Meni je gin rekla da mogu piti kavu, ali u nekim normalnim kolicinama tako da mislim da nije problem, samo sto je ja ne pijem ni inace 😁
Za alkohol su mi rekli da od case vina ili piva takoder nece nista biti, ali nisam testirala. Popila sam radler jedino 😁
Honey, hvala ti na lijepim riječima, I da, djevica sam po horoskopu
Dečko me urazumljuje svaki put i stvarno je velika podrška.
Ja sam prestala piti kavu jer mi ne paše. Ali da mi fali, bogme fali...
27.6. 💙
Honey, hvala ti na lijepim riječima, I da, djevica sam po horoskopu
Dečko me urazumljuje svaki put i stvarno je velika podrška.
Ja sam prestala piti kavu jer mi ne paše. Ali da mi fali, bogme fali…
Hahaha, znala sam!!! Svoj svog prepoznaje jer i ja sam djevica!!! hahaha
Nisam ti baš neke lijepe riječi napisala, obzirom da sam napisala da će postati gore Sorry.
Jessy ja čitala čašu vina/piva tjedno, ali najbolje nakon prvog tromjesečja kad su svi organi razvijeni.
Kako vi izdrzavate apstinenciju? A prije sam se smijala tim parovima 😂😂😂
Nisam ti baš neke lijepe riječi napisala, obzirom da sam napisala da će postati goreSorry.
Lijepo je znati da nisam luda i da nisam jedina. Ma znam sebe, ali super mi je ovaj forum jer je pun podrške. Kao neko pleme.
Jessy2009 kod mene nema apstinencije, a da ima, ha uvijek postoje alternative... Samo nemojte skroz izgubiti fizički kontakt. Mi se stalno nešto cmačemo i mazimo i on čak pjeva bebi iako ga uvjeravam da to nema nekog smisla, al nikad se ne zna
27.6. 💙
Yes mi smo trudnički tribe! I sve smo lude!
Jessy, izdržavamo tako da najčešće dragi dobije zadovoljstvo od mene, ili ga ostavim solo da to obavi sam
Ja na žalost izvisim jer mi je ginić rekao da sad ništa ne "prčkamo" dolje. Računam da nećemo morati apstinirati cijelu trudnoću, jer nam je seks i prije bio odličan, a sad je u trudnoći još bolji
Pozz curke evo i mene nakon par dana bila sam u nekoj guzvi. Nisam vas uspila sve procitati. Ugl pregled je u pon i jedva cekam i nadam se da ce sve biti dobro. Sta se tice mucnina svako jutro imam, ali ne povracam. Sad jel jos koja od vas tako?
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Evo meni predvecer pocne biti muka ali bez povracanja i jabuke mi pomazu..nekih tezih simptoma nemam,od hrane samo voce i povrce,sve nesto lagano mi odgovara i cak sam od zadnjeg pregleda,prije dva tjedna dobila dvije kile..bit cu ko buhtlica kad pocnem jest konkretnije..sad samo cekam preksutra da cujem otkucaje da me smiri i da dobim potvrdu sve je ok
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
HappySeal, bit će sve uredu, nemoj se brinuti. Tako sam i ja zabrinuta ali vjerujem da nema neke potrebe.
A cureee, mi se seksamo skoro svaki drugi dan. I predobro nam je, ali on jako pazi da bebu ne povrijedi i slično. Mislim, zar to baš utječe na bebu toliko? Nisam pametna. Ali napaljena sam više nego ikad. hahhahha
A što se prehrane tiče, alkohola nisam ni prije bila neki fan, kava i cigarete mi strašno smetaju sada, od kave se skoro onesvijestim. Žao mi je što ne mogu jesti neku težu hranu, npr. sarma mi večeras nije legla nikako ali sam zato pojela pola ananasa. Gorko i kiselo isto ne mogu, ne mogu ni slatkiše osim ako nije voće. Voćna salata mi je apsolutni the best i od nje mi nije muka nikako. Jučer pojela Cezaricu salatu i cijeli dan mi je bilo prelijepo. Eto, mene vuče na tu neku zdravu hranu, ne znam ni sama što mi je.
HaapySeal i ja sam danas gutala knedle i imala uzasnu tremu, a uopce ne znam zasto, tako da te kuzim, ali samo hrabro i cekamo izvjestaj!
Hahah ova tvoja logika je odlicna! Ti si to stvarno razradila! Ali naravno sve na kraju zelimo samo jedno malo zdravo klupko srece pa koji god spol bilo!
Mene recimo ne muci nesanica nego imam dojam da mi sad treba manje sati da se naspavam! Mozda sad brze spavam!
Jessy meni s vremena na vrijeme dodje ono trudna sam! Hahhaha! Kao da se nekom drugom dogadja!
Honey ti si dobila stvarno cijelu paletu pretraga mi smo taman ovaj mjesec napokon krenuli u potpunu obradu da vidimo gdje steka tako da pretpostavljam da smatraju da su svi ti nalazi dovoljni. Glukozu nismo ni docekali.. Jel to ono kad se pije ona tekucina slatka pa vade krv svakih pola sata?
Ja stalno cekam tu neku ludu napaljenost, ali je jos uvijek sve na starim postavkama
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji