Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Veljača 2018. 14:31

Hvala cure!
    Ja ne znam kad se meni poceo vidjet trbuh. Ja tvrdim od 12tt,  a ljudi kazu tamo od 18. Ili 19. 
    Ja ga vidim vec jaaako dugo 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Yvone
    15. Veljača 2018. 14:33

Pozdrav Curke!!! Čitala sam kad sam stigla. Kod mene sve užurbano 😀 Pregled bio prošli tjedan i čini se da je curka😀😀😀. 23.02. Sam naručena na anomaly scan pa cemo vidjeti da li zaista je. U minusu 2 kg, guk profili odlični, ja zadovoljna. Terapija i dalje dijeta.Tea, Proud, Jama prekrasne! Neznam jesam li kog izostavila. Vas koje ste pod zadnje stavila sam detektirala .  Nešto sam zapamtila razgovor o žgaravici. Ja ju nemam, niti sam ju imala ikad u prvoj trudnoci, a sin se rodio sa stvarno puuuno kose. 
    Jama, zapamtila sam i tvoj problem s tlakom i da ti fali kava. Ja sam uvela cikoriju/divku ponekad umjesto kave, to joj je zdravija zamjena- nema kofeina. Pitala dok. Da li smijem i rekla je da. Curke koje mirujete, šaljem pozitivne vibre, proći ce sve to 😘

Mya
    15. Veljača 2018. 14:43

Yvone

Pozdrav Curke!!! Čitala sam kad sam stigla. Kod mene sve užurbano 😀 Pregled bio prošli tjedan i čini se da je curka😀😀😀. 23.02. Sam naručena na anomaly scan pa cemo vidjeti da li zaista je. U minusu 2 kg, guk profili odlični, ja zadovoljna. Terapija i dalje dijeta.Tea, Proud, Jama prekrasne! Neznam jesam li kog izostavila. Vas koje ste pod zadnje stavila sam detektirala . Nešto sam zapamtila razgovor o žgaravici. Ja ju nemam, niti sam ju imala ikad u prvoj trudnoci, a sin se rodio sa stvarno puuuno kose.
    Jama, zapamtila sam i tvoj problem s tlakom i da ti fali kava. Ja sam uvela cikoriju/divku ponekad umjesto kave, to joj je zdravija zamjena- nema kofeina. Pitala dok. Da li smijem i rekla je da. Curke koje mirujete, šaljem pozitivne vibre, proći ce sve to 😘

Ok,tnx,probati cu👍

Tea👶
    15. Veljača 2018. 14:52

Ajme lijepih busica 🤰
    Cestitam na  i 
    Mi završili fizikalnu danas, bolje smo, boli samo kad dignem desnu nogu i to jako slabo. Cak me nakon vjezbanja manje bolilo, tako da sam vjerojatno trebala samo dobro istegnuti prepone. Širimo seee 😂
    Sad kuham rizoto s piletinom, pa cu poc setat malo ♥️

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

15. Veljača 2018. 15:01

Tea👶

Ajme lijepih busica 🤰
    Cestitam nai
    Mi završili fizikalnu danas, bolje smo, boli samo kad dignem desnu nogu i to jako slabo. Cak me nakon vjezbanja manje bolilo, tako da sam vjerojatno trebala samo dobro istegnuti prepone. Širimo seee 😂
    Sad kuham rizoto s piletinom, pa cu poc setat malo ♥️

Super da ti je bolje😍😍😘😘...i ja ću prošetat..do wc-a 😢😢...slikni nešto usput dok šećeš za nas mirne 😀😍😘, nešto s mora😄

bejb23
    15. Veljača 2018. 15:12

Hvalaaa cure. I na cestitkama i na rijecima utjehe 😘
    Onda mirujem. Nadam se da ce se podici do iduceg pregleda. I da, sad smo na +2kg.
    Moja buska je jos stidna preko dana, a zato navecer kad se prejedem bude hahhaha. Eeee i osjecam vec par dana kao crijeva, sto Proudy kaze mjerurice, jel to znaci da cu za koji dan osjecat udarce? 😇
    Prekrasne ste cure 🤗
    Drzite mi se ostale cure s tegobama 😘 

💗Baby E💗

15. Veljača 2018. 15:23

bejb23

Onda mirujem. Nadam se da ce se podici do iduceg pregleda. I da, sad smo na +2kg.
    Moja buska je jos stidna preko dana, a zato navecer kad se prejedem bude hahhaha. Eeee i osjecam vec par dana kao crijeva, sto Proudy kaze mjerurice, jel to znaci da cu za koji dan osjecat udarce? 😇
    Prekrasne ste cure 🤗

Moguće da hoćeš ali nemoj se ni zabrinuti ako nebudeš osjetila još, ispočetka su jako nježni😀😍😘, a kasnije..uf..ja sam se jučer morala dignuti kolko je mali zloć jako udarao😂😂😅😅, a tek 25tjedana 😁

15. Veljača 2018. 15:23

bejb23

Prekrasne ste cure 🤗

Daaaa 😍😍😍 sad ce ti to stalno bit svr jace i jace. Mene moj vec budi po noci koliko jako lupa 😉 
    Najzesce mi je kad mi skoci ili me udari u mjehur,  pa instant moram pisat. Jos kad jaci postane,  pisat cu u gace ko s Maksom 😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bejb23
    15. Veljača 2018. 15:34

Jooooj 😍😍😍😍
    Hahahhaahhhaha 😂😂😂😂😂 nadam se da ce biti njezna pri udarcima u mjehur, da nema pisanja u hlace 😂😂😂

💗Baby E💗

pharmamma
    15. Veljača 2018. 16:00

Kad se već krenulo o žgaravici i kosi,a pošto sad već jako puno vas zna spol...da vas čujemo dal su vam  bapske priče za spol točne 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.