Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Veljača 2018. 13:06

Rekla mi dr uzeti šumeće tablete magnezija, kupili u ljekarni Dietpharmov

Mya
    15. Veljača 2018. 13:06

Nasih punih 22tjedna

15. Veljača 2018. 13:07

ProudMomy

Nisam sredila kosu, nisam sredila nokte, jbg ne mogu uvijek bit lijepa 😂😂😂😂
    Isla uplatit Maksu akontaciju za igraonicu za rockas, sad dosla doma. I evo nas 25tt tocno

Ljepotica naša 😍😍😘😘

15. Veljača 2018. 13:10

J@m@

Nasih punih 22tjedna

Jeeeyyy, buhtlica😍😍😍😍😘😘😘😘, lijepa bušica draga 😍😘❤

• riri5
    15. Veljača 2018. 13:10

Hvala cure na odgovorima ,pa ja cu isto tako pričekati barem prvi ultrazvuk pa cu onda kazati,to mi je sad ovaj utorak u dva ipo,bas sam nestrpljiva i radujem se,vsma ostalima cestitke navelikim stomacima i želim vam brz i lak porod,sve ste mi lijepe i sretne ,kad moj stomak naraste stavljam i ja slikicu🙃a kada se vama počeo vidit stomak,nekad mi je napuhan dole u dnu a nekad Nije,jeli to normalno,uzivajte u ovom lipom danu i buri😇

15. Veljača 2018. 13:14

ProudMomy

Cestitke mamicama koje su saznale spol! 😁

Prvog sam osjetila u 18.tjednu. Ovog jako rano, mjehurice vec u 14.tj, ali neke konkretnije pokrete oko 17. Sada vec jako tuce, premjesta se, gura se i sve se vidi vani.

I jebote sad sam skuzila da jos 15tjedana imam do kraja!?!? Ne mogu ja tak brzo rodit 😂😂😂😂

😂😂😂ha ha, možeš možeš 😘😘...i meni sutra 25😍😍, tj po zadnjem uzv 26 al gledam da da je 25...

15. Veljača 2018. 13:18

J@m@ predivna okrugla busica! 😁😍
    Ena nekak mi to sad prebrzo,  malo mi zvuci tih 15,  kad vidim da je 25 vec proslo. Uzas!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

15. Veljača 2018. 13:26

ProudMomy

J@m@ predivna okrugla busica! 😁😍
    Ena nekak mi to sad prebrzo, malo mi zvuci tih 15, kad vidim da je 25 vec proslo. Uzas!

Ja jedva čekam, htjela bi da vrijeme čim brže ide, barem do pregleda😂😂

pharmamma
    15. Veljača 2018. 13:27

Ena31

Rekla mi dr uzeti šumeće tablete magnezija, kupili u ljekarni Dietpharmov

On je u obliku karbonata,to je ok...magnezij oksid i klorid se puno slabije iskoriste u organizmu

pharmamma
    15. Veljača 2018. 13:28

Cure,bušice su diiiivne 😍😍😍 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.