Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    10. Studeni 2017. 08:58

I još nešto pozitivno Lunaa, što je beba narasla, znači da se normalno razvija

Lunaa
    10. Studeni 2017. 09:20

Joj Honey puno ti hvala, me neka samo zezaju bitno da imaš znanja i dobro srce za pomoći. Ma da nisam rekla soc. za privatnog da sam bila jer su oni nekad zajedno radili i nemogu smisliti jedan drugog tako da nisam ništa govorila, a ja nemogu svog soc.mjenjat jer su svi ostali prenatrpani. Da tako sam si i mislila da je meni nešto ovaj privatnik to malo "ljepše" rekao, jer soc.jučer ko iz topa krvarite .. šok... dobro znači utro i duph. su isto ajde sad i to znam :) jooj samo neka bude sve ok. Hvala svim curama na pomoći divne ste 

Confused
    10. Studeni 2017. 09:22

Jutro zene :)
    Ne znam kako kod vas,ali meni je nenormalno cesto mjehur pun,znaci non stop moram piskit...evo jutros od 6 sam bila vec 4 puta.
    Grudi su mi narasle sigurno za dva broja,trbuh mi je ko da sam duplo vise trudna.Zgaravica me satrala.Uglavnom u ovoj trudnoci simptomi su mi preizrazeni i puno ranije sve to sta sam nabrojala doslo do izrazaja,nego u  prethodne dvije trudnoce.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

HappySeal
    10. Studeni 2017. 09:30

Možda nakupljaš vodu pa ti se zato čini trbuh veći?

Sinoć sam se vagala i stojim na istoj kilaži kao i prije, ali isto mi se trbuh čini u donjem dijelu malo napet. Kilaža me ne čudi s obzirom na sve, evo jutros sam u 5 visila na školjkom, a želudac prazan. Probudila se u 3 i nisam više mogla zaspat. Blaženo stanje, my ass :D 

Da ne kažem da sam već pojela ručak za danas, jer sam bila gladna, a učinilo mi se da će riža ostati unutra, pa da probam 

27.6. 💙

Honey
    10. Studeni 2017. 09:33

Ok Lunaa ne moras mu ni govoriti ako ne zelis. Ali ovom privatnom sad reci. Ako mislis nastavit sa privat i sa soc, onda ovom privatnom sve govori on ce ti reci ako se nece sloziti s necim sto tvoj soc predlozi/zakljuci. Nije lose imati drugo misljenje. 
    Confused mjehur ista stvar, zgaravica me jos pusta na miru hvala bogu. A eto kazu svaka trudnoca je drugacija, meni je prva pa nemam s cim usporedit. 

Honey
    10. Studeni 2017. 09:44

HappySeal dobro da si jela rizu, inace su pozeljni ugljikohidrati kod rigica. Sjeti se samo zelucane viroze, i tada doktori najcesce preporuce jesti suhi kruh, stapice, dvopek i slicno. Probaj s tim krenut ujutro, kruhom ili pecivom, nadam se da ce biti bolje 

HappySeal
    10. Studeni 2017. 09:47

Ma jedem ujutro ili slane štapiće ili one Wasa integralne krekere. Al dosta mi je kartona, hoću normalnu hranu. 

27.6. 💙

10. Studeni 2017. 09:48

Jutro cure..pi pi po noci po dva tri puta,cice su mi broj vece,trbuh vec se nazire s obzirom na moju liniju i dvije kg gore..budenje u pola 4,pa 5,7 i do 8 jedva spavam....blazeno stanje

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

10. Studeni 2017. 09:49

Happy seal ja te razumijem..zeljna sam normalne hrane i da mi sjedne,uzivam u njoj

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

mare27
    10. Studeni 2017. 10:36

Lunaa

Happyseal hvala ti na info.. a da morat ću zvat nekoga jer ovo me buni sad si mislim što sam si zakomplicirala s tim privatnik/soc. .. al kad se tako poklopilo. Simpatična, to za utrogestane mi je jasno to sam i ja koristila u prvoj ali duphastone još nisam i nisam imala ni pojma da se i oni daju za očuvanje T .

da i oni idu za očuvanje trudnoće ja sam ih pila u prvoj trudnoći 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.