Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    09. Studeni 2017. 11:34

MaloCudo

Bok cure!evo jos jedne nove trudnice.po mome sam 4+3 rano je jos jako.danas sam vadila betu pa sad cekam da mi stignu rezultati ako je dobro mail zapisala.inace iza sebe imam jednu usspjesnu trudnocu i deckica od 8godina,ali i 4 spontana pa mi je u glavi kaos,a citajuci vas nekako se opustim 😊

Čestitam i dobro došla ,nadam se da su spontani daleko iza tebe i da će ti ova trudnoća biti školska 

09. Studeni 2017. 11:37

Hvala!i ja se nadam i pokusavam biti smirena i misliti pozitivno.prosle god smo odradili sve pretrage i preglede da vidimo zbog cega dolazi do toga i nismo nis pametniji jer je sve u nekim granicama normale.

mare27
    09. Studeni 2017. 11:40

neznam da,nisam upoznata sa takvom situacijom i molim Boga da nikad neču biti...ako smijem pitati u kojim tjednima je dolazilo do spontanog? sory ako je previše,ignoriraj

09. Studeni 2017. 11:48

Nikome to nebi pozeljela da prolazi!sto fizicki sto psihicki. Prvi put u 7,drugi u 8,treci u 11 i zadnji u 8tj. Nikad se ne zna razlog tako da ne znam zasto dolazi do toga. Ova trudnoca mi je sok jer nije planirana,jedan jedini odnos bez zastite i evo nas😊 a inace i za ostat trudni se moramo pomuciti tako da nam je valjda netko htio reci da je vrijeme.

mare27
    09. Studeni 2017. 11:53

Daj Bože da je tako,eto svu sreču ti želim!!!

Tinchyca
    09. Studeni 2017. 12:12

Malo čudo i ja ti želim svu sreću! Ja sam 2x prolazila to nažalost i sad se veselim svojoj trećoj srećici. 
    Svaka trudnoća je priča za sebe i ako su ti nalazi uredni vjerujem da će ova biti uspješna!

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Honey
    09. Studeni 2017. 13:07

MaloCudo dobro došla i da za 9mj ugledaš svoje drugo malo čudo, zdravo i nasmijano!!!  
    Žao mi je zbog spontanih, ali vrlo često se dogode zbog nekvalitetnog spoja jajne stanice i spermija, kromosomske greške u početku i sl.

Honey
    09. Studeni 2017. 13:14

Ena super, i ja imam pregled kod soc.ginekologa 21.11., a sutra idem kod privatnog jer ne mogu čekati, a i zbog antibiotika koje pijem, da se uvjerim da je sve ok. Ma svi samo gledamo kako da financijski što bolje prođemo, evo i ja se nadam da će mi cijela trudnoća biti uredna pa da radim do kraja jer mi je plaća veća od te njihove naknade i sl. Nisam ni rodila a već i planiram kad bi se mogla vratiti na posao, strašno!  

Honey
    09. Studeni 2017. 13:17

MaloCudo javi nam betu kad stigneš!
    HappySeal gdje si????

HappySeal
    09. Studeni 2017. 13:22

MaloCudo drzim fige da sve bude ok!

Honey, evo me tu sam. Sve je super! Cula sam srce, 15 mm je i sad sam mirna... gladna sam ko pas, moram skuhat nesto. Sva sreca danas nisam imala mucnine, pukla bi u cekaoni.

27.6. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.