Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea👶
    17. Veljača 2018. 00:12

Ne znam jel samo meni slika ogromna i mutna, ali zao mi je hahahha

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

bojana27
    17. Veljača 2018. 08:17

kako ste sve divne 😍😍 meni sve u noge otislo 😂😂 danas idem na neki brzdej pa se i ja poslikam :D 

ivymicek
    17. Veljača 2018. 08:30

Dobro jutro!
    Ajme Tea divna si. Divno ti stoji hsljina i trudnoća. 8 kg ti je otišlo u kosu i ljepotu al fakat 😊.
    Bojana veselimo se i tvojoj sličici.
    Ja sam opet ostala dužna sličicu stavim kasnije ako ne zaboravim.
    Uživajte u danu ja idem bedinati male bolesnike 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    17. Veljača 2018. 08:30

P.s. slika je taman valjda samo tvoj novi mob, opet 😘😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    17. Veljača 2018. 08:52

Jutro svima! Danas kad bi mogla spavati dugo,ja se probudila prije 8 😂😂 
    Tea haljina je odlična,ali ti si wow 😍😍😍 super ti stoji ☺️

mateya1993
    17. Veljača 2018. 09:17

Jutro  
    Tea- haljina je predivna i super ti stoji,baš si zgodna 

💖 Nikol -12.08.2018💖

• jenny_ak47
    17. Veljača 2018. 09:24

Pozdrav! U blizancima se nista ne pise pa se nadam tu naletjeti na neku korespondenciju :) Danas sam 14+3 i ne znam tocno kad ce doci,ali po nekim grubim izracunima kraj 7. pocetak 8. :) Jednojajcani,feeling je da su decki ali jos ni to ne znam :) Trbuh mi se apsolutno nis ne vidi,samo skemba koja je bila i prije,kakva su vasa iskustva s rastom trbuscica? :)

mateya1993
    17. Veljača 2018. 09:33

Jenny Whiskey

Pozdrav! U blizancima se nista ne pise pa se nadam tu naletjeti na neku korespondenciju :) Danas sam 14+3 i ne znam tocno kad ce doci,ali po nekim grubim izracunima kraj 7. pocetak 8. :) Jednojajcani,feeling je da su decki ali jos ni to ne znam :) Trbuh mi se apsolutno nis ne vidi,samo skemba koja je bila i prije,kakva su vasa iskustva s rastom trbuscica? :)

Dobrodošla :) Čestitam na blizancima. Bez brige počet će rasti. Ja sam 16+1 pa se tek sad malo vidi. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

• jenny_ak47
    17. Veljača 2018. 09:35

Mateya hvala ti,drago mi je da nisam jedina :) 

baarbaraa29
    17. Veljača 2018. 09:38

Jutro!
    Tea! Wow!! Al bas wow!! Prelijepa si! Primjer trudnice koja zraci!
    Jenny Whiskey dobro nam dosla! Ima i ovdje mama duplica 😊 i sigurno ces naic na odgovore na 'vasa' konkretna pitanja!
    Sve ovisi o opcenitoj gradji zene, ali i o polozaju bebe/a..sve smo prica za sebe. Vjerojatno ce se ubrzo pocet nazirat pogotovo sto su blizancici!
    Bitno da je sve ok, a tibo ce vec iskocit da neces ni znat otkud sad odjednom 😆

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.