jutro
dorucak obavljen sad cu ljencariti jos malo..
tea diiiiivna
ajme mladamamica najezila sam se kada sam citala uzas....
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Samo za mene,mljaaaac😋😋😋😋😋
To si ti samo misliš😂😂, pojest će i beba nešto😍😍😍😋😋😋dobAr tek😘
Ja nisam iz Zagreba ali je ovo strasno za cut :(((((( uzas uzas :/ sta se tice planova za danas , procitala sam od jucer popodne i danas zavrsila odlicnu knjigu 300 stranica progutala ju ☺️☺️ , sada pijem kapucino i lezim , pa se bacam na slaganje vesa i peglanje ..svekar radi saft od veprovine pa cu bit gladna , a popodne idem na rockas di ce bit kotlovina koju ocima ne mogu vidjet 😄 pa cu pr kolacica pojest i komad torte :D moj bebac nemiran cijele dane i noci evo sad je malo zatisje☺️☺️
Koju knjigu? :)
Jama mljac mljac 😁
Tea i Mladamamica predivne ste 😍
Vidjela sam to sto se dogodilo u zg..iskreno bas me potreslo..uzas 😔
Cure zelim vam lijep vikend 😘
💗Baby E💗
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franovamamita njamiiii, ovo su provokacija😋😋😋😋
Slažem se, ne znam što bih prije Jama knedličke ili franova buhtlice. Možda knedle kao glavno jelo a buhtle kao desert 😂😂😂😂.
Njam
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro ljepotice moje okrugljaste😍😘, Tea obaraš s nogu ljepotom😍😍😍😍, haljina je mraak👍👍.
Ivymicekkaj su se štrudlice male razbolile? Od srca im želim čim prije da se oporave😍😍😘.
Jenny Whiskey dobrodošla u naše društvance, čestitam na twinsićima i želim.ti urednu i bezbrižnu trudnoću 😀. Kaj se bušica tiče kod svake ženskice drugačije, nekome prije, nekome kasnije, jače, slabije..strpi se još malo, tebi kad iskoči bušica bit će duplo 😀😀
Hvala ena, već su dugo zdravi. U vrtiću je epidemija svega i svačega.
Jenny pridružujem se čestitkama za male bebice 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji