Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    16. Veljača 2018. 12:33

ProudMomy

Hej curke!
    Ena preslatka busica. 😍
    Mateya divna mala busa 😍
    Ne znam kaj ste jos pisale sve sam zaboravila.
    Danas mi frendica na indukciji. Radja trece. Ima dva sina i sad stize curka. Jedva cekam!!!! Pa s sva u tome i samo gledam telefon 😁

Divne ste trudnice vi i vaše buše!
    Želim joj brz i lagan porod bez obzira na indukciju! 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

16. Veljača 2018. 12:40

ivymicek

ProudMomy

Hej curke!
    Ena preslatka busica. 😍
    Mateya divna mala busa 😍
    Danas mi frendica na indukciji. Radja trece. Ima dva sina i sad stize curka. Jedva cekam!!!! Pa s sva u tome i samo gledam telefon 😁

A jucer je bila na pregledu,  bila je 4cm otvorena i bez cerviksa,  pa su joj predlozili da dodje danas da to rijese,  pristala je. Trece joj je,  pa joj valjda dosta 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    16. Veljača 2018. 12:45

ProudMomy

ivymicek

ProudMomy

Hej curke!
    Ena preslatka busica. 😍
    Mateya divna mala busa 😍

A jucer je bila na pregledu, bila je 4cm otvorena i bez cerviksa, pa su joj predlozili da dodje danas da to rijese, pristala je. Trece joj je, pa joj valjda dosta 😂😂😂

😂😂😂 Sirota samo da više ne mora hodat u TA ili iščekivat kad će više krenut. Držim fige!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

16. Veljača 2018. 12:48

ivymicek

ProudMomy

ivymicek

ProudMomy

Hej curke!
    Ena preslatka busica. 😍
    Mateya divna mala busa 😍

A jucer je bila na pregledu, bila je 4cm otvorena i bez cerviksa, pa su joj predlozili da dodje danas da to rijese, pristala je. Trece joj je, pa joj valjda dosta 😂😂😂

😂😂😂 Sirota samo da više ne mora hodat u TA ili iščekivat kad će više krenut. Držim fige!

Vjerojatno da! 😂😂
    Hvala!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    16. Veljača 2018. 13:27

Curke lijepe ste kao vase buse,proud frendici sretno🎉🎉🎉🎉🎉🙏

• riri5
    16. Veljača 2018. 14:40

Pozdrav cure bas ste slatke i lijepe trudnice,i ja jedva cekam da mi stomak počne rasti ,ljubim vas😘

franovamamita
    16. Veljača 2018. 14:46

ja setala liepo je vrijeme danas
    za kuhanje nisam nesto raspolozena pa sam nabrzinu skuhala tjesto i haše😛
    nama je danas punih 20 tjedana na pola smo i gledam si stomak kako se rasteze moje sa sinom zarađene strije dolaze do punog sjaja,evo sada vam uslikam nemojte se uplasiti ni previse groziti 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    16. Veljača 2018. 14:48

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    16. Veljača 2018. 15:07

Franova fakat si divna... Nit se grozim nit se plašim. Majke ti u 20 tjednu ti ko manekenka počešljano nepočešljana. 
    Uživaj u svom okruglom trbuščiću!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mina04
    16. Veljača 2018. 15:08

Evo nas sa pregleda..sve u redu hvala Bogu, rastemo 😍 ja sam na -7.5 kg od zadnjeg pregleda. Al dok je bebac dobro sve cu izdrzat 😊

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.