Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea👶
    14. Veljača 2018. 23:56

A joj, bit ce dobro bebice, zilave su one

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Mya
    14. Veljača 2018. 23:58

Kako im sto duze u trbuhu puno znaci,po svemu,ne mozes vjerovati

• riri5
    15. Veljača 2018. 07:10

Cure kada ste vi obznanile obitelji i drugima da ste trudne?Naime,mene je strah ista ikome govoriti,a u drugu ruku jedva cekam reci roditeljima ali nebi tila ugrabiti,jer ima puno primjera da su rekle rano pa imale problem poslije ,sta vi mislite? 😘

• riri5
    15. Veljača 2018. 07:10

Uraniti🤗

ivymicek
    15. Veljača 2018. 07:23

Dobro jutro.
    Bojana moji nisu baš htjeli dude ali bih uzela jednu/dvije one "američke" siikonske

Riri5 mi smo rekli nakon prvog uzv-a odnosno nakon što smo imali pozitivne otkucaje srca. Na poslu sam isto tak rekla jer sam ih morala pripremiti na to da idem na komplikacije. 
    Ajme bebice požurile. Mene je isto strah prijevremenog poroda ili bilo kakvih komplikacija na porodu. Nije me strah ni poroda nego da nema komplikacija i da sve bude ok s bebom.
    Na prvom porodu me bilo strah samog poroda i boli  a bio je dosta "kompliciran" porod. Na drugom sam se bojala da će bebino rame zaglaviti, a sad me frka da beba neće disati kad se rodi 😕. Razmišljam pozitivno pa će sve biti ok.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    15. Veljača 2018. 07:25

Htjedoh još napisati da se nadam da su bebice dobro i da nema previše komplikacija.
    Što se tiče tlaka Jama tebi će sada terapija regulirati tlak tako da vjerujem da će sve biti dobro.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Minniee
    15. Veljača 2018. 08:21

Riri mi smo isto rekli tek nakon prvog pregleda i to samo roditeljima,na poslu odmah jer mi je zbog povraćanja preporučeno ostati kući (još povraćam skoro svako jutro), nakon 12tt smo rekli još nekima,a ostali nemaju pojma  
    Dude curaprox, bočice Avent i Dr.Brown's.
    Jutro svima,uživajte u prekrasnom danu.

Mya
    15. Veljača 2018. 08:50

ivymicek

Htjedoh još napisati da se nadam da su bebice dobro i da nema previše komplikacija.
    Što se tiče tlaka Jama tebi će sada terapija regulirati tlak tako da vjerujem da će sve biti dobro.

Jutro svima..draga i ja se nadam,vjerujem u taj ishod,jedina slamka spasa☺

pharmamma
    15. Veljača 2018. 08:56

Jutro svima ☺️
    Ooo bebice su počele rano stizati..samo nek budu dobro i one i mamice 💕
    Riri mi smo roditeljima i najbližim prijateljima rekli nakon prvog uzv..onda sam rekla i svojim curama s posla,iako su one skužile i prije da se nekaj događa 😂 nakon tjedan-dva sam javila i šefici,bolje da zna ako se nešto zakomplicira pa da moram na bolovanje...a svi ostali su doznali postepeno kasnije
    Bojana za dude i bočice još nisam odlučila
    Komplikacija na porodu se i ja jako bojim..pogotovo nakon sestrinog poroda kad se posteljica počela odvajati 😞 al nadam se da ćemo sve na kraju ipak imati puno vise lijepih iskustava tokom trudnoće i poroda nego onih loših 

bojana27
    15. Veljača 2018. 09:03

Eto i onda nemoj bit u strahu kad procitas , tlak , ranije rodene bebe a sa prvom me to docekalo 😔 i zato sada pazim sta jedem , ne uzivam u nicemu 🤮 ja razmisljam o tommee tippi :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.