Evo i mene ☺️ Idem na rockas u sportskom izdanju :D malo me bolucka trbuh , nadam se da ce prestat :))
Meni niko niš ne peče😥, sveki skuhala sarmu, malo sam pojela, opet samujem, m bio na kolinju od jutra, sad se vratio, bolje da je ostao, dignuo mi živac, odoh spavat...nadam.se da je vama veselije😘
Evo i mene ☺️ Idem na rockas u sportskom izdanju :D malo me bolucka trbuh , nadam se da ce prestat :))
Lijepa mamita i njena buša. Proći će i mene u zadnjih tjedan dana zaboli i stvrdne se. Valjda BH kontrakcije 🤔.
Uživaj na ročkasu!
Jama ovo izgleda njam!!!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
bojana lijepa i ti i busica 😚
jama salji malo strudle 😁
ena ja sam juceri prekjucer pizdila i ludila doslo mi da sve redom ispalim na mars uzas uh 😈 dodi bolje papati kod mene evo imam i guzvaru s orasima sad stigla 😆
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Bojana slatka si 😍
Hranu necu ni gledat 😜
Kod mene danas cufte, muzek kuhao. Obozavam ih, najela sam se, al pametno, dva puta po malo 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Tea haljina je predobra i super izgledaš u njoj.
Jenny Whiskey dobrodošla, čestitam na blizancima.
Bojana27 prekrasan trbuščić.
Ovdje na forumu se fino papa, sve same poslastice, odmah to poželim i ja. Dok nisam na forumu , ne jede mi se, kad dođem na forum odmah ogladnim.
Meni niko niš ne peče😥, sveki skuhala sarmu, malo sam pojela, opet samujem, m bio na kolinju od jutra, sad se vratio, bolje da je ostao, dignuo mi živac, odoh spavat…nadam.se da je vama veselije😘
Ma no sikiriki tu su da nam vježbaju živčeke 😂.
😂😂😂 Proud ti na duplo uživaš, nije ni to loše 😉.
Mandarina tak i ja gladna čim otvorim forum 😂😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji