Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nikolina219
    08. Veljača 2018. 21:46

Luki čestitke na pišonji  i čuvaj se ! 
    evo i ja smazala sendvič i odo u krpe treba se dic  ujutro a po noći će me dic  bar dva puta na wc. laku noć curke  

08. Veljača 2018. 21:48

LuKi5

Uh raspisale ste se, neka neka <3
    J@m@, drzim fige da je tlak samo uzbudenje pred pregled, holter je izrazito iritantan, pogotovo po noci.
    Mislim da ti je visoki tlak u pitanju da bi imala bas izrazene tegobe, mozda sam u krivu ali gledam po sebi kad mi skoci, to bude bas jako nelagodno i naglo pozli, od glavobolje kao da ce mi se mozak sprziti pa nadalje. Nadam se da ce ti nalazi biti uredni :* :*

E sad, 17+1tt, saznali smo danas da cemo dobiti jos jednog pisonju, zvrk je u punom pogonu, no ja sam se pocela otvarati i kaze gin. da je sve napeto dolje i nisko da bi se svaki cas moglo nastaviti otvarati i imam povremene kontrakcije. Strogo mirovanje nadalje.

Čestitam draga na živahnom pišonji👶👣👣💙💙...ajoj..slušati doktora i strogo mirovati, nema druge nažalost...bit će to sve ok, drži se i odmaraj😘😘

08. Veljača 2018. 21:49

LuKi5

J@m@, drzim fige da je tlak samo uzbudenje pred pregled, holter je izrazito iritantan, pogotovo po noci.
    Mislim da ti je visoki tlak u pitanju da bi imala bas izrazene tegobe, mozda sam u krivu ali gledam po sebi kad mi skoci, to bude bas jako nelagodno i naglo pozli, od glavobolje kao da ce mi se mozak sprziti pa nadalje. Nadam se da ce ti nalazi biti uredni :* :*

E sad, 17+1tt, saznali smo danas da cemo dobiti jos jednog pisonju, zvrk je u punom pogonu, no ja sam se pocela otvarati i kaze gin. da je sve napeto dolje i nisko da bi se svaki cas moglo nastaviti otvarati i imam povremene kontrakcije. Strogo mirovanje nadalje.

Luki, 
    Koliko si prohodna? Kakav je cerviks? 17si tjedana jos te mogu zasit,  ako se ne varam do 25tj sivaju ili cak do 27.
    Cestitam na pisonji!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bejb23
    08. Veljača 2018. 21:50

Luki cestitam na pisonji. 
    Strogo miruj sada i sve ce biti dobro 😘 

💗Baby E💗

Mya
    08. Veljača 2018. 21:50

LuKi5

Cestitam na pisonji,a ti miruj koliko mozes..nemam nijedan simptom visokog tlaka,glava me zna zabolit kad je juzina kao i uvijek tako da vidjet cu sta ce holter pokazat.ja sam sendvic,pa jabuku,sad kokice i mineralnu..ubi me sve neslano,kao da stiropor zvacem

Blackíe
    08. Veljača 2018. 23:26

Luki cestitam na deckicu 💙😘
    Cuvaj se i miruj maksimalno, dan po dan. Vjerujem da nosis malog cvrstog lavića kad si ti mama lavica, bit ce sve dobro 😘

Meni je danas ocito dan d, valjda su me i hormoni oprali a i nista mi ne ide ovih dana. Isplakala sam se, pojela cokoladu i idem spavat u nadi da ce sutra bit bolji dan.
    Laku noc klokanice 😘

17.7. 💝💝

bojana27
    08. Veljača 2018. 23:51

Nije ti spominjao serklazu posto se otvaras ? Meni je cerviks skracen isto uzasno me to frustrira

bejb23
    08. Veljača 2018. 23:51

Blackíe

Luki cestitam na deckicu 💙😘
    Cuvaj se i miruj maksimalno, dan po dan. Vjerujem da nosis malog cvrstog lavića kad si ti mama lavica, bit ce sve dobro 😘

Meni je danas ocito dan d, valjda su me i hormoni oprali a i nista mi ne ide ovih dana. Isplakala sam se, pojela cokoladu i idem spavat u nadi da ce sutra bit bolji dan.
    Laku noc klokanice 😘

A jooooj. Sta god da je bilo, bit ce bolje! Svi imamo uspone i padove, dane kad nam nista ne ide za rukom i dane kad nam je sve po ps u. Sto manje se sekiraj i misli na te slatke male curke, ta dva srceka koja nosis ispod svog. 
    Saljem puno pusa i pozitivne vibre u nadi da ce sutra biti bolji dan! 😘
    Laku noc klokanice 😊

💗Baby E💗

pharmamma
    09. Veljača 2018. 07:18

Luki, čestitke na pisonji..čuvaj se i miruj koliko god možeš,nadam se da će sve biti dobro 😘

09. Veljača 2018. 09:19

Dobro vam jutro!
    Mi idemo na pregled. Zna se Proudy i ispeglat i nasminkat,  bar za doktora 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.