e to je krumpirovo tjesto i preprzeno na prezlama,pa nisam to jela jaaaaako dugo 😀
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Večer cure, hvala vam puno svima😘❤️
Čestitke od mene na princezama i na dobrim vijestima sa pregleda, samo neka su bebice dobro 😍
E a vi trudnice predivne, sve redom ste preslatke s tim trbusima ❤️❤️
Barbara vise ni riječ, dogovoreno 😄🙊 Sretno na pregledu u utorak 😘
Ivy ova slika sa pregleda je wooooow, preslatko nešto😍
Mina samo nek bebi raste i iskreno se nadam da ćeš Počet i ti uskoro papati i ići u plus s kilama🤗
e to je krumpirovo tjesto i preprzeno na prezlama,pa nisam to jela jaaaaako dugo 😀
Njamiii, jooj ni ja, ko djete sam to stalno jela, sa šećerom posipano😂😂😋
Ja sam za sutra narucila knedla,za njima ludim,mama ih je sa mnom u trudnoći jela i povijest se sad ponavlja,trazim ih da mi naprave po ne znam koji put
Lijepe trudnice sve redom 😍😍
Uuuu knedle sa šljivama...bas bi to mogla sutra 🤤🤤 hvala na ideji 😁
Pazite ovo, cimnem frendicu u pol 1, kaze mi da jos nije ni usla u radjaonu. Kraljica je rodila u 16.40 vec 😁 kaj trece dete samo ispada van!?! 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pazite ovo, cimnem frendicu u pol 1, kaze mi da jos nije ni usla u radjaonu. Kraljica je rodila u 16.40 vec 😁 kaj trece dete samo ispada van!?! 😂😂😂
Super, drago mi je da je bio brz porod, sretno bebici i mamici😘
😂😂😂 ajde da je sve super i brzo prošlo 😁
😂😂😂 Nadam se da da 😂😂😂🤔🤔🤔.
Ja ću biti presretna ako bude isti kao drugi 😊.
Neka je ona rodila i nek je bebica živa i zdrava ❤️
Uuuu knedle njama. Moja ih mama ih pravi sa pekmezom njama njama.
Hvala NellaM.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Obećala sam haljinu s ASOSa, pa evo je...vratila se s vecere, sad na pranje i spavanac ♥️
Laku noc lijepe trudnicice 🤰
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sortiraj odgovore
Najstariji