Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Veljača 2018. 12:35

Ena smijes dva magnezija od 375 popit dnevno,  tak ja pijem.
    S tim da ja imam i normabel,  a njega ne pijem svaki dan,  nego po potrebi i svaki dan jos utrice stavljam 2x2.
    Probaj s vise magnezija,  ako nije bolje zovi doktora.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    15. Veljača 2018. 12:36

Čestitke na curama i dečkima,super da sve bebice dobro napreduju.
    Ena koliko znam,smiješ popiti dvije dnevno posto su toliko jake kontrakcije..koji oblik magnezija piješ?jer ovisno o obliku postoje razlike u apsorpciji i iskoristivosti 

baarbaraa29
    15. Veljača 2018. 12:37

Jel vi magnezij pijete preventivno ili na preporuku?
    Jel ima smisla kupit onaj sumeci ili je to preslabo?

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

15. Veljača 2018. 12:38

Nisam sredila kosu,  nisam sredila nokte,  jbg ne mogu uvijek bit lijepa 😂😂😂😂
    Isla uplatit Maksu akontaciju za igraonicu za rockas,  sad dosla doma. I evo nas 25tt tocno

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

15. Veljača 2018. 12:41

baarbaraa29

Jel vi magnezij pijete preventivno ili na preporuku?
    Jel ima smisla kupit onaj sumeci ili je to preslabo?

Ja pijem po preporuci zbog kontrakcija. 
    Pila sam onaj od biolectre,  u granulama. Sad imam kapsule od twinlaba. 
    Kako god nemoj si kupovati tipa u dmu,  nego bas u ljekarni. Obicno su od 375mg i max dnevna doza je 2 kom,  ako ima potrebe. Cak i ako nema kontrakcija,  dobar je jako za regulaciju stolice.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mina04
    15. Veljača 2018. 12:48

Cestitam na curki i deckicu 😍
    Ja sam obitelji rekla odmah jer sam saznala par dana prije Bozica i nismo mogli izdrzati kad smo svi bili okupljeni. I dugo smo ju cekali pa tko bi izdrzo 😆

All of God’s grace in one tiny face 💟

• nikolina219
    15. Veljača 2018. 12:48

Čestitke na curama i dečkima 
    Ja sam mislila da sam ju prije par dana osjetila kak me ritnula dok sam u ducanu u redu stajal  i onda opet sinoc isti osjecaj sam na drugoj strani tak da sam sad sigurna da me moja mala već mlatara 

15. Veljača 2018. 12:52

Cestitke mamicama koje su saznale spol! 😁

Prvog sam osjetila u 18.tjednu. Ovog jako rano,  mjehurice vec u 14.tj,  ali neke konkretnije pokrete oko 17. Sada vec jako tuce,  premjesta se,  gura se i sve se vidi vani.

I jebote sad sam skuzila da jos 15tjedana imam do kraja!?!?  Ne mogu ja tak brzo rodit 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Minniee
    15. Veljača 2018. 12:54

Slažem se za magnezij kao što su cure napisale, dvije dnevno bez problema,poželjno ih je piti u početku trudnoće zbog širenja maternice,kasnije zbog umirenja kontrakcija i opuštanja mišića,a mislim maksimalno do 33tt da se pije ako se dobro sjećam iz prve trudnoće. U prvoj sam pila po preporuci,sad ga pijem uz vitamine kad osjetim da me pika dole. Šumeći se ne preporučuje u trudnoći, tablete ili granule.

Minniee
    15. Veljača 2018. 13:00

Bejb ja sam u prvoj trudnoći imala posteljicu potpuno na ušću i isto sam mirovala..ako se dobro sjećam do 25tt mi se odigla 5cm od ušća i napokon sam dobila dozvolu laganih šetnji. Tako da samo odmiruj sada i biti će sve super! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.