Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Veljača 2018. 14:00

ProudMomy

Jao cure, ovoj mojoj vodenjak puko jutros u 7, jos se nista otvorila nije sirota, a vec je 2 popodne.

😱😱😱 kaj joj još nisu dali niš za otvaranje?mislim, neznam kak to ide...

19. Veljača 2018. 14:04

Ena31

ProudMomy

Jao cure, ovoj mojoj vodenjak puko jutros u 7, jos se nista otvorila nije sirota, a vec je 2 popodne.

😱😱😱 kaj joj još nisu dali niš za otvaranje?mislim, neznam kak to ide…

Nista,  kaze da ima sad neke lagane trudove,  al nis specijalno. Valjda ne zele pozurivati,  sto je isto ok,  al bas mi to dugo.
    Meni je sve zapravo krenulo nakon busenja vodenjaka,  do tad nista. Pa mi ovo bas cudno.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    19. Veljača 2018. 14:36

Hvala vam na komplimentima, drage moje 😘😘😘
    Znatizeljna na +3,5 sam,počela s 50,5kg na 157 visine..ali nemoj se previše opterećivati s kg,bitno je da su ti šećer i tlak ok i da nisi naglo dobila kile
    J@m@ odlične vijesti 😁😁 

bojana27
    19. Veljača 2018. 14:53

ProudMomy

Bojana27

Za poludit su ti kikaci ☺️☺️ Jel koja imala problema s hitnim carskim radi tlka u prvoj trudnoci ?

Ja nisam. Radjala sam s tlakom 140/90 u terminu. 

Ma to je drugo , ja sam hellp sindrom imala , jetra otkazivala a njoj otkucaji slabili , 35+5 hitan carski ..pa me brine to

19. Veljača 2018. 14:58

Bojana27

ProudMomy

Bojana27

Za poludit su ti kikaci ☺️☺️ Jel koja imala problema s hitnim carskim radi tlka u prvoj trudnoci ?

Ja nisam. Radjala sam s tlakom 140/90 u terminu.

Ma to je drugo , ja sam hellp sindrom imala , jetra otkazivala a njoj otkucaji slabili , 35+5 hitan carski ..pa me brine to

A joj! Al vjerujem da ce biti sve dobro. Znas i sama da u ovoj trudnoci moze sve biti drugacije. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    19. Veljača 2018. 15:14

jama super za tlak
    ivy to sam cula da je pod normalno malo sukrvice nakon keksa,ako se pojaca i ne prestaje i prisutno bolovi onda kao treba se javiti kod dr.
    proud pa ako je sve ok i bolje da je ne pozuruju jer drip je smrt

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Majda23
    19. Veljača 2018. 16:06

Drage imam problem, pokupila sam gripu i dobila amoksicilin 2x na dan, pitala sam jel smiju trudnice nakon cega me pitala koliko sam trudna i kaze da smijem. Mene je nekako i dalje strah to piti. Ima koja iskustva? 

04.07. Matija 💜

19. Veljača 2018. 16:19

Matilda23

Drage imam problem, pokupila sam gripu i dobila amoksicilin 2x na dan, pitala sam jel smiju trudnice nakon cega me pitala koliko sam trudna i kaze da smijem. Mene je nekako i dalje strah to piti. Ima koja iskustva?

Ajoj...nemam iskustva s tim pa sam utipkala na google, kolko čitam da se smije...a nebi ti valjda dali da je štetno...drži se i da ti čim prije prođe😘

pharmamma
    19. Veljača 2018. 16:31

Matilda23

Amoksicilin smiješ piti u trudnoći...jesu bas potvrdili gripu i jel još koja dijagnoza uz to?jer gripa sama po sebi se ne bi trebala liječiti antibioticima,to je virusna bolest..antibiotik ide u slučaju kad se na nju nadoveže neka bakterijska upala-grlo,sinusi,pluća..

Majda23
    19. Veljača 2018. 16:54

pharmamma

Matilda23

Amoksicilin smiješ piti u trudnoći…jesu bas potvrdili gripu i jel još koja dijagnoza uz to?jer gripa sama po sebi se ne bi trebala liječiti antibioticima,to je virusna bolest..antibiotik ide u slučaju kad se na nju nadoveže neka bakterijska upala-grlo,sinusi,pluća..

Nije gripa, krivo sam se izrazila, upala sinusa i grla. 

04.07. Matija 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.