Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Veljača 2018. 16:05

pharmamma

Kad se već krenulo o žgaravici i kosi,a pošto sad već jako puno vas zna spol…da vas čujemo dal su vam bapske priče za spol točne 😂😂😂

Nemrem se sjetiti ni jedne bapske za pimpilimpiće..al većina baba mi je predviđala curicu, neznam zašto...i krivooo😂😂😂, a ja osjećala od početka svog dečkića😍😍😘😘

ivymicek
    15. Veljača 2018. 16:10

Proudy & Jama divne ste s tim bušama. Samo su vam trbusi iskočili ostalo skladno. 
    Nemam babskih priča za spol nitko mi nije predviđao. Samo me moja baka neki dan pitala jel beba oživjela (misleći na to osjećam li pokrete) pa sam joj objasnila da je bebi srce kuca već dugo i da se već dugo lreće.a da zapravo zadnjih 7-8 tjedana osjećam pokrete 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

15. Veljača 2018. 16:13

ivymicek

Proudy & Jama divne ste s tim bušama. Samo su vam trbusi iskočili ostalo skladno.
    Nemam babskih priča za spol nitko mi nije predviđao. Samo me moja baka neki dan pitala jel beba oživjela (misleći na to osjećam li pokrete) pa sam joj objasnila da je bebi srce kuca već dugo i da se već dugo lreće.a da zapravo zadnjih 7-8 tjedana osjećam pokrete 😂.

😂😂😂😂ko moja svekrva😂😂, znala prije pitat jel oživjela beba😂, i kao kad "oživi" nestanu tegobe, mučnine i tak to..

Confused
    15. Veljača 2018. 16:31

Cure koje ste saznale spol cestitke na princezama i princu ❤
    Jama i Proud bas ste zgodne trudnice,kod vas samo trbuh raste,blago vam se.
    Nego jeli netko saznao sta nam je sa Happy?

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

franovamamita
    15. Veljača 2018. 16:32

dan cure 
    jeste vrijedne tipkalice 😄
    isla danas u grad,kod zubars i do lidla opet kupila dvojr hlacica za bebaca 😊 vozila auto pol sata i hodala toliko i mogu vam reci da me prepone ubijaju i leda...boze sts ce biti do kraja...sto se tice prijevremenog poroda nenormalno me strah jer sam proslu bebu izgubila u 17 tjednu...ali trudim se biti pozitivna i vjerujem ds ce biti sve ok...vrijeme mi leti brzo ali u biti zbog straha voljela bih da trepnem i u terminu sam...
    sve ste mi divne i busice su medene 😍
    sve koje su saznale spol cestitam 😙 
    ena sto se tice kontrakcija one koje su izazvane bebinim pokretom ili tvojim nisu zabrinjavajuce i normalne su...tako je meni moja dr rekla...
    sto se tice bocice kontam uzet tommme tippe,a izdajalicu imam dobru rucnu ali si zelim negdje upecat elektricnu....dude su mi aventove dobre...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    15. Veljača 2018. 16:34

confused i ja se svaki dan sjetim happy i nadam se da je sve ok i da samo nema vremena...

a bapske price mrzim i u stanju sam se poklati😂😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bejb23
    15. Veljača 2018. 16:34

E da stvarno gdje je Happy?! Vec je dugo nema 😯

💗Baby E💗

15. Veljača 2018. 16:41

franovamamita

dan cure
    jeste vrijedne tipkalice 😄
    isla danas u grad,kod zubars i do lidla opet kupila dvojr hlacica za bebaca 😊 vozila auto pol sata i hodala toliko i mogu vam reci da me prepone ubijaju i leda…boze sts ce biti do kraja…sto se tice prijevremenog poroda nenormalno me strah jer sam proslu bebu izgubila u 17 tjednu…ali trudim se biti pozitivna i vjerujem ds ce biti sve ok…vrijeme mi leti brzo ali u biti zbog straha voljela bih da trepnem i u terminu sam…
    sve ste mi divne i busice su medene 😍
    sve koje su saznale spol cestitam 😙
    ena sto se tice kontrakcija one koje su izazvane bebinim pokretom ili tvojim nisu zabrinjavajuce i normalne su…tako je meni moja dr rekla…
    sto se tice bocice kontam uzet tommme tippe,a izdajalicu imam dobru rucnu ali si zelim negdje upecat elektricnu….dude su mi aventove dobre…

Bit će sve ok jer mora biti😍😍😘😘😘,  pozitiva na najjače😍😘😘.
    Hvala ti o ovome za kontrakcije, nisam to znala, a vjerujem da mi ih bebo izaziva jer je noću najaktivniji, a i kroz dan ih nemam(bar ne osjetim)...

mandarina
    15. Veljača 2018. 16:42

bejb23, Tinchyca, Ena31, pharmamma, Blackie draga hvala na dobrodošlici
    Mi smo trudnoću obznanili oko 10 tjedna.
    Što se tiče duda planiram uzeti Mam ili Avent ,a bočicu najvjerojatnije Avent.
    Znatizeljna22 drago mi je da je sve u redu i čestitike na curici. 
    NellaM također drago mi je da je sve u redu i čestitam na dečkiću. 
    Bejb23 drago mi je da je bebica dobro i da napreduje i čestitam na curici. 
    ProudMomy i Jama odlično izgledate, baš ste fit trudnice. 
    Yvone čestitam na curici , blizu su nam termini. 
    Pozdrav svima................... 

Minniee
    15. Veljača 2018. 16:46

I moja mama i svekrva pričaju to "kad beba oživi",isto sam ih pitala šta im to znači i odakle im to? Kažu da su njima tako nekad ginekolozi govorili. 
    Ono "prestati ćeš povraćati kad beba oživi." ..A meni upitnik nad glavom

Ja sam neki dan pisala o onom majčinskom instinktu za spol,pogodila ga u prvoj trudnoći plus bapske priče su mi se doslovno svebile poklopile. Sad od početka imam osjećaj da je curica plus nisam stala povraćati od 6tt,potpuno drugačija trudnoća u svemu ali evo čekam konačnu potvrdu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.