Obećala sam haljinu s ASOSa, pa evo je…vratila se s vecere, sad na pranje i spavanac ♥️
Laku noc lijepe trudnicice 🤰
Tea prekrasna si ,😘
Bojana slatka si 😍
Hranu necu ni gledat 😜
Kod mene danas cufte, muzek kuhao. Obozavam ih, najela sam se, al pametno, dva puta po malo 😂😂😂😂
Cufte,njih nisam dugo...moram pod hitno koji dan,obožavam😁
I meni je bolje da zaobilazim. Samo papam kad vidim ovdje sta se papa i slike 😂😂😂😂
Bojana prekrasna si.
Jenny dobrodosla!
Danas od slatkog znjopam ljesnjakova gnijezda, majka radila i poslala. Cituckam knjigu i odmaram doslovno cijeli dan. Prva subota nakon duuuuugo vremena da nismo nigdje isli na rucak nego je mm skuhao samo za nas dvoje i mene ostavio da mirujem 🙄
💗Baby E💗
bojana lijepa i ti i busica 😚
jama salji malo strudle 😁
ena ja sam juceri prekjucer pizdila i ludila doslo mi da sve redom ispalim na mars uzas uh 😈 dodi bolje papati kod mene evo imam i guzvaru s orasima sad stigla 😆
😘😘baš si draga😘...evo sad ću, samo da se obujem😂😂🤣...nisam spavala, taman da ću zaspat kad je gospon došo gledat film u sobu..pa sam i ja..neki sj..o morskim cuckima😱😱..i sad ga natjerala da mi ide kokice ispeći😂😂
Ili strudlica jabuka i sir😊😋
I ja bi sa sirom 😍😍😍😍
I jaaa, obožavam sve sa sirom(ali slano), a i inače mlijeko i mliječne proizvode😋😋
Ili strudlica jabuka i sir😊😋
I ja bi sa sirom 😍😍😍😍
I jaaa, obožavam sve sa sirom(ali slano), a i inače mlijeko i mliječne proizvode😋😋
I jaaaaa. A sireve tek same onako. Pa one pikantne 😍 jedino ementaler ne volim hahhaha
Sve ostalo dajte hahahaha
💗Baby E💗
Muz mi otisao na festu, moram priznati da mi pase da ga malo nema, vec dva tjedna smo skupa 24 sata. Sad pecem picete sebi i malom i gledamo Aladina. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Muz mi otisao na festu, moram priznati da mi pase da ga malo nema, vec dva tjedna smo skupa 24 sata. Sad pecem picete sebi i malom i gledamo Aladina. 😉
Uživajte onda bez m 😂😂, moj već hrče, tolko o njegovom gledanju 📺… Opet hrana😋😋😋…ja ne jedem baš nešto zadnjih par dana, žgaravica me od bilo čega ubija, neidem spavat bez mlijeka pokraj kreveta..
proud onda sad malo uzivaj u miru draga 😀😀 u njami picete,ja vecerala jogurt i jednu hrenovku nesto mi bilo zlo i sad secer na kraju sestra mi donese međimursku gibanicu,nakon maminih buhtli i guzvare haahhaahha danas kolaca kao za rodendan a za tri dana kad ce mi se jesti nece biti nista 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji