Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea👶
    20. Veljača 2018. 10:28

Meni je probava ok, ali uvela sam Mg neki dan radi umora 😅 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

20. Veljača 2018. 10:44

Dobro jutro drage moje loptice😘😘..mi se napajkili baš ljepo noćas, beba je pajkila a m ili nije hrkal ili sam ja tak čvrsto spavala😂...sad smo popapali 3 jaja na oko 😀, popili.svoje vitaminčeke(btw otkad pijem magnezij probava je super tak da ko ga ne pije, preporučam).
    Kaj se bolova u leđima tiče, da, otkad ležim, prije samo u trtici.
    Lijep i ugodan dan vam želim😘😘

franovamamita
    20. Veljača 2018. 11:12

dan 
    i kod nas padao snijeg a sad na to kisa i odmah ga topi tak da je uzas....
    sto se tice probave hm...nije redovita mada pijem magnezij negdje od 12tt  valjda sam postala imuna 
    a brzo se umaram i cim hodam 15tak min zelim sjesti jer nemogu bas viee i sve me pocne boljeti...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

20. Veljača 2018. 11:13

Jutro cure!
    Moja noc standardna,  sjedeca 😂😂😂 inace sam super,  nis drugo mi nije ni ne boli me.
    Ona frendica je na kraju jucer navecer zavrsila na carskom,  cijeli dan se ni milimetra nije otvorila. Sirota! 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    20. Veljača 2018. 11:15

proud ajme uzas jadna se namucila sigurno....al bitno da je sad sve ok
    ivy neka kikaci brzo ozdrave 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

20. Veljača 2018. 11:16

ProudMomy

Jutro cure!
    Moja noc standardna, sjedeca 😂😂😂 inace sam super, nis drugo mi nije ni ne boli me.
    Ona frendica je na kraju jucer navecer zavrsila na carskom, cijeli dan se ni milimetra nije otvorila. Sirota!

A jadna, mučila se tak dugo...kak si oggt izdržala?

20. Veljača 2018. 11:22

Da,  bas su je dugo drzali,  dobrih 12 sati. Al sad su dobro,  malicka je preslatka!
    Nije mi Ena danas ogtt,  22.02.,  u cetvrtak mi je 😉
    Vec me panika danas hahahah. Vele jedite 3 dana prije uobicajeno,  a meni se sve neki junk jede ovih dana,  koji ne jedem uobicajeno svaki dan 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

20. Veljača 2018. 11:27

ProudMomy

Da, bas su je dugo drzali, dobrih 12 sati. Al sad su dobro, malicka je preslatka!
    Nije mi Ena danas ogtt, 22.02., u cetvrtak mi je 😉
    Vec me panika danas hahahah. Vele jedite 3 dana prije uobicajeno, a meni se sve neki junk jede ovih dana, koji ne jedem uobicajeno svaki dan 😂😂😂😂

🤔🤔😳😳malo sam pobrkala🤣🤣, al nema veze, barem vidiš da brinem😁😘.
    Ma jedi kaj ti se jede, samo ne puno.
    Hvala Bogu, neka su dobro, sad se mogu maziti i paziti..jedva čekam svoje malo zlato😍

20. Veljača 2018. 11:30

Lijepo od tebe da brines 😉 😘

U cetvrtak sam tu od 7,  tko je budan mora mi pomoc da ne razmisljam jel mi lose 😂😂😂😂😂

Joj Ena i ja jedva cekam vise da izadje ovaj mali pisonja,  imam filing da sam 3 godine vec trudna 😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

20. Veljača 2018. 11:33

ProudMomy

Lijepo od tebe da brines 😉 😘

U cetvrtak sam tu od 7, tko je budan mora mi pomoc da ne razmisljam jel mi lose 😂😂😂😂😂

Joj Ena i ja jedva cekam vise da izadje ovaj mali pisonja, imam filing da sam 3 godine vec trudna 😂

😂😂još 100 dana draga 😘😘😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.