Muz mi otisao na festu, moram priznati da mi pase da ga malo nema, vec dva tjedna smo skupa 24 sata. Sad pecem picete sebi i malom i gledamo Aladina. 😉
Uživajte onda bez m 😂😂, moj već hrče, tolko o njegovom gledanju 📺… Opet hrana😋😋😋…ja ne jedem baš nešto zadnjih par dana, žgaravica me od bilo čega ubija, neidem spavat bez mlijeka pokraj kreveta..
Uživajte 😂..uuu picete😋😋. Moj već hrče😱😱😱
proud onda sad malo uzivaj u miru draga 😀😀 u njami picete,ja vecerala jogurt i jednu hrenovku nesto mi bilo zlo i sad secer na kraju sestra mi donese međimursku gibanicu,nakon maminih buhtli i guzvare haahhaahha danas kolaca kao za rodendan a za tri dana kad ce mi se jesti nece biti nista 😂😂😂😂
Pa ti baš uživaš danas😀...ja se bojim jesti jer imam neizdržive žgaravice, nalijevam se s mlijekom cijeli dan, pojela sam malo salame i kruha ujutro i kasnije malo mesa iz sarme...a baš volim papati
Uzivamo nas dvoje, odnosno troje i ovaj u trbuhu nabija. Danas mi je u nekom poprecnom polozaju. Lupa me gore desno i dolje lijevo 😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Uzivamo nas dvoje, odnosno troje i ovaj u trbuhu nabija. Danas mi je u nekom poprecnom polozaju. Lupa me gore desno i dolje lijevo 😂
Ja nemam pojma di je, ponekad na sve strane ko hobotnica, al nekak uvjek na boku na koji legnem pa čeprka od ispod, bojim se da ga ne zgnječim😂🤣
Ja nemam pojma di je, ponekad na sve strane ko hobotnica, al nekak uvjek na boku na koji legnem pa čeprka od ispod, bojim se da ga ne zgnječim😂🤣
To i moj zna radit, bas ko da kopa po toj strani na koju sam legla 😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Curke nisam bas puno aktivna al vas popratim tu i tamo. Iduci tjedan idem na ogtt test pa me zanima( one koje su bile) koliko prije se nesmije jesti, neko kaze od 18 h neko od 20 h ?! I kad se treba doci ujutro rano 7, 7:30??
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Curke nisam bas puno aktivna al vas popratim tu i tamo. Iduci tjedan idem na ogtt test pa me zanima( one koje su bile) koliko prije se nesmije jesti, neko kaze od 18 h neko od 20 h ?! I kad se treba doci ujutro rano 7, 7:30??
Ne znam gdje ides, ja sam se kod sebe u labu morala naruciti i rekli su mi doci najkasnije u 7.15. Svakako odi sto ranije da si prije gotova, pa da mozes jesti.
Meni su rekli 12 sati prije nista ne jest.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro jutro klokanice moje😂😂, jel mazite svoje tobolce😂😂😍😍😘😘.
Kod mene je neko bljak vrijeme, kao lagano snijeg pada, al to mi je ok, lakše ću ostati u krevetu😂😂.
Ugodan vam dan😍😍😘😘
Jutroooo..vidim da sam dosta propustila,idem vas čitati uz doručak ☺️ i kod mene neki snijeg/kiša, taman za ležanje..al sam zato doznala najljepšu vijest, best frendica mi je trudna ❤️❤️ sreća do neba 😁😁😁
Jutroooo..vidim da sam dosta propustila,idem vas čitati uz doručak ☺️ i kod mene neki snijeg/kiša, taman za ležanje..al sam zato doznala najljepšu vijest, best frendica mi je trudna ❤️❤️ sreća do neba 😁😁😁
Jeeeyyyy, super za frendicu 😍😍😍😘😘😘😘, ja baš volim kad neko veli da je trudan, a pogotovo neko od meni bliskih😀. Kad sam ja zatrudnila nismo htjeli odmah reći svima, do prvog pregleda, u tom periodu javi sestrična da je trudna, onda dođe i moj pregled pa i ja velim, nakon toga par dana još 2 sestrične trudne, ajme baby boom. Jedna mrvica nažalost nije opstala tak da smo sad nas 3, kad krenemo rađat čovjeće...
Sortiraj odgovore
Najstariji