Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    15. Veljača 2018. 12:24

Ena31

ivymicek

Ena31

Jutro cure 😘…mi se probudili u ovoj turi oko ručka, klasika, po noći kontrakcije i strah, dal smijem popit i jedan magnezij navečer prije spavanja?//jer mali skače ko lud po noći imislim da izaziva kontrakcije a ovaj mg od jutra je malo…
    Nella super za pregled i dečkića, čestitam👣💙😘.
    Znatiželjna čestitke na princezici💖.
    Svima želim dan bez boljki i stresova.
    😍😍😍😘😘😘😘

Baš sam se pitala kako si ti i tvoj mali hahar. Veliki dečko skače 😀. Ne znam za magnezij ali mislim si koliko može štetiti. Znam da se isto tako daju normabeli kod kontrakcija da umire maternicu, ne znam. Možda sljedeći put pitaj dokicu kaj ona misli da treba.

E jbg, do sljedeći put ću svisnuti od brige🤔. Možda da ju nazovem, neznam…
    Dobro veliš, baš je hahar😂😂😍😘

Gle, znam da te sekira i mislim da nemaš kaj izgubiti da ju nazoveš. Meni moj uvijek kaže ako što treba nazovi ili dođi. Mirna mama mirna beba. Dodatni stres ćeš riješiti jer znaš da si bar pitala 😀. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

15. Veljača 2018. 12:35

Ena smijes dva magnezija od 375 popit dnevno,  tak ja pijem.
    S tim da ja imam i normabel,  a njega ne pijem svaki dan,  nego po potrebi i svaki dan jos utrice stavljam 2x2.
    Probaj s vise magnezija,  ako nije bolje zovi doktora.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    15. Veljača 2018. 12:36

Čestitke na curama i dečkima,super da sve bebice dobro napreduju.
    Ena koliko znam,smiješ popiti dvije dnevno posto su toliko jake kontrakcije..koji oblik magnezija piješ?jer ovisno o obliku postoje razlike u apsorpciji i iskoristivosti 

baarbaraa29
    15. Veljača 2018. 12:37

Jel vi magnezij pijete preventivno ili na preporuku?
    Jel ima smisla kupit onaj sumeci ili je to preslabo?

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

15. Veljača 2018. 12:38

Nisam sredila kosu,  nisam sredila nokte,  jbg ne mogu uvijek bit lijepa 😂😂😂😂
    Isla uplatit Maksu akontaciju za igraonicu za rockas,  sad dosla doma. I evo nas 25tt tocno

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

15. Veljača 2018. 12:41

baarbaraa29

Jel vi magnezij pijete preventivno ili na preporuku?
    Jel ima smisla kupit onaj sumeci ili je to preslabo?

Ja pijem po preporuci zbog kontrakcija. 
    Pila sam onaj od biolectre,  u granulama. Sad imam kapsule od twinlaba. 
    Kako god nemoj si kupovati tipa u dmu,  nego bas u ljekarni. Obicno su od 375mg i max dnevna doza je 2 kom,  ako ima potrebe. Cak i ako nema kontrakcija,  dobar je jako za regulaciju stolice.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mina04
    15. Veljača 2018. 12:48

Cestitam na curki i deckicu 😍
    Ja sam obitelji rekla odmah jer sam saznala par dana prije Bozica i nismo mogli izdrzati kad smo svi bili okupljeni. I dugo smo ju cekali pa tko bi izdrzo 😆

All of God’s grace in one tiny face 💟

• nikolina219
    15. Veljača 2018. 12:48

Čestitke na curama i dečkima 
    Ja sam mislila da sam ju prije par dana osjetila kak me ritnula dok sam u ducanu u redu stajal  i onda opet sinoc isti osjecaj sam na drugoj strani tak da sam sad sigurna da me moja mala već mlatara 

15. Veljača 2018. 12:52

Cestitke mamicama koje su saznale spol! 😁

Prvog sam osjetila u 18.tjednu. Ovog jako rano,  mjehurice vec u 14.tj,  ali neke konkretnije pokrete oko 17. Sada vec jako tuce,  premjesta se,  gura se i sve se vidi vani.

I jebote sad sam skuzila da jos 15tjedana imam do kraja!?!?  Ne mogu ja tak brzo rodit 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Minniee
    15. Veljača 2018. 12:54

Slažem se za magnezij kao što su cure napisale, dvije dnevno bez problema,poželjno ih je piti u početku trudnoće zbog širenja maternice,kasnije zbog umirenja kontrakcija i opuštanja mišića,a mislim maksimalno do 33tt da se pije ako se dobro sjećam iz prve trudnoće. U prvoj sam pila po preporuci,sad ga pijem uz vitamine kad osjetim da me pika dole. Šumeći se ne preporučuje u trudnoći, tablete ili granule.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI