Amoksil se smije u trudnoci.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drage imam problem, pokupila sam gripu i dobila amoksicilin 2x na dan, pitala sam jel smiju trudnice nakon cega me pitala koliko sam trudna i kaze da smijem. Mene je nekako i dalje strah to piti. Ima koja iskustva?
Amoksicilin smiješ piti u trudnoći…jesu bas potvrdili gripu i jel još koja dijagnoza uz to?jer gripa sama po sebi se ne bi trebala liječiti antibioticima,to je virusna bolest..antibiotik ide u slučaju kad se na nju nadoveže neka bakterijska upala-grlo,sinusi,pluća..
Nije gripa, krivo sam se izrazila, upala sinusa i grla.
Profesionalna deformacija 🙈
Drage imam problem, pokupila sam gripu i dobila amoksicilin 2x na dan, pitala sam jel smiju trudnice nakon cega me pitala koliko sam trudna i kaze da smijem. Mene je nekako i dalje strah to piti. Ima koja iskustva?
Amoksicilin smiješ piti u trudnoći…jesu bas potvrdili gripu i jel još koja dijagnoza uz to?jer gripa sama po sebi se ne bi trebala liječiti antibioticima,to je virusna bolest..antibiotik ide u slučaju kad se na nju nadoveže neka bakterijska upala-grlo,sinusi,pluća..
Nije gripa, krivo sam se izrazila, upala sinusa i grla.
Profesionalna deformacija 🙈
Samo ti daj, dobro nam dođu takvi savjeti 😘
Jutro, bole nas leda i gladni smo 😂😂
Kako ublažavate bolove ovakvog tipa? Meni pomogne istezanje, na par sati mi je ok, pa se bol vrati 😑
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Jutro, bole nas leda i gladni smo 😂😂
Kako ublažavate bolove ovakvog tipa? Meni pomogne istezanje, na par sati mi je ok, pa se bol vrati 😑
Jutro. Mi pospani, vesela noć s bubanim kikachima 😴. Glad me opet lovi tako da nam je kao i tebi.
Ne bole me toliko leda koliko kukovi i zdjelica. Svakako istezanje pomaže, ja vrtim bokove u krug i to mi pomaže.
Kod nas opet palo malo snijega a predviđaju ga dosta. Moram obaviti shoping ako zaglavim 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro svima,probudili se u snježnom prekrivacu,srecom ne moram nigdje😁 mene samo zna trtica bolit makar primjecujem da me umor pod zadnje dane zna navecer slomit kao da sam radila 24sata
Jutro cure,
Mene je za vikend potomak u dva navrata tako oborio s nogu da sam mislila da nešto nije ok. Valjda se naslonio na kralježnicu i momentalno sam imala onaj osjećaj jako bolnih mengi kad boli sve od struka naniže, koljena klecaju, a ja ne znam bi li piškila ili kakila. Čim se pomaknuo bilo je bolje, ali bogme me presjeklo.
I evo, i ja sam ušla u fazu suhih šljiva i magnezija...
Više preventive radi jer vidim da može biti problema, al baš sam jučer rekla MM - radim sve što ti kažu da ne smiješ (voda na krušku, kava na jogurt, suhe šljive + donat), a opet nije baš tako jednostavno potaknut probavu jednom kad odluči ići u štrajk.
27.6. 💙
Jutro cure,
Mene jeza vikend potomak u dva navrata tako oborio s nogu da sam mislila da nešto nije ok. Valjda se naslonio na kralježnicu i momentalno sam imala onaj osjećaj jako bolnih mengi kad boli sve od struka naniže, koljena klecaju, a ja ne znam bi li piškila ili kakila. Čim se pomaknuo bilo je bolje, ali bogme me presjeklo.
I evo, i ja sam ušla u fazu suhih šljiva i magnezija…
Više preventive radi jer vidim da može biti problema, al baš sam jučer rekla MM - radim sve što ti kažu da ne smiješ (voda na krušku, kava na jogurt, suhe šljive + donat), a opet nije baš tako jednostavno potaknut probavu jednom kad odluči ići u štrajk.
Tak i ja nekad ne znam što bih iki bi pipi ili kaka baš se nekako nasadi 😂.
Mene za sad spašabaju zobene i puno puno jogurta ali planiram uvesti magnezij jer sam kao i Jama umorna. Onesvjestim se u krevet navečer a i preko dana nedostaje energije.
Uf uf
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mene zasad leđa bole jedino ako sjedim dulje vrijeme pa se trudim il lagano kretati il leći..a probavu zasad magnezij,pahuljice,jogurt i voće drže pod kontrolom..u početku mi je bilo grozno,al sad je većinu vremena ok
Sortiraj odgovore
Najstariji