Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    15. Veljača 2018. 16:54

Kad se o mučninama radi,meni bi definitivno trebao ispasti dečko jer je meni svih ovih tjedana bilo mučno ukupno sat-dva 🤔

15. Veljača 2018. 16:59

pharmamma

Kad se o mučninama radi,meni bi definitivno trebao ispasti dečko jer je meni svih ovih tjedana bilo mučno ukupno sat-dva 🤔

Uf, ja sam muku muku mučila dugo s mučninama, ne sjećam se točno do kojeg tjedna, mislim do između 15i17og 😷 pa ipak dečko😎😁

Minniee
    15. Veljača 2018. 17:01

Ma mučnine zapravo nemaju veze sa spolom ali evo usporedbe radi sa prvom trudnoćom meni je zaista sve drugačije..od hrane,mučnina,trbuha..tako da sam od prvog trena uvjerena da je i spol drugačiji 

Minniee
    15. Veljača 2018. 17:04

Ja sam sa sinom od 8tt do 16tt umirala od mučnina i migrena ali nisam niti jednom povraćala,a sad je povraćanje prvo krenulo i to odmah u početku i do 7 puta na dan,onda se smirilo na 3,sad sam na jednom ujutro.. 

HappySeal
    15. Veljača 2018. 17:05

Tu sam! Tu sam!

Nema mjesta panici! :D

Nadzorni organ na gradilistu nam je gripozan, pa sam nakon posla svaki dan tamo ili u bau centrima.

Sve je ok, boksac me lupa, najgore mi je kad se namjesti da upre u kicmu, bubrege i crijeva, pa probava proradi, a ja na gradilistu bez wc-a (jos nismo postavili skoljku). Zabava! Posvuda zabava! 

Pratim vas, ali ne tipkam jer padnem u krevet cim dodjem doma.

27.6. 💙

15. Veljača 2018. 17:08

HappySeal

Tu sam! Tu sam!

Nadzorni organ na gradilistu nam je gripozan, pa sam nakon posla svaki dan tamo ili u bau centrima.

Sve je ok, boksac me lupa, najgore mi je kad se namjesti da upre u kicmu, bubrege i crijeva, pa probava proradi, a ja na gradilistu bez wc-a (jos nismo postavili skoljku). Zabava! Posvuda zabava!

Eiiii draga😍😍, bitno da je sve ok,  nemoj nas plašiti..i lakše malo s poslom😘

Confused
    15. Veljača 2018. 17:32

HappySeal

Tu sam! Tu sam!

Bitno da znamo da si dobro 👍 Kad ces na bolovanje?

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

bejb23
    15. Veljača 2018. 17:38

HappySeal

Tu sam! Tu sam!

E drago mi je da samo zbog posla ne stignes tipkati. 😘

💗Baby E💗

Znatizeljna22
    15. Veljača 2018. 18:25

baarbaraa29

Znatizeljna22

Jutro 🤰 ja sad sa pregleda i sve je super🙃
    Kaze doktor da je curica 🎀🍼🙈. Trenutno sam 16+5 pa me zanima kada mogu ocekivat da cu pocet osjecati bebicu. 😀

Dobrodoslica princezi!!!👑👡😊
    Jesi imala kakav osjecaj da ce bit cura ili je iznenadjenje?
    Ja sam prvi put osjetila sa 17+4 mislim, ali sam si govorila da je rano, ali brzo je pocelo partijat pa sam skuzila da je i taj 1.puta bilo to to☺ a sad vec toliko zna skocit da se na trbuhu izvana moze vidjet, tako da jos malo, sad ce!😊
    Riri mi smo rekli takorekoc odmah jer se potrefilo da smo bili kod kuce, a par dana poslje vidjeli vec i mrvicu i tjedan nakon i srce. Sve ovi o vama koliko bi cuvali tajnu za sebe, ali nemoj se opterecivat s tim da ako kazete nesto ce biti! Samo pozitivno! ☺😙

Nisam imala nikakav osjecaj iskreno...samo strah da li ce sve biti dobro 🙃😁 

❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀

15. Veljača 2018. 18:56

Umirile se klokanice😎😀...a ja spremno čekam..idem po neki sendvič...rikavam od dosade...i tak...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.