Jutro cure 😘...mi se probudili u ovoj turi oko ručka, klasika, po noći kontrakcije i strah, dal smijem popit i jedan magnezij navečer prije spavanja?//jer mali skače ko lud po noći imislim da izaziva kontrakcije a ovaj mg od jutra je malo...
Nella super za pregled i dečkića, čestitam👣💙😘.
Znatiželjna čestitke na princezici💖.
Svima želim dan bez boljki i stresova.
😍😍😍😘😘😘😘
Jutro 🤰 ja sad sa pregleda i sve je super🙃
Kaze doktor da je curica 🎀🍼🙈. Trenutno sam 16+5 pa me zanima kada mogu ocekivat da cu pocet osjecati bebicu. 😀
Cestitke na maloj pucici. Ja sam u prvoj T dosta kasno osjetila cca 21 tt (posteljica naprijed i mirna beba).
NellaM juhuhuhu za dečkića...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Helou djevojke! Samo da se brzinski javim pa imam jos stvari za obaviti kad sam vec u gradu. Evo i nas sa pregleda. Napredujemo, rastemo, sve je u skladu sa tjednima, mama i dalje mora mirovati. Kaze gin da je posteljica malo nize al vjeruje da ce se podici. Malo me strah jer sam samoj sebi paniku s tim stvorila,prije mi to nikad nije rekla nego tek danas. Cak i onda kad sam zbog bolova osla na pregled. Cure koje mirujete jel i vama nisko ili? Znam da ne bih trebala brinuti nego se samo pripaziti i biti pozitivna. Ali pusem nekad i na hladno, sto cu 😔
I sad tu vijest si maknem s uma vijescu da nam se otkrila 😍😍😍😍😍 Curka je!Joooooj sto sam sretna 💗
Saljemo vam puse! 😘😘😘😘😘😘
Čestitke na djevojčici. Ne znam za posteljicu ali znam da kako tjedni idu da se polako diže ali mislim će se tvoja polako dići i da neće uzrokovati probleme. Bitno da bebolina raste i razvija se kako treba a i da je majčica zbog toga sretna 😍
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Helou djevojke! Samo da se brzinski javim pa imam jos stvari za obaviti kad sam vec u gradu. Evo i nas sa pregleda. Napredujemo, rastemo, sve je u skladu sa tjednima, mama i dalje mora mirovati. Kaze gin da je posteljica malo nize al vjeruje da ce se podici. Malo me strah jer sam samoj sebi paniku s tim stvorila,prije mi to nikad nije rekla nego tek danas. Cak i onda kad sam zbog bolova osla na pregled. Cure koje mirujete jel i vama nisko ili? Znam da ne bih trebala brinuti nego se samo pripaziti i biti pozitivna. Ali pusem nekad i na hladno, sto cu 😔
I sad tu vijest si maknem s uma vijescu da nam se otkrila 😍😍😍😍😍 Curka je!Joooooj sto sam sretna 💗
Saljemo vam puse! 😘😘😘😘😘😘
Čestitam draga na curkici😍💖💕.
I meni je bila niže posteljica, prošli put je rekla da je posteljica ok, sad je beba dole, nikad na zelenu granu. Ne sikiraj se puno draga, nemoj se naprezat, dizat i nosit teško, puno hodat, više odmaraj i legni, bit će sve ok, dok ti nije odredio strogo mirovanje dobro je😘, a posteljica se još srigne dignuti.
Jutro cure 😘…mi se probudili u ovoj turi oko ručka, klasika, po noći kontrakcije i strah, dal smijem popit i jedan magnezij navečer prije spavanja?//jer mali skače ko lud po noći imislim da izaziva kontrakcije a ovaj mg od jutra je malo…
😍😍😍😘😘😘😘
Baš sam se pitala kako si ti i tvoj mali hahar. Veliki dečko skače 😀. Ne znam za magnezij ali mislim si koliko može štetiti. Znam da se isto tako daju normabeli kod kontrakcija da umire maternicu, ne znam. Možda sljedeći put pitaj dokicu kaj ona misli da treba.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pocele su nam se i sramezljive mrvice otkrivat! Jeeej! 😊
Bejb draga cestitke na princezi!! Znam da brines, ali vjerujem da ce se povuci gore kako budes mirovala, a vidis i da je dr.tako rekao! 😙
Nella bas sam te se sjetila neki dan kad mi je stigao racun za toxo.! Hahah! Stvarno im je dugo trebalo, ali smo ih izgleda dozvali zato od sada psssst s racunima! 😆
Mi idemo u uto.i bas cu i ja pitat sta im je to, a znaci mogla bi me docekat i obavijest o seceru! Ah..kako bude!
I da, cestitke na sincini! 👶💙
Nase cudo izvodi vec takve akrobacije da imam i snimku gdje se vidi!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jutro cure 😘…mi se probudili u ovoj turi oko ručka, klasika, po noći kontrakcije i strah, dal smijem popit i jedan magnezij navečer prije spavanja?//jer mali skače ko lud po noći imislim da izaziva kontrakcije a ovaj mg od jutra je malo…
😍😍😍😘😘😘😘
Baš sam se pitala kako si ti i tvoj mali hahar. Veliki dečko skače 😀. Ne znam za magnezij ali mislim si koliko može štetiti. Znam da se isto tako daju normabeli kod kontrakcija da umire maternicu, ne znam. Možda sljedeći put pitaj dokicu kaj ona misli da treba.
E jbg, do sljedeći put ću svisnuti od brige🤔. Možda da ju nazovem, neznam...
Dobro veliš, baš je hahar😂😂😍😘
😍😍😍😘😘😘😘
E jbg, do sljedeći put ću svisnuti od brige🤔. Možda da ju nazovem, neznam…
Dobro veliš, baš je hahar😂😂😍😘
Gle, znam da te sekira i mislim da nemaš kaj izgubiti da ju nazoveš. Meni moj uvijek kaže ako što treba nazovi ili dođi. Mirna mama mirna beba. Dodatni stres ćeš riješiti jer znaš da si bar pitala 😀.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji