Jel mi se vidi tracker?
Imas vremena za skidanje kila. Sad budi zdrava.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Kolačić, ne brini, na tvoju visinu, taman ti je toliko i falilo da si još uvijek taman! Bitno da beba sve dobiva šta treba, bolje kile gore nego da povratiš sve što staviš u usta! Budeš ti skinula, nisi tvoja mama
Simpaticna, bit će beba i srce kako kuca, eto to će biti. Ne sikiraj se
Jel mi se vidi tracker?
Ne vidi. Kad hoćeš kopirati, ideš na Forums, pa klikneš ono zadnje za kod i onda kopiraš na profil.
Jel mi se vidi tracker?
Znači kopiraš onaj kad izabereš Forums i onda izabereš onaj skroz desno, dugačko se zove. Probaj opet
Hvala Honey :) ma proci ce mw to raspolozenje...svasta mi je u glavi...A curke ne brinite zbog kila. Samo jedite zdravo i kolicinski isto. Ja ih lijepim na sebe kao naljepnice, a u trudnoci sam dobila samo 11 kg i cijelu trudnocu prelezala..ako mogu ja, mozete i vi :)
Cure ne brinite oko kila, ni koliko su vam mame dobivale. Da citiram svoju: 'Nama tad nisu nista govorili, nit smo mi sto znale, sve smo prenosile medju sobom, a to bas i nije uvijek tocno!"
Recimo otkad sam prestala piti kavu zbog mucnina i dehidracije, skuzila sam da mi oko podneva dodje umor kao da me netko letvom opalio, a pomaze mi samo red cokse. Ako ce red cokolade bit kriv za koju kilu viska neka bude. Ostatak se trudim jesti normalno, a mi koje povracamo bolje da jedemo ononsto mozemo zadrzati nego nista.
Do trudnoce sam svaki dan na posao nosila salate, fine, zdrave, zelene sa sirom, malo nemasne sunke i sl. Medjutim, jako rano me pocelo smetat puno zelenog i sirovog na tanjuru. Posebno iz tih plasticnih tupperwarea. Sad jedem integralne krekere uglavnom i obicne jogurte. Drugo ne ide. Ne trpam junk umjesto salate vec jedem ono sto mogu i sto mi pase.
27.6. 💙
Hvala cure na pomoći..i nemojte se živcirati oko tog..nakon vaših odgovora i razgovora s bivšom kolegicom zaključila sam da ću ubrzo uživati u svojoj trudnoći i zasluženom odmoru a isto to želim i vama 😀...ovo je blagoslov i vrijeme kad trebamo biti sretnevi neopterećene bilo kakvim problemima 💓
Ah kako vas je lijepo vidjeti sa tickerima
I ja bi...a neznam kako ga staviti
Sortiraj odgovore
Najstariji