Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Veljača 2018. 15:14

Franovamamita prelijepa si mi i imaš divnu bušicu😘😘😍😍, kakvi prepast ludice😍😍😘😘.
    Mina super da je bebo dobro, a tvoje kilice baš i nisu, jesi kaj bolje? Mučnine?
    Ivymicek 😍😍😘😘
    Proudmomy 😍😍😘😘

Yvone
    16. Veljača 2018. 15:24

Mateya, preslatka trudnica, djeluješ tako mlado 😀
    Ena,sve je u trbuščiću - prekrasan. Neka frajer napreduje 👍
    Franova, nema veze za strije to su podsjetnici na našu dječicu, isto lijepa trudnica, 
    Mina, nadoknadit ćeš kilažu ne brini. Ti poslje poroda nećeš imati viška.😀
    Mi cemo jos malo ručati pa u park. Iskoristiti vrijeme danas i sutra dok ne pada kiša. Od nedjelje najava.

16. Veljača 2018. 15:35

Franova bas si lijepa,  al gdje je osmjeh nestao?!?! Ko da si jako ljuta na fotografa 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

16. Veljača 2018. 15:36

Mina bitno da je bebica dobro,  kilice bus vratila 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    16. Veljača 2018. 15:37

Franova nice si,a mina super za bebaca,a kile nadam se da ce poceti ici u plus..proud ima kakvih vijesti,jesi ti konacno sa zelucem bolje?

16. Veljača 2018. 15:53

J@m@

Franova nice si,a minasuper za bebaca,a kile nadam se da ce poceti ici u plus..proud ima kakvih vijesti,jesi ti konacno sa zelucem bolje?

E nisam ju htjela cimat do 12,  jer je tamo od 7,  pa sam procjenila da bi kao sad vec trebala biti gotova. Ona jadna jos ceka,  imalo su guzvu cijeli dan i nikak da dodje na red da joj probiju vodenjak,  tak da jos nista.
    Sto se tice zeludca,  ok sam,  je meni i dalje muka,  gotovo stalno,  ali ne povracam vise. Tak da ajmo rec da sam bolje. Jedem jako male obroke,  cesce i to mi trenutno pase.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    16. Veljača 2018. 16:06

mina04

Evo nas sa pregleda..sve u redu hvala Bogu, rastemo 😍 ja sam na -7.5 kg od zadnjeg pregleda. Al dok je bebac dobro sve cu izdrzat 😊

Super za bebicu. Divna sličica ❤️! Sad ćeš ti to mama nadoknaditi 😉.
    Proud bitno da si bolje a i da si našla način da izbjegneš mučninu. P.s. sirota frendica 😕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    16. Veljača 2018. 16:40

Bitno da si nekako nasla nacin koji ti odgovara dok te ne prode mucnina

mina04
    16. Veljača 2018. 16:41

Ena31

Franovamamita prelijepa si mi i imaš divnu bušicu😘😘😍😍, kakvi prepast ludice😍😍😘😘.
    Mina super da je bebo dobro, a tvoje kilice baš i nisu, jesi kaj bolje? Mučnine?
    Ivymicek 😍😍😘😘Proudmomy 😍😍😘😘

Tu su tu su ne daju se te mucnine a ni povracanje. Najgore od svega mi je sto sam bas jako slaba, umorim se do wc-a i nazad 😆
    Hvala vam curke 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

16. Veljača 2018. 16:47

mina04

Ena31

Ivymicek 😍😍😘😘Proudmomy 😍😍😘😘

Tu su tu su ne daju se te mucnine a ni povracanje. Najgore od svega mi je sto sam bas jako slaba, umorim se do wc-a i nazad 😆
    Hvala vam curke 😘

Pa kaj ti gin veli? Ja mislim da bi trebala malo u bolnici ostati da ojačaš, moja se zabrinula kad sam počela gubit kg i rekla ak se nastavi da ću ić odležat malo na infuziji, hvala Bogu nisam jer su me čepići spasili

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.