I još nešto pozitivno Lunaa, što je beba narasla, znači da se normalno razvija
Joj Honey puno ti hvala, me neka samo zezaju bitno da imaš znanja i dobro srce za pomoći. Ma da nisam rekla soc. za privatnog da sam bila jer su oni nekad zajedno radili i nemogu smisliti jedan drugog tako da nisam ništa govorila, a ja nemogu svog soc.mjenjat jer su svi ostali prenatrpani. Da tako sam si i mislila da je meni nešto ovaj privatnik to malo "ljepše" rekao, jer soc.jučer ko iz topa krvarite .. šok... dobro znači utro i duph. su isto ajde sad i to znam :) jooj samo neka bude sve ok. Hvala svim curama na pomoći divne ste
Jutro zene :)
Ne znam kako kod vas,ali meni je nenormalno cesto mjehur pun,znaci non stop moram piskit...evo jutros od 6 sam bila vec 4 puta.
Grudi su mi narasle sigurno za dva broja,trbuh mi je ko da sam duplo vise trudna.Zgaravica me satrala.Uglavnom u ovoj trudnoci simptomi su mi preizrazeni i puno ranije sve to sta sam nabrojala doslo do izrazaja,nego u prethodne dvije trudnoce.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Možda nakupljaš vodu pa ti se zato čini trbuh veći?
Sinoć sam se vagala i stojim na istoj kilaži kao i prije, ali isto mi se trbuh čini u donjem dijelu malo napet. Kilaža me ne čudi s obzirom na sve, evo jutros sam u 5 visila na školjkom, a želudac prazan. Probudila se u 3 i nisam više mogla zaspat. Blaženo stanje, my ass :D
Da ne kažem da sam već pojela ručak za danas, jer sam bila gladna, a učinilo mi se da će riža ostati unutra, pa da probam
27.6. 💙
Ok Lunaa ne moras mu ni govoriti ako ne zelis. Ali ovom privatnom sad reci. Ako mislis nastavit sa privat i sa soc, onda ovom privatnom sve govori on ce ti reci ako se nece sloziti s necim sto tvoj soc predlozi/zakljuci. Nije lose imati drugo misljenje.
Confused mjehur ista stvar, zgaravica me jos pusta na miru hvala bogu. A eto kazu svaka trudnoca je drugacija, meni je prva pa nemam s cim usporedit.
HappySeal dobro da si jela rizu, inace su pozeljni ugljikohidrati kod rigica. Sjeti se samo zelucane viroze, i tada doktori najcesce preporuce jesti suhi kruh, stapice, dvopek i slicno. Probaj s tim krenut ujutro, kruhom ili pecivom, nadam se da ce biti bolje
Ma jedem ujutro ili slane štapiće ili one Wasa integralne krekere. Al dosta mi je kartona, hoću normalnu hranu.
27.6. 💙
Jutro cure..pi pi po noci po dva tri puta,cice su mi broj vece,trbuh vec se nazire s obzirom na moju liniju i dvije kg gore..budenje u pola 4,pa 5,7 i do 8 jedva spavam....blazeno stanje
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Happy seal ja te razumijem..zeljna sam normalne hrane i da mi sjedne,uzivam u njoj
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Happyseal hvala ti na info.. a da morat ću zvat nekoga jer ovo me buni sad si mislim što sam si zakomplicirala s tim privatnik/soc. .. al kad se tako poklopilo. Simpatična, to za utrogestane mi je jasno to sam i ja koristila u prvoj ali duphastone još nisam i nisam imala ni pojma da se i oni daju za očuvanje T .
da i oni idu za očuvanje trudnoće ja sam ih pila u prvoj trudnoći
Sortiraj odgovore
Najstariji