Hej curke!
Ena preslatka busica. 😍
Mateya divna mala busa 😍
Ne znam kaj ste jos pisale sve sam zaboravila.
Danas mi frendica na indukciji. Radja trece. Ima dva sina i sad stize curka. Jedva cekam!!!! Pa s sva u tome i samo gledam telefon 😁
Divne ste trudnice vi i vaše buše!
Želim joj brz i lagan porod bez obzira na indukciju!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hej curke!
Ena preslatka busica. 😍
Mateya divna mala busa 😍
Danas mi frendica na indukciji. Radja trece. Ima dva sina i sad stize curka. Jedva cekam!!!! Pa s sva u tome i samo gledam telefon 😁
A jucer je bila na pregledu, bila je 4cm otvorena i bez cerviksa, pa su joj predlozili da dodje danas da to rijese, pristala je. Trece joj je, pa joj valjda dosta 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hej curke!
Ena preslatka busica. 😍
Mateya divna mala busa 😍
A jucer je bila na pregledu, bila je 4cm otvorena i bez cerviksa, pa su joj predlozili da dodje danas da to rijese, pristala je. Trece joj je, pa joj valjda dosta 😂😂😂
😂😂😂 Sirota samo da više ne mora hodat u TA ili iščekivat kad će više krenut. Držim fige!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hej curke!
Ena preslatka busica. 😍
Mateya divna mala busa 😍
😂😂😂 Sirota samo da više ne mora hodat u TA ili iščekivat kad će više krenut. Držim fige!
Vjerojatno da! 😂😂
Hvala!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav cure bas ste slatke i lijepe trudnice,i ja jedva cekam da mi stomak počne rasti ,ljubim vas😘
ja setala liepo je vrijeme danas
za kuhanje nisam nesto raspolozena pa sam nabrzinu skuhala tjesto i haše😛
nama je danas punih 20 tjedana na pola smo i gledam si stomak kako se rasteze moje sa sinom zarađene strije dolaze do punog sjaja,evo sada vam uslikam nemojte se uplasiti ni previse groziti 😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franova fakat si divna... Nit se grozim nit se plašim. Majke ti u 20 tjednu ti ko manekenka počešljano nepočešljana.
Uživaj u svom okruglom trbuščiću!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo nas sa pregleda..sve u redu hvala Bogu, rastemo 😍 ja sam na -7.5 kg od zadnjeg pregleda. Al dok je bebac dobro sve cu izdrzat 😊
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji