Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Veljača 2018. 14:20

A da,  kak ja kazem,  nekad nas bas posere! 
    Samo ne opterecivati cerviks,  sjedenje je smrt recimo,  i sve ce biti dobro. 😉 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    20. Veljača 2018. 14:20

barbara cestitam draga 
    sto se tice cerviksa ne znam mu duzinu ali rekla mi je da ce me sljedeci puta malo pogledati...a sto se tiče uloživosti od 12tt sam uloziva za vrh prsta...al kazu da je ok za zenu koja je vec rodila...al polako me hvata strah i jedva cekam sljedeci pregled da vidim sta se dogada...
    a sto se tice apetita moj je zadnjih dana ravan nuli...sva sam u brigama i problemima i nije mi bas do nicega.. 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

HappySeal
    20. Veljača 2018. 14:22

barbara, još jedan za ekipu 
    franova, što god da je, nadam se da će biti bolje

27.6. 💙

baarbaraa29
    20. Veljača 2018. 14:27

Znaci ni puno sjedenja! Ok! Rekla mi je nemoj puno hodat, shopingirat, nosat mokar ves npr. .. pa cemo vidjet u pon. Dobila magneziji i progesteron opet, ali na receptu pise ono sa U ☺ urogestan..kak vec!
    I mjehur mu je bio kao prazan, valjda je taman piskio pa je pred kraj pregleda i to ponovo provjerila i kao da se puni, ali da ne cekam 2 sata tamo i to ce jos skicnit u pon.
    Malkice smo izasli pokakani van 🙄 ali samo malo jer vjerujemo da nis nije tako strasno.

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

20. Veljača 2018. 14:35

franovamamita

barbara cestitam draga
    sto se tice cerviksa ne znam mu duzinu ali rekla mi je da ce me sljedeci puta malo pogledati…a sto se tiče uloživosti od 12tt sam uloziva za vrh prsta…al kazu da je ok za zenu koja je vec rodila…al polako me hvata strah i jedva cekam sljedeci pregled da vidim sta se dogada…
    a sto se tice apetita moj je zadnjih dana ravan nuli…sva sam u brigama i problemima i nije mi bas do nicega..

Draga nadam se da će se problemi razriješiti i rasteretiti te briga, a papati moraš i zbog sebe i zbog bebice. Drži nam se 😘😘🤗

pharmamma

Barbara čestitke na princu 💙💙
    Nekim čudom ja ovisnik o čokoladi nemam neku posebnu želju za slatkim u zadnje vrijeme,ali sve neki rođendani zadnjih dana i kolača i torti na sve stane..pa ti onda nemoj uzeti barem jedan 😂😂
    Franova samo smireno i sigurna sam da će ubrzo biti bolje 😊
    Happy ako uspijes dobiti hzzo,podijeli info koje dobiješ..i mene zanima jer trebam iskoristiti sav go prije porodiljnog..zasad sam si racunala da su to kalendarski dani..i nisam sigurna jel u tih 45 dana računaju i sam datum termina ili ne..sutra idemo u posjet frisko pečenim roditeljima pa ću malo ispitati,iako je ona bila na komplikacijama prije pa nije skroz ista situacija

baarbaraa29

Znaci ni puno sjedenja! Ok! Rekla mi je nemoj puno hodat, shopingirat, nosat mokar ves npr. .. pa cemo vidjet u pon. Dobila magneziji i progesteron opet, ali na receptu pise ono sa U ☺ urogestan..kak vec!
    I mjehur mu je bio kao prazan, valjda je taman piskio pa je pred kraj pregleda i to ponovo provjerila i kao da se puni, ali da ne cekam 2 sata tamo i to ce jos skicnit u pon.
    Malkice smo izasli pokakani van 🙄 ali samo malo jer vjerujemo da nis nije tako strasno.

Utrice ti i ja trosim,  oni fakat cuvaju cerviks. Koliko ih trebas stavljati? 
    I da,  oni ti imaju neku opnu koja se ne otopi bas pa ti izadje van nakon nekog vremena i u kontaktu sa zrakom zna ta opna dobiti neku smedje crvenkastu boju,  cisto da se ne uplasis. To je normalno.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

baarbaraa29
    20. Veljača 2018. 15:03

ProudMomy

baarbaraa29

Utrice ti i ja trosim, oni fakat cuvaju cerviks. Koliko ih trebas stavljati?
    I da, oni ti imaju neku opnu koja se ne otopi bas pa ti izadje van nakon nekog vremena i u kontaktu sa zrakom zna ta opna dobiti neku smedje crvenkastu boju, cisto da se ne uplasis. To je normalno.

O! Ok! Ne znam hocemo dobit u istom 'obliku' jer sam ja vani, ali super, hvala ti na upozorenju!! 🤗
    Po 1 navecer.
    Inace sam na pocetku pila prog.zbog snizenog. Tj.trebala u tom ciklusu doci po tablete jer su njegovu nisku vrijednost detektirali kao razlog zbog kojeg ne dolazi do T i ja i prije terapije ostanem trudna!
    Koliko ih ti moras koristit?

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• riri5
    20. Veljača 2018. 15:06

Bok cure evo meni pregled gotov vidi se gestakulacijska vrecica ploda jos nema da sam ocito ostala trudna kasnije van plodnih dana sad sam opet za petnaest dana.drzite fige

20. Veljača 2018. 15:10

baarbaraa29

ProudMomy

baarbaraa29

Utrice ti i ja trosim, oni fakat cuvaju cerviks. Koliko ih trebas stavljati?
    I da, oni ti imaju neku opnu koja se ne otopi bas pa ti izadje van nakon nekog vremena i u kontaktu sa zrakom zna ta opna dobiti neku smedje crvenkastu boju, cisto da se ne uplasis. To je normalno.

O! Ok! Ne znam hocemo dobit u istom 'obliku' jer sam ja vani, ali super, hvala ti na upozorenju!! 🤗
    Po 1 navecer.
    Inace sam na pocetku pila prog.zbog snizenog. Tj.trebala u tom ciklusu doci po tablete jer su njegovu nisku vrijednost detektirali kao razlog zbog kojeg ne dolazi do T i ja i prije terapije ostanem trudna!
    Koliko ih ti moras koristit?

Utrici se mogu piti ili vaginalno stavljati, ali kao bolje je vaginalno,  sad koliko su vani drugaciji pojma nemam. Ja stavljam 2x2.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.