Rekla mi dr uzeti šumeće tablete magnezija, kupili u ljekarni Dietpharmov
Nisam sredila kosu, nisam sredila nokte, jbg ne mogu uvijek bit lijepa 😂😂😂😂
Isla uplatit Maksu akontaciju za igraonicu za rockas, sad dosla doma. I evo nas 25tt tocno
Ljepotica naša 😍😍😘😘
Nasih punih 22tjedna
Jeeeyyy, buhtlica😍😍😍😍😘😘😘😘, lijepa bušica draga 😍😘❤
Hvala cure na odgovorima ,pa ja cu isto tako pričekati barem prvi ultrazvuk pa cu onda kazati,to mi je sad ovaj utorak u dva ipo,bas sam nestrpljiva i radujem se,vsma ostalima cestitke navelikim stomacima i želim vam brz i lak porod,sve ste mi lijepe i sretne ,kad moj stomak naraste stavljam i ja slikicu🙃a kada se vama počeo vidit stomak,nekad mi je napuhan dole u dnu a nekad Nije,jeli to normalno,uzivajte u ovom lipom danu i buri😇
Cestitke mamicama koje su saznale spol! 😁
Prvog sam osjetila u 18.tjednu. Ovog jako rano, mjehurice vec u 14.tj, ali neke konkretnije pokrete oko 17. Sada vec jako tuce, premjesta se, gura se i sve se vidi vani.
I jebote sad sam skuzila da jos 15tjedana imam do kraja!?!? Ne mogu ja tak brzo rodit 😂😂😂😂
😂😂😂ha ha, možeš možeš 😘😘...i meni sutra 25😍😍, tj po zadnjem uzv 26 al gledam da da je 25...
J@m@ predivna okrugla busica! 😁😍
Ena nekak mi to sad prebrzo, malo mi zvuci tih 15, kad vidim da je 25 vec proslo. Uzas!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
J@m@ predivna okrugla busica! 😁😍
Ena nekak mi to sad prebrzo, malo mi zvuci tih 15, kad vidim da je 25 vec proslo. Uzas!
Ja jedva čekam, htjela bi da vrijeme čim brže ide, barem do pregleda😂😂
Rekla mi dr uzeti šumeće tablete magnezija, kupili u ljekarni Dietpharmov
On je u obliku karbonata,to je ok...magnezij oksid i klorid se puno slabije iskoriste u organizmu
Sortiraj odgovore
Najstariji