Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    18. Veljača 2018. 09:43

Dobro da sam počela jesti prije čitanja jer bi inače još vise ogladnila od sve ove hrane hahaha
    Ena mi u užem krugu ljudi dobili 5 bebica u zadnjih godinu dana i evo ove godine stižu još bar dvije..bas smo se zaredali 😂
    Jenny dobrodošla i čestitam 😁😘
    Mladamamica vidjela sam vijest o nesreći,grozno je to kaj se desilo 😞

Blackíe
    18. Veljača 2018. 09:50

Evo i mene nakon par dana 
    Znam curu koja je poginula, preprestrasno 😞
    Jenny dobrodosla i tu 😊 Buknut ce trbuh za par tjedana, samo cekaj 😉
    Tea predivna si i svida mi se haljina 😍
    Bojana zaokruzio se trbuh 😍
    Nisam popamtila pola, nadam se da ste sve dobro 😘

17.7. 💝💝

18. Veljača 2018. 10:13

Jutro curkice!

Ja evo cekam starce da mi dodju na kavu.
    Muzek mi jos spava,  ne znam ni kad je jutros dosao ni kakav. U 3 mi je slao poruku da je ziv,  skoro 😂😂😂😂.
    Vrijeme grozno,  al nadam se da ce vam dan biti lijep.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bejb23
    18. Veljača 2018. 10:25

Jutro cure. 
    Kod vas pravi baby boom. Bas lijepo 😍
    Kod mene i ne bas. Jedino su dva para u pokusaju i to je to. 
    Mi cemo danas kod mojih na rucak jer imamo jedan jako  poseban rodendan i ne propustam ga 🤗 Baki mi je prosle godine dijagnosticiran karcinom koji srecom nije nigdje prosetao pa je imala operaciju i malo duzi oporavak jer je sama sebi krivo postavila stvari u glavi. Sad je hB dobro i tako da danas slavimo. Bit ce sav rod pun penzica ali mislim da cu po ponasanju/mirovanju ja biti najveci 😂 
    Zelimo vam lijepu i mirnu nedjelju 😘💗 

💗Baby E💗

bojana27
    18. Veljača 2018. 10:37

Jutro 😍😍 hvala curke na komplimentima , jucer sam se u ubila u cipsu i kolacima , kotlovinu nisam kusala 😆😆 , ja i kolegica imale na isti termin porod a klinci su nam razlike mjesec dana , rodila ja ranije ona decka ja curu , ja ostanem sada trudna , nakon mjesec dana dodje ona kod mene , radi test i ona trudna 😍😍 inace oni ce bit i kumovi bebacu , makar mi njihovom necemo :) tako da sam bas sretna opet ce nam djecica skupa rast ❤️

bejb23
    18. Veljača 2018. 10:45

Bojana27

Jutro 😍😍 hvala curke na komplimentima , jucer sam se u ubila u cipsu i kolacima , kotlovinu nisam kusala 😆😆 , ja i kolegica imale na isti termin porod a klinci su nam razlike mjesec dana , rodila ja ranije ona decka ja curu , ja ostanem sada trudna , nakon mjesec dana dodje ona kod mene , radi test i ona trudna 😍😍 inace oni ce bit i kumovi bebacu , makar mi njihovom necemo :) tako da sam bas sretna opet ce nam djecica skupa rast ❤️

Aaaajme bas lijepoooo 😍😍😍😍😍

💗Baby E💗

Mladamamica1911
    18. Veljača 2018. 11:02

Jutrooo curee 💗
    Ja imam 3 kolegice sa faksa po par dana smo razlike u terminu 😋 a i moj ujak nakon sto smo mislili da od njega nista(godine su mu na leđima) sa djevojkom ceka curicu mj dana poslje mene 😋
    Vidiim da sve imate planove ja cu danas sa mm do mame skocit sutra joj je rodendan a necemo se sutra vidjeti pa da joj neku tortu donesemo 😁(savrsen razlog da se malo zasladim )😊😊😊

franovamamita
    18. Veljača 2018. 12:03

dan curke
    rucak se lagano kuha...vrijeme je sugavo al ok svejedno nisam ni imala neke planove...
    bejb neka je baki sretan rodendan lijepo ga proslavite

ja nemam oko sebe trudnica...ali ja i najbolja prijateljica(kuma) smo bile trudne prvi puta u isto vrijeme klinci su nam razlike dva mjeseca i nerazdvojni vidimo se svaki dan 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    18. Veljača 2018. 12:32

Mi smo rucali,domacu juhu,peceni krumpir i pecenu patku,zelenu salatu,par komadica strudle od sira i cekam da mi dragi donese iz megica sladoled od jagode..a ja se do tada u dnevnom izlezavam😊

bejb23
    18. Veljača 2018. 16:52

Hvalaaa Franova 😘

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.