Evo mog zdravog dorucka,kad ste se vec o spizi raspisale.I slano i slatko i svega 450 kalorija 👌
I izgleda savrseno 😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo mog zdravog dorucka,kad ste se vec o spizi raspisale.I slano i slatko i svega 450 kalorija 👌
Njamiiiii 😍😍😍😍
Pozdrav cure,
Evo i ja se prijavljujem . Termin 9.8.
Imam već jednog velikog dečka od skoro 2god. ..i mislim da će mi ovo biti zaista veselo ljeto.
Pozdrav cure,
Evo i ja se prijavljujem. Termin 9.8.
Imam već jednog velikog dečka od skoro 2god...i mislim da će mi ovo biti zaista veselo ljeto.
Dobro nam dosla!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav cure,
Imam već jednog velikog dečka od skoro 2god...i mislim da će mi ovo biti zaista veselo ljeto.
Dobro nam došla, urednu trudnoću ti želim, uživala s nama😀
confused njaaaaamiiiii 😆😆😆
minniee dobro nam dosla a vjerojatno ce ti biti veselo da hehe planirali ste malu razliku ili?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Dobro dosle nove curke ..😊
Bebac mi je malo mirniji ali kazu da je sve uredu 🤗
Ahhahaha aplikacija za trudnocu oa zar ih jos ima takvih među nama koji prave djecicu i spremni su biti roditelji a u takve stvari povjeruju 😂😂
I kad ste se vec s tim.krafnama i doručcima razbacale evo i mog 😊
Pozdrav cure,
Dobrodoooosla :)
Mladamamica nek je sve uredno! I svida mi se sadrzaj na tanjuru 😍
💗Baby E💗
Pozdrav cure,
Dobrodoooosla :)
Mladamamica nek je sve uredno! I svida mi se sadrzaj na tanjuru 😍
Ja sam vocni covjek i povrtni haha 😊 iako se na osnovu moje grade nebi reklo tako da jako zeljno iscekujem sad kad krenu ove jagodice pa onda lubenice dinje i ostale carolijee 😍
Obrok broj 2 danas :) jos oko 5 jaja dva kuhana i hrenovcice male :D
Sortiraj odgovore
Najstariji