Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    20. Veljača 2018. 15:49

Haha znam! Ja ih luda na pocetku pila. Tak ih skuzila. Da bi mi na kraju rekla da je mislila da stavljam, ali da se mogu i piti! Dobro smo se nasmijali, ali sad znam na koji otvor idu! 😆
    Kod mene to onda bas minimalno. Bas cu vidjet jacinu kad muz veceras donese..a i dr.valjda zna.
    HVALA ti puno na djeljenju iskustva i savjetima 🤗
    Riri polako, ali sigurno i bit ce dobro! Po zadnjoj M, koliko si trudna?
    I sad nemoj puno citat kad se kome vidio plod i culo srce jer smo zaista svaka svoja prica!
    Opusti se i uzivaj! Ne vicem 😆 samo govorim dobronamjerno 🤗😙😙😙

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• riri5
    20. Veljača 2018. 15:56

baarbaraa29

Haha znam! Ja ih luda na pocetku pila. Tak ih skuzila. Da bi mi na kraju rekla da je mislila da stavljam, ali da se mogu i piti! Dobro smo se nasmijali, ali sad znam na koji otvor idu! 😆
    Kod mene to onda bas minimalno. Bas cu vidjet jacinu kad muz veceras donese..a i dr.valjda zna.
    I sad nemoj puno citat kad se kome vidio plod i culo srce jer smo zaista svaka svoja prica!

Draga ja se nadam,a po mome izracunu Sest tjedana ali on je reka da sam ostala kasnije trudna da je jos prerano ista rec,a najgore mi je kad sve citam onda se samo brinem

20. Veljača 2018. 16:05

baarbaraa29

Ma ja imam i kontrakcije,  i meni se bas naglo bio skratio cerviks,  10mm u mjesec dana,  pa zato imam tu terapiju plus normabel i magnezij. Ma da brijem da mi magnezij samo na probavu djeluje,  na kontrakcije nis.
    A moze biti i da su tvoji utrici jaci,  pa zato manje. 
    Jedna proljetnica stavlja 3x3,  pa kad to cujem moje mi zvuci malo hahahahah,  ne znam kak bi zgurala toliko 3 puta u danu 😂😂 al ona je sivana,  pa ima zescu terapiju.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

20. Veljača 2018. 16:07

Riri samo strpljenja,bit će sve ok.😘 Meni su preporučili da neidem prije 7 tjedna na pregled jer postoji mogućnost da se ne vidi sve pa se stresiraš bezveze, naručila sam se i  došla na red s 8+5 po uzv,  tj 9+3po zm.

baarbaraa29
    20. Veljača 2018. 16:22

Riri e zato sam ti bas i rekla jer znam kako smo mi brze sa prsticima po Googleu!
    Sve je to jos dobro! Pa zene znaju bit i kasnije i kao nema nis i onda na kraju i beba i srculence, ma sve! Samo pozitivno! A jos ako je i dr rekao da si ostala kasnije trudna..
    Proud o onda smo mi melem! Iako tko zna ste ce mene docekat u pon.!
    Haha bile bi ko Pez bomboni 😂 Joj iako ni nije za smijat!
    Ja mislim da i ja imam kontrakcije. Kad sam joj rekla da me zna zgrcit na 30ak sek.poslje je u razgovoru vec to zvala kontrakcije. To sam i sama sumnjala, ali nisam htjela pametarit.

ivymicek
    20. Veljača 2018. 16:24

baarbaraa29

Cure ubacujem se u temu duzina cerviksa/mirovanje.
    Meni je 32mm i moram ponovo u pon.na pregled da vidi kak ce ici, a do tad ne nuzno strogo mirovanje, ali moram usporit i sve minimalizirat.
    Kaze da se nada da cu izbjec serklaz (il kak se vec pise) i lezanje u bolnici.
    Jesu vama spominjali te radikalnije varijante?
    I da, kaze da je 25mm zapravo kratko, ali obzirom da sam ja imala operaciju i samim tim je kraci, valjda sam pod povecalom!
    I da, na listu ipak upisujem jos jednog PRINCA 👑💙

Čestitam majčice na malom princu. Ti se pazi, malo manje lumpuj, odmaraj i uživaj.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tea👶
    20. Veljača 2018. 16:32

Dajte mi recite kako osjetite BH kontrakcije? Jesu li to pojave kad se cijeli stomak napne, ali ne boli nis nego ono neko vrijeme je to napeto i tvrdunjavo? 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

ivymicek
    20. Veljača 2018. 16:34

Tea👶

Dajte mi recite kako osjetite BH kontrakcije? Jesu li to pojave kad se cijeli stomak napne, ali ne boli nis nego ono neko vrijeme je to napeto i tvrdunjavo?

Točno tak je meni. Tvrd i napet trbuh. Osjetim kao val ali da ide od vrha trbuha pa dolje. I dosta dugo traje. Mislim da ih jače osjetim kad mi je pun mjehur i navečer, valjda kad se mišići umore.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tea👶
    20. Veljača 2018. 16:37

ivymicek

Tea👶

Točno tak je meni. Tvrd i napet trbuh. Osjetim kao val ali da ide od vrha trbuha pa dolje. I dosta dugo traje. Mislim da ih jače osjetim kad mi je pun mjehur i navečer, valjda kad se mišići umore.

Ko da se mali okrene unutra pa žulja, ali nije neugodno nego nepoznato 😂 pomislim da cu ga zgnječiti ako se sagnem hahah

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

baarbaraa29
    20. Veljača 2018. 17:14

Ivymicek 🤗 hvala! Nadam se da nas nece toliko prikovat za krevet da napokon mozemo uzivat u carima shopinga!
    Tea tocno tako! Ja sam prvo mislila da me beba nekako gura, a onda sam skuzila da bi mogle biti kontrakcije. Mene je jedno 2 puta nekako i boluckalo dok je trajalo. Kao da pece. Ali srecom ne traje dugo, a ni cesto. Nadam se da ce mi sad ove tabletice pomoc u tome da beban ostane unutra jos poduze vremena!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.