Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea👶
    09. Studeni 2017. 15:10

Jel mi se vidi tracker?  
    Imas vremena za skidanje kila. Sad budi zdrava.

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Honey
    09. Studeni 2017. 15:12

Kolačić, ne brini, na tvoju visinu, taman ti je toliko i falilo da si još uvijek taman! Bitno da beba sve dobiva šta treba, bolje kile gore nego da povratiš sve što staviš u usta! Budeš ti skinula, nisi tvoja mama  
    Simpaticna, bit će beba i srce kako kuca, eto to će biti. Ne sikiraj se

• Kolačić

TeaC

Jel mi se vidi tracker?

Ne vidi. Kad hoćeš kopirati, ideš na Forums, pa klikneš ono zadnje za kod i onda kopiraš na profil. 

Honey

TeaC

Jel mi se vidi tracker?

Znači kopiraš onaj kad izabereš Forums i onda izabereš onaj skroz desno, dugačko se zove. Probaj opet

Tea👶
    09. Studeni 2017. 15:52

Evo je 😂 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• simpaticna
    09. Studeni 2017. 16:06

Hvala Honey :) ma proci ce mw to raspolozenje...svasta mi je u glavi...A curke ne brinite zbog kila. Samo jedite zdravo i kolicinski isto. Ja ih lijepim na sebe kao naljepnice, a u trudnoci sam dobila samo 11 kg i cijelu trudnocu prelezala..ako mogu ja, mozete i vi :)

HappySeal
    09. Studeni 2017. 16:16

Cure ne brinite oko kila, ni koliko su vam mame dobivale. Da citiram svoju: 'Nama tad nisu nista govorili, nit smo mi sto znale, sve smo prenosile medju sobom, a to bas i nije uvijek tocno!"

Recimo otkad sam prestala piti kavu zbog mucnina i dehidracije, skuzila sam da mi oko podneva dodje umor kao da me netko letvom opalio, a pomaze mi samo red cokse. Ako ce red cokolade bit kriv za koju kilu viska neka bude. Ostatak se trudim jesti normalno, a mi koje povracamo bolje da jedemo ononsto mozemo zadrzati nego nista.

Do trudnoce sam svaki dan na posao nosila salate, fine, zdrave, zelene sa sirom, malo nemasne sunke i sl. Medjutim, jako rano me pocelo smetat puno zelenog i sirovog na tanjuru. Posebno iz tih plasticnih tupperwarea. Sad jedem integralne krekere uglavnom i obicne jogurte. Drugo ne ide. Ne trpam junk umjesto salate vec jedem ono sto mogu i sto mi pase. 

27.6. 💙

Honey
    09. Studeni 2017. 16:20

Ah kako vas je lijepo vidjeti sa tickerima  

09. Studeni 2017. 16:23

Hvala cure na pomoći..i nemojte se živcirati oko tog..nakon vaših odgovora i razgovora s bivšom kolegicom zaključila sam da ću ubrzo uživati u svojoj trudnoći i zasluženom odmoru a isto to želim i vama 😀...ovo je blagoslov i vrijeme kad trebamo biti sretnevi neopterećene bilo kakvim problemima 💓

09. Studeni 2017. 16:24

Honey

Ah kako vas je lijepo vidjeti sa tickerima

I ja bi...a neznam kako ga staviti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.