Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    17. Veljača 2018. 16:17

Ili strudlica jabuka i sir😊😋

bojana27
    17. Veljača 2018. 16:25

Evo i mene ☺️ Idem na rockas u sportskom izdanju :D malo me bolucka trbuh , nadam se da ce prestat :))

17. Veljača 2018. 16:33

Bojana 😍😍😍,  J@m@ opet provokacije 🤤🤤🤤🤤, evo već slinim...

Mya
    17. Veljača 2018. 16:39

Danas mi samo pece,ja se ne bunim

17. Veljača 2018. 16:42

Meni niko niš ne peče😥, sveki skuhala sarmu, malo sam pojela, opet samujem, m bio na kolinju od jutra, sad se vratio, bolje da je ostao, dignuo mi živac, odoh spavat...nadam.se da je vama veselije😘

ivymicek
    17. Veljača 2018. 16:43

Bojana27

Evo i mene ☺️ Idem na rockas u sportskom izdanju :D malo me bolucka trbuh , nadam se da ce prestat :))

Lijepa mamita i njena buša. Proći će i mene u zadnjih tjedan dana zaboli i stvrdne se. Valjda BH kontrakcije 🤔.
    Uživaj na ročkasu!
    Jama ovo izgleda njam!!!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    17. Veljača 2018. 17:33

bojana lijepa i ti i busica 😚
    jama salji malo strudle 😁 
    ena ja sam juceri prekjucer pizdila i ludila doslo mi da sve redom ispalim na mars uzas uh 😈 dodi bolje papati kod mene evo imam i guzvaru s orasima sad stigla 😆

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

17. Veljača 2018. 17:46

Bojana slatka si 😍
    Hranu necu ni gledat 😜
    Kod mene danas cufte, muzek kuhao. Obozavam ih,  najela sam se,  al pametno,  dva puta po malo 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mandarina
    17. Veljača 2018. 18:32

Tea haljina je predobra i super izgledaš u njoj. 
    Jenny Whiskey  dobrodošla, čestitam na blizancima. 
    Bojana27 prekrasan trbuščić. 
    Ovdje na forumu se fino papa, sve same poslastice, odmah to poželim i ja. Dok nisam na forumu , ne jede mi se, kad dođem na forum odmah ogladnim. 

ivymicek
    17. Veljača 2018. 18:35

Ena31

Meni niko niš ne peče😥, sveki skuhala sarmu, malo sam pojela, opet samujem, m bio na kolinju od jutra, sad se vratio, bolje da je ostao, dignuo mi živac, odoh spavat…nadam.se da je vama veselije😘

Ma no sikiriki tu su da nam vježbaju živčeke 😂.
    😂😂😂 Proud ti na duplo uživaš, nije ni to loše 😉.
    Mandarina tak i ja gladna čim otvorim forum 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.