MaloCudo, dobrodošla i želim ti svu sreću :D :D nadam se da će ovaj put proći sve uredu.
HappySeal, tako mi je drago zbog tebe!
sad opušteno možeš imati mučnine.
Cure, koliko kila ste dobile? Ja sam dobila već 4 kg i malo me sram to i reći. Tj, uvijek sam bila između 60 i 63, a sad imam već 65. Tako da ne znam jel trebam manje jesti ili što. Ako ne jedem, hvataju me mučnine, a fkt ne jedem neki junk nego više domaće i salate.
Btw, jel ima koja od vas iscjedak. Obični bijeli sluzavi. Ne znam trebam li se brinuti.
Evo jos sam bolesna, meni taj aquamaris nista ne pomaze, pa sam kupila njihov rog za ispiranje, probat cu ga danas. Caj, med, limun...sve konzumiram, kupila sirup od islandskog lisaja jer sam sklona laringitisu i bronhitisu, pa bolje da rijesim taj kasalj.
Bila danas na pregledu, 8+2, 16mm sam dugacak ili kratak, kako zelite ❤ sve je uredu. Nama su tekli trudnicku knjizicu na iducem pregledu za mj dana. Tad cemo i krv i ostale nalaze vadit.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Kolacic imam ti ja nekad iscjedak, najobicniji 😂 kaze gin da je to normalno
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Btw u kojem si tjednu. Ja sam 2 dobila, samo jer sam probavala po portugalu slastice koje mi da ti pravo kazem, uopce nisu bile vrijedne ovih kila 😂😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Btw u kojem si tjednu. Ja sam 2 dobila, samo jer sam probavala po portugalu slastice koje mi da ti pravo kazem, uopce nisu bile vrijedne ovih kila 😂😂
Ma ja sam 8+2 isto. Ali živcira me trbuh, izgleda kao da sam već 4 mj trudna. a i sise su mi narasle, ne stanu više ni u grudnjak skoro. Ali tome se veselim jer ih prije nisam ni imala.
TeaC super!!!! Sad i ti ticker stavi da te lakše pratimo.
Kolačić, za kile osobno nisam dobila nego sam pala za 1,5kg, jedem sve kako sam i prije samo slatko mi ne paše (nikakvi kolači, čokolade i sl), ali nisam ni prije bila baš za slatko. Zatrudnila sa 62kg, prošli petak imala 60,5kg a vidjet ćemo sutra.
Malo je to puno ali neznam koliko si visoka, ako si jako mršava onda se neće ni doktor buniti. Što se iscjetka tiče, imala sam ja pojačani bijeli bez mirisa, ali se ispostavilo da je pojačan zbog bakterije koje imam u rodnici. Sad mi je normalan. Ako nisu neke izražene količine mislim dati je normalno. Samo redovito mijenjaj uložak da budeš na suhom.
Simpaticna hahaha pa ne sikiraj se ženo!! Budu joj produžili, rekli su Ali da, na žalost u puno slučajeva je to razlog da ne produže.
😂😂 ma daj, ne opterecuj se previse. Moj je onak, ko u pmsu kad se napuhnem. Sad kad sam doma pazim nekako da jedem zdravije i kuhano. A o sisama, imam osjecaj da svaka ima kilu. To je strava, inace nemam sise ni ja, a ove trudnicke su koma bolne i teske. Tek je pocelo 😨 hahah
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Kolačić, za kile osobno nisam dobila nego sam pala za 1,5kg, jedem sve kako sam i prije samo slatko mi ne paše (nikakvi kolači, čokolade i sl), ali nisam ni prije bila baš za slatko. Zatrudnila sa 62kg, prošli petak imala 60,5kg a vidjet ćemo sutra.
Malo je to puno ali neznam koliko si visoka, ako si jako mršava onda se neće ni doktor buniti. Što se iscjetka tiče, imala sam ja pojačani bijeli bez mirisa, ali se ispostavilo da je pojačan zbog bakterije koje imam u rodnici. Sad mi je normalan. Ako nisu neke izražene količine mislim dati je normalno. Samo redovito mijenjaj uložak da budeš na suhom.
Simpaticna hahaha pa ne sikiraj se ženo!! Budu joj produžili, rekli suAli da, na žalost u puno slučajeva je to razlog da ne produže.
Meni frendica kaze da cu umrijet od zivciranja zbog nepravde oko sebe...Sto cu, jako me pogadja... I vjetrovi me napadaju, i brine me sto ce bit na prvom uzv iduci tjedan, dragi ne moze sa mnom jer je na putu, danas sam dobila isjedak stalno trcim u wc...I tako :) kod mene nista novo :D
Ma dobro ako je imala 63, onda nije puno. Probaj setat malo. Ne znam u kakvoj si situaciji.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Simpaticna hahaha pa ne sikiraj se ženo!! Budu joj produžili, rekli suAli da, na žalost u puno slučajeva je to razlog da ne produže.
Visoka sam 171 što je neka normalna težina, onak, nisam ni mršava ni debela. I kad sam imala PMS znala sam se udebljati 3,4 kile prije nego dobijem i napuhati se. Ali sad me strah jer je moja mama dobila 20 kila koje nikad više nije skinula.
Sortiraj odgovore
Najstariji