučer rekla MM - radim sve što ti kažu da ne smiješ (voda na krušku, kava na jogurt, suhe šljive + donat), a opet nije baš tako jednostavno potaknut probavu jednom kad odluči ići u štrajk.

Tak i ja nekad ne znam što bih iki bi pipi ili kaka baš se nekako nasadi 😂.
    Mene za sad spašabaju zobene i puno puno jogurta ali planiram uvesti magnezij jer sam kao i Jama umorna. Onesvjestim se u krevet navečer a i preko dana nedostaje energije.
    Uf uf

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    20. Veljača 2018. 10:00

Mene zasad leđa bole jedino ako sjedim dulje vrijeme pa se trudim il lagano kretati il leći..a probavu zasad magnezij,pahuljice,jogurt i voće drže pod kontrolom..u početku mi je bilo grozno,al sad je većinu vremena ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.