Kad se o mučninama radi,meni bi definitivno trebao ispasti dečko jer je meni svih ovih tjedana bilo mučno ukupno sat-dva 🤔
Kad se o mučninama radi,meni bi definitivno trebao ispasti dečko jer je meni svih ovih tjedana bilo mučno ukupno sat-dva 🤔
Uf, ja sam muku muku mučila dugo s mučninama, ne sjećam se točno do kojeg tjedna, mislim do između 15i17og 😷 pa ipak dečko😎😁
Ma mučnine zapravo nemaju veze sa spolom ali evo usporedbe radi sa prvom trudnoćom meni je zaista sve drugačije..od hrane,mučnina,trbuha..tako da sam od prvog trena uvjerena da je i spol drugačiji
Ja sam sa sinom od 8tt do 16tt umirala od mučnina i migrena ali nisam niti jednom povraćala,a sad je povraćanje prvo krenulo i to odmah u početku i do 7 puta na dan,onda se smirilo na 3,sad sam na jednom ujutro..
Tu sam! Tu sam!
Nema mjesta panici! :D
Nadzorni organ na gradilistu nam je gripozan, pa sam nakon posla svaki dan tamo ili u bau centrima.
Sve je ok, boksac me lupa, najgore mi je kad se namjesti da upre u kicmu, bubrege i crijeva, pa probava proradi, a ja na gradilistu bez wc-a (jos nismo postavili skoljku). Zabava! Posvuda zabava!
Pratim vas, ali ne tipkam jer padnem u krevet cim dodjem doma.
27.6. 💙
Tu sam! Tu sam!
Nadzorni organ na gradilistu nam je gripozan, pa sam nakon posla svaki dan tamo ili u bau centrima.
Sve je ok, boksac me lupa, najgore mi je kad se namjesti da upre u kicmu, bubrege i crijeva, pa probava proradi, a ja na gradilistu bez wc-a (jos nismo postavili skoljku). Zabava! Posvuda zabava!
Eiiii draga😍😍, bitno da je sve ok, nemoj nas plašiti..i lakše malo s poslom😘
Tu sam! Tu sam!
Bitno da znamo da si dobro 👍 Kad ces na bolovanje?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Tu sam! Tu sam!
E drago mi je da samo zbog posla ne stignes tipkati. 😘
💗Baby E💗
Jutro 🤰 ja sad sa pregleda i sve je super🙃
Kaze doktor da je curica 🎀🍼🙈. Trenutno sam 16+5 pa me zanima kada mogu ocekivat da cu pocet osjecati bebicu. 😀
Dobrodoslica princezi!!!👑👡😊
Jesi imala kakav osjecaj da ce bit cura ili je iznenadjenje?
Ja sam prvi put osjetila sa 17+4 mislim, ali sam si govorila da je rano, ali brzo je pocelo partijat pa sam skuzila da je i taj 1.puta bilo to to☺ a sad vec toliko zna skocit da se na trbuhu izvana moze vidjet, tako da jos malo, sad ce!😊
Riri mi smo rekli takorekoc odmah jer se potrefilo da smo bili kod kuce, a par dana poslje vidjeli vec i mrvicu i tjedan nakon i srce. Sve ovi o vama koliko bi cuvali tajnu za sebe, ali nemoj se opterecivat s tim da ako kazete nesto ce biti! Samo pozitivno! ☺😙
Nisam imala nikakav osjecaj iskreno...samo strah da li ce sve biti dobro 🙃😁
❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀
Umirile se klokanice😎😀...a ja spremno čekam..idem po neki sendvič...rikavam od dosade...i tak...
Sortiraj odgovore
Najstariji