Mi smo dobilli zabranu od ginekologa i tad mi se tek probudila zelja... uzas... ubit ce me apstinencija :(
Jooooj sad sam se nasla s frendicom, ima malu bebu i bas si mislim kako ce mi to biti super sad, a ono nakon pol sata me glava pocela boliti i jedva sam cekala da idem doma! Ufff preispitujem svoje odluke 😁😁😁😁
Barbara tu pretragu sa gutanjem glukoze i vadenjem krvi svaka dva sata jos moram napraviti. Ovo sam govorila za redovno vadenje secera iz krvi. Da, dosta pretraga stvarno.
Seks ne smeta ako je trudnoca uredna, tako da ne steti bebi.
Jessy izdrzat cemo nema druge 😉
hahhaha super ste.. nisam bila par dana na forumu i bas razmisljam da pisem kako stojite sa seksom.. A kad ono, tema vec otvorena Ovaj moj bi se stalno sekso, ja bas i ne... nismo dobili zabranu, pa mu popustim haahaha.. Ali me strah malo i zna me malo bolit i tesko mi se opustit. Pazimo i sve, al nekako mi je cudno sve.. I cini mi se ko da se ne navlazim kao inace i to me smeta :/ Jedva cekam pregled iduci tjedan da vidim dal je sve ok s bebicom i pitat cu jel to sve normalno..
🖤 6.6.2018 🖤
Mi smo dobilli zabranu od ginekologa i tad mi se tek probudila zelja… uzas… ubit ce me apstinencija :(
Jooooj sad sam se nasla s frendicom, ima malu bebu i bas si mislim kako ce mi to biti super sad, a ono nakon pol sata me glava pocela boliti i jedva sam cekala da idem doma! Ufff preispitujem svoje odluke 😁😁😁😁
Jutro :) Zasto ste dobili zabranu?
Jutro cure! Evo i mene nakon dužeg vremena nejavljanja :)
Prošli tjedan počele mučnine bez povraćanja, užasan osjećaj, kuhinji se ne mogu ni približiti. Jučer i danas malo bolje, nadam se da prolazi iako s obzirom da sam 8+1 moglo bi još potrajati :/ Za tjedan dana prvi pregled i što se više bliži to me više panika hvata..
Jučer sam šefici rekla da sam trudna i otvoreno me pitala jel mislim na bolovanje.. mislila sam do kraja godine odraditi, eventualno do 1. mj i onda otići.. ako mi gin uopće da bolovanje.. jer šefica mi nije baš osoba s puno razumijevanja pa se nekako ne bi zadržavala ako ne moram, a i radim kao zamjena do 5.og mj. pa mi nekako svejedno..
Što se tiče seksa, ima ga na kapaljku jer mi od mučnina nije bilo do života, a ne do seksa :D
I dobrodošle nove cure koje sam propustila :)
Jutro curke! Ma bit će seksa samo neka bude sve ok sa bebicama!!! Ja se jučer najela navečer svega, od hobotnice pa završila sa palačinkama u vajn šatou. Poslije mi tako muka bila, evo još danas od jutra podrigujem kao svinjica. Rekao mi je dragi da imam zadah kao da sam jela mrtve ljude, to mi ide iz želudca, moram pitati sutra ginekologa jel to normalno i od čega je, od elevita ili antibiotika ili kombinacije
HappySeal, mirišiš mi na djevicu po horoskopuTakva sam ti i ja! Isto mi je prva trudnoća, sve mi je do sad išlo po planu, i odma da ti kažem, kad čuješ srce ništa se neće promijeniti! Na žalost! Bit će te strah, možda još veći, posebno ako si takva. Meni je padalo na pamet što ako je srce sad prestalo kucati, ako je stao razvoj. Imam dvoje ljudi oko sebe koji mi puno pomognu oko pozitivnog razmišljanja i koliko je to važno (to su moj muž i moja kuma), i stvarno su velika podrška i uspijevam da me ne drže ti ružni osjećaji koji dođu a za koje sam sama uzrok!!! Uopće me ne čudi kako neke žene uhvati depresija za vrijeme trudnoće i poslije poroda, posebno kad nemaju adekvatnu podršku ili se zatvore u sebe.
Tebe je baš uhvatilo sa rigićima, baš mi je žao, al nekako mi se čini da se još dobro nosiš sa tim
a mene nisi namirisala
,koje datume ste rođene?
a šta se tiće mučnina ..o da svakodnevno su tu,al nisu neizdržive
a sex,totalno mi se neda,al ono totalno ...neznam zašto
Mi smo dobilli zabranu od ginekologa i tad mi se tek probudila zelja… uzas… ubit ce me apstinencija :(
Jutro :) Zasto stedobili zabranu?
Radi hematoma. Rekla je da cemo vidjeti iduci put je li nestao. Treba cekati do iduceg puta 😱😱
Iduci tjedan idem kod socijalne pa cu vidjeti sto ona kaze!
Koliko sam citala po netu o tim hematomima, dobro da me nisu stavili na strogo mirovanje!
A moj dragi je supeeeer, on je u biti htio biti tata jos odavno, samo ja bas nisam bila previse za to tako da mu nista nije problem. On bi bio bolja zena od mene 😂😂😂
Ja imam mucnine samo kad perem zube, ali to mi se nekada i prije znalo dogadati.. mala celjust...
Hahaha mare27, a posumnjala sam i na tebe. Mislim si pa imaš već jedno iza sebe šta nisi opuštenija hehe. Ja sam 13.09., a ti? Moj dragi je blizanac, beba nam je začeta za moj rođendan a rodit će se u blizancu ko tata
Sortiraj odgovore
Najstariji