Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    09. Studeni 2017. 16:33

Ena31

Honey

Ah kako vas je lijepo vidjeti sa tickerima

I ja bi…a neznam kako ga staviti

Klikneš na moj, izabereš pregnancy, postaviš dizajn i sve kako želiš i na zadnjem koraku izaberes link pod forums i pod forums onaj zadnji. Taj kopiraš i zalijepiš na svoj profil - znači odeš na svoj profil i sa lijeve strane imaš zadnje "potpis" e tu ga kopiraš, stisneš kvačicu, dođeš na temu i trebao bi biti tu!!!

HappySeal
    09. Studeni 2017. 16:37

Honey, a da dogovoris s urednistvom Klokanice da objave tvoje upute kao hot temu 

27.6. 💙

09. Studeni 2017. 16:37

Teško mi to prek moba..idem na komp..thanks

Honey
    09. Studeni 2017. 16:40

HappySeal

Honey, a da dogovoris s urednistvom Klokanice da objave tvoje upute kao hot temu

Hahaha, pa da čitaju već bi skužili da treba staviti negdje uputu! Da su pametni razvili bi klokanica tickere!
    Evo ja sam si svoj osvježila, stavila jesenski  

• Kolačić
    09. Studeni 2017. 16:57

Cure, presuper ste mi i totalno dižete raspoloženje. 
    Ena31, inače, nemoj se brinuti. I ja sam u sličnoj situaciji ako ne i glupljoj (radim na ugovor o djelu već 5 mjeseci, a moram potpisivati novi svaka 3 i još su mi otvoreno rekli da ne znaju kaj će sa mnom iduće godine i + šlag na tortu: nemam obvezno osiguranje, glupa ja) pa opet sam okej i gledaš samo kako da guraš iz dana u dan. Sve bude nekako, pa će biti i ovo naše. Osim toga, moja mama uvijek kaže da svako dijete nosi neku sreću. 

HappySeal
    09. Studeni 2017. 17:04

Cure, sve ce se posloziti. Mozda zvuci nevjerojatno, ali Hrvatska jos uvijek jako stiti trudnice i njihova prava, imamo duge porodiljne i ne moramo nakon tri mjeseca na posao. Prenatalna zastita je guzvovita, ali postoji i funkcionira. 

Samo poalko i racionalno u tim situacijama i prvo se raspitajte prije potpisivanja icega.

27.6. 💙

09. Studeni 2017. 17:05

nekaj sam zeznula

HappySeal
    09. Studeni 2017. 17:06

Mislim na posao jel... prvo provjerite sto se smije, a sto ne. 

27.6. 💙

HappySeal
    09. Studeni 2017. 17:07

Ena, krivi kod, kopriaj onaj Pod forums, pa 
    [ul]
     [li]PseudoHTML, UBBCode and BB Code[/li]
    [/ul]

27.6. 💙

09. Studeni 2017. 17:13

Jeeeyyy...hvala curke 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.