Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Veljača 2018. 09:08

Jutro cure!
    Nisam se nis naspavala,  ustajala pisat jedno 6 puta. I zeludac mi opet u grlu. Fuj bljak.
    Ja sam imala plan ne govoriti nista bar nekih 12tj ovaj puta,  jer sam prvi put rekla cim sam plus popisala. Medjutim kak su krenule pizdarije vec u 6.tj na kraju sam rekla na poslu u 10.tj,  jer sam imala predosjecaj da necu dugo raditi. I tak je i bilo u petak sam im rekla,  istu vecer prokrvarila opet i od ponedjeljka bila na bolovanju vec. 
    Znam da mi je puni tjedan,  slikam se kasnije jer sam sad koma. 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• nikolina219
    15. Veljača 2018. 09:48

Jutro cure, puno ste tipkale ,treba vas pohvatat.
    Mi smo rekli obitelji oko 10tj a na poslu sam rekla oko 13tj. Hvala Bogu sve je uredu pa još radim i mislim radit dokle god mi ginekolog ne kaze da je dosta.

Znatizeljna22
    15. Veljača 2018. 10:03

Jutro 🤰 ja sad sa pregleda i sve je super🙃
    Kaze doktor da je curica 🎀🍼🙈. Trenutno sam 16+5 pa me zanima kada mogu ocekivat da cu pocet osjecati bebicu. 😀

❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀

baarbaraa29
    15. Veljača 2018. 10:15

Znatizeljna22

Jutro 🤰 ja sad sa pregleda i sve je super🙃
    Kaze doktor da je curica 🎀🍼🙈. Trenutno sam 16+5 pa me zanima kada mogu ocekivat da cu pocet osjecati bebicu. 😀

Dobrodoslica princezi!!!👑👡😊
    Jesi imala kakav osjecaj da ce bit cura ili je iznenadjenje?
    Ja sam prvi put osjetila sa 17+4 mislim, ali sam si govorila da je rano, ali brzo je pocelo partijat pa sam skuzila da je i taj 1.puta bilo to to☺ a sad vec toliko zna skocit da se na trbuhu izvana moze vidjet, tako da jos malo, sad ce!😊
    Riri mi smo rekli takorekoc odmah jer se potrefilo da smo bili kod kuce, a par dana poslje vidjeli vec i mrvicu i tjedan nakon i srce. Sve ovi o vama koliko bi cuvali tajnu za sebe, ali nemoj se opterecivat s tim da ako kazete nesto ce biti! Samo pozitivno! ☺😙

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

pharmamma
    15. Veljača 2018. 10:27

Znatizeljna super da je sve dobro i čestitke na princezi 💕 ono škakljanje sam osjetila s 18 tjedana,a jučer bas nekoliko udaraca ☺️❤️ 

bojana27
    15. Veljača 2018. 11:07

Ja sam rekla cim sam test napravila , vadila betu i opet za 2 dana kad je rasla sam rekla , cim je srceko kucat pocelo otvorila sam komplikacije :)

bojana27
    15. Veljača 2018. 11:15

Sta se udaraca tice , mlati me od 17-18 tjedana bas ono jako jako :)

• NellaM
    15. Veljača 2018. 11:33

Pozdrav curke! 😊
    Mi sa pregleda, hvala Bogu sve je dobro i beba lijepo napreduje 💙 I da, imamo potvrdu da je dečko 😍
    Barbara samo da ti prenesem od danas, pitala sam jel to anomaly scan pa mi je rekao (jer je moja na godišnjem) da je to bio detaljn pregled svih organa i svega, tako da mi je i dalje nepoznanica jel to oni tako ne zovu ili sto.. drugi puta se vraća moja pa ako želiš mogu nju detaljnije ispitat.. inače još su mi najavili da idući put radim onaj ogtt test (valjda sam dobro napisala), u prvoj trudnoći nisam pa eto i to je novo.. 
    Mi smo rekli roditeljima odmah, ostali važni saznali a svi ostali će putem.. bebu osjetim neko vrijeme Al još nije bas da osjetim udarce nego škakljanje, individualno je ali oko 20.tjedna sam čula da je najkasnije..
    Bebicama s proljetnih želim od srca da sve bude dobro ❤️❤️
    A curkama ljetnicama da sto lakše prođe mirovanje i sto prije sve budete fit 😘

• NellaM
    15. Veljača 2018. 11:33

Isprike za dugi post 😆

bejb23
    15. Veljača 2018. 11:58

Helou djevojke! Samo da se brzinski javim pa imam jos stvari za obaviti kad sam vec u gradu. Evo i nas sa pregleda. Napredujemo, rastemo, sve je u skladu sa tjednima, mama i dalje mora mirovati. Kaze gin da je posteljica malo nize al vjeruje da ce se podici. Malo me strah jer sam samoj sebi paniku s tim stvorila,prije mi to nikad nije rekla nego tek danas. Cak i onda kad sam zbog bolova osla na pregled. Cure koje mirujete jel i vama nisko ili? Znam da ne bih trebala brinuti nego se samo pripaziti i biti pozitivna. Ali pusem nekad i na hladno, sto cu 😔
    I sad tu vijest si maknem s uma vijescu da nam se otkrila 😍😍😍😍😍 Curka je! Joooooj sto sam sretna 💗 
    Saljemo vam puse! 😘😘😘😘😘😘

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.