Bok cure, kako ste, kako se držite? Nadam se da je sve okej s bebačima. Ja još uvijek umirem na poslu, povremeno vas stignem pratiti, ali većinom ne što mi je užasno žao. :(
Obrok broj 2 danas :) jos oko 5 jaja dva kuhana i hrenovcice male :D
Bojana iz kojeg ti razloga dramis sa hranom i jedes ko pticica?strah te kila ili dijeta iz zdrav.razloga?
Bok cure, kako ste, kako se držite? Nadam se da je sve okej s bebačima. Ja još uvijek umirem na poslu, povremeno vas stignem pratiti, ali većinom ne što mi je užasno žao. :(
Ei 🍪 Kolačić, draga😀😍😘. Ok je više manje...ti si ok? Pa do kad misliš radit? Divim se vama koje radite, ja nisam mogla od ak se ne varam 12og tjedna(ubijale me mučnine i grčevi dole) a sad si nemogu zamisliti da bi smjenu mogla izdržati😱
Pa ono ne kuzim pitanje ? Dramim s hranom ? Ne jedem vec 3 godine iza 18 h , od kad sam skinula 27 kg :) jedem kolko mi je dovoljno :D kile ionako idu gore :)
A i kako od 24 sata na dan 20 prelezim ne jedem slatkise i to sve jer sam s malom imala strasnih problema radi kilaze i prijevremenog poroda :)
Sta se tice skidanja kila svaka cast,lijepa cifra,nego mi se ucinilo da se mucis i bojis rasta,a ipak bebi moraš dati i mislit na vas oboje.to u prvoj trudnoći ili?
Da da u prvoj :/ i jos imam iza sebe dvije neuspjele :( ma ja jedem sve sta mi je fino , sutra za rucak musaka kod bake i jedva cekam 😅 sveki gore pece krafne i evo ja ih vidit ne mogu 🤮🤮 smrdi sve na kilometre po masti 🤮🤮🤮🤮
Šta ste se raspisale,ne stignem sve popratiti 😂 nove curke dobrodošle ☺️ Želim vam urednu trudnoću
Proud,prvo sam pomislila da se šališ dok nisam stvarno vidla temu 😂😂😂😂😂 ne znam jel za smijati il za plakati 🙈🙈
Mladamamica neka je sve dobro!
Bojana, svaka cast za skinute kile i meni fakat sve ovo kaj ti stavljas da jedes izgleda fino. 😉
Pharmamma jesi ti to vidjela? 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji