Jutro ljepotice moje okrugljaste😍😘, Tea obaraš s nogu ljepotom😍😍😍😍, haljina je mraak👍👍.
Ivymicek kaj su se štrudlice male razbolile? Od srca im želim čim prije da se oporave😍😍😘.
Jenny Whiskey dobrodošla u naše društvance, čestitam na twinsićima i želim.ti urednu i bezbrižnu trudnoću 😀. Kaj se bušica tiče kod svake ženskice drugačije, nekome prije, nekome kasnije, jače, slabije..strpi se još malo, tebi kad iskoči bušica bit će duplo 😀😀
Jutro zenske!
Jenny dobrodosla! Ja tvrdim da imam trbuh od 12.tjrdna, okolina tvrdi da ga imam tek od 20. 😂😂😂😂😂 narast ce bez brige.
Tea predivna haljina i predivna trudnica.
Puse svima ostalima 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hvala cure! U utorak mi je iduci pregled pa javim jel sve kak treba :))
Jutro curke 😊
Kako ste spavale ?
Imate kakve planove za danas ili samo krevetac 😊😊
Ja sam se jutros probudila sa nekim smrkavim nosom ali nadam se da nije nista ozbiljno...
I da jedna tuzna vjest ako ima Vas klokanica sa istocnog dijela grada ili se tuda krecete autom pazite molim Vas na ovo glupo krizanje na slavonskoj za N.Jelkovec jer je vec 5 nesreca bilo tamo ovaj mjesec jucer je nazalost jedna klokanica stradala 😐😐
Je*eni semafor ne radi kako treba i stvarno treba paziti svaki dan prolazim onuda... eto cisto da znate oprez tamo😐😐
Jutro curke 😊
Kako ste spavale ?
Ja sam se jutros probudila sa nekim smrkavim nosom ali nadam se da nije nista ozbiljno…
I da jedna tuzna vjest ako ima Vas klokanica sa istocnog dijela grada ili se tuda krecete autom pazite molim Vas na ovo glupo krizanje na slavonskoj za N.Jelkovec jer je vec 5 nesreca bilo tamo ovaj mjesec jucer je nazalost jedna klokanica stradala 😐😐
Je*eni semafor ne radi kako treba i stvarno treba paziti svaki dan prolazim onuda… eto cisto da znate oprez tamo😐😐
Mladamamica nemoj me plasiti, ja sam u Sesvetama, gotovo svakodnevno prolazim tim raskrizjem. Tko je stradao? Jel sve u redu?
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro curke 😊
Kako ste spavale ?
Ja sam se jutros probudila sa nekim smrkavim nosom ali nadam se da nije nista ozbiljno…
Je*eni semafor ne radi kako treba i stvarno treba paziti svaki dan prolazim onuda… eto cisto da znate oprez tamo😐😐
Mladamamica nemoj me plasiti, ja sam u Sesvetama, gotovo svakodnevno prolazim tim raskrizjem. Tko je stradao? Jel sve u redu?
Ma ne želim nikoga uplašiti ali stvarno je krizanje kako kazu "ukleto"...ja isto svaki dan prolazim onuda zato i kazem vec 3 nesrece smo ja i mm sami vidjeli dok smo cekali semafor...a mlada cura 23 godine,trudna...poginula nazalost na mjestu..😐😐
Jutro curke 😊
Kako ste spavale ?
Ma ne želim nikoga uplašiti ali stvarno je krizanje kako kazu "ukleto"…ja isto svaki dan prolazim onuda zato i kazem vec 3 nesrece smo ja i mm sami vidjeli dok smo cekali semafor…a mlada cura 23 godine,trudna…poginula nazalost na mjestu..😐😐
Omg strasno!!!
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro curke 😊
Kako ste spavale ?
Je*eni semafor ne radi kako treba i stvarno treba paziti svaki dan prolazim onuda… eto
Omg strasno!!!
Treba paziti svuda ali tu posebno gdje semafor radi kako on hoce a ne kako treba 😶
Dobro jutro!
Ajme Teadivna si. Divno ti stoji hsljina i trudnoća. 8 kg ti je otišlo u kosu i ljepotu al fakat 😊.
Bojana veselimo se i tvojoj sličici.
Ja sam opet ostala dužna sličicu stavim kasnije ako ne zaboravim.
Uživajte u danu ja idem bedinati male bolesnike 😘
U kosuuu, da imam puno kosee, inace sam frckava😂
Hvala zene divne ste🤘🏻
Ovo za klokanicu me uzrujalo, uzas...treba svugdje bit oprezan u prometu jer ima svakakvih ljudi na cesti... sirota
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ja nisam iz Zagreba ali je ovo strasno za cut :(((((( uzas uzas :/ sta se tice planova za danas , procitala sam od jucer popodne i danas zavrsila odlicnu knjigu 300 stranica progutala ju ☺️☺️ , sada pijem kapucino i lezim , pa se bacam na slaganje vesa i peglanje ..svekar radi saft od veprovine pa cu bit gladna , a popodne idem na rockas di ce bit kotlovina koju ocima ne mogu vidjet 😄 pa cu pr kolacica pojest i komad torte :D moj bebac nemiran cijele dane i noci evo sad je malo zatisje☺️☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji