Curke,trebala bih preporuku za kremu protiv strija koja se brzo upija 😁 inače koristim bademovo ulje,al treba mi rezerva za one dane kad ne stignem čekati da se ulje upije..biobaza se ok upija,ali mi ima grozan miris 😕
Ja koristim hipp maslac, meni je super, nekim curkama se ne sviđa, nezz...sad sam se s Nivea baby uljem namazala, nekak mi je trbuh jako napet i koža ful zategnuta pa sam pošteno nasaftala😂
Curke,trebala bih preporuku za kremu protiv strija koja se brzo upija 😁 inače koristim bademovo ulje,al treba mi rezerva za one dane kad ne stignem čekati da se ulje upije..biobaza se ok upija,ali mi ima grozan miris 😕
Ja koristim hipp maslac, meni je super, nekim curkama se ne sviđa, nezz…sad sam se s Nivea baby uljem namazala, nekak mi je trbuh jako napet i koža ful zategnuta pa sam pošteno nasaftala😂
Ja nemam zivaca cekati da se bilo sta od toga upije. Koristim Babylove ulje, i u prvoj trudnoci sam ga koristila i bilo mi je zakon. Moj sistem je da se namazem na mokro, pa se onda brisem tek. Tak nisam masna i ne moram cekat da se upije.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
mazem se hippovim uljem meni je super...joj gladna sam a nemam ideju heeelp
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hvala vam..i ja bademovo mažem na mokru kožu,al pričekam još da se upije prije brisanja
Franova,ja upravo smazala sendvič 🙈
mazem se hippovim uljem meni je super…joj gladna sam a nemam ideju heeelp
😂😂😂i ja bi papala sad već..a mislim da i moj sinko, tak divlja unutra da mi cijeli trbuh poskakuje😂😂, sendvič time😋😋
aaahahahahahah evo i ja taman napravila topli sendvic
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
aaahahahahahah evo i ja taman napravila topli sendvic
A ja se već zavalila u krevet pa mi se neda dizat..a i m je isto u krevetu pa mi žao poslat ga dole..preskočiti ću danas. Dobar tek 😀
mazem se hippovim uljem meni je super…joj gladna sam a nemam ideju heeelp
Evo curke da imate za ubuduće👇
Naaaajbržaaa pizzaaaaa
Sve gotovo za 15ak min. Ovo sebi pravim kad imam cravings. Na tijesto stavim šta nađem u hladnjaku, a nerijetko i calzone napravim od ovog tijesta😉
Sastojci za tijesto:
[li]1 čaša jogurta[/li]
[li]2 čaše brašna[/li]
[li]2 kašike ulja[/li]
[li]1/2 kašičice soli[/li]
[li]1/2 kašičice praška za pecivo[/li]
220°C -10ak min
Roko💙 2.8.2018. 💙
Uh raspisale ste se, neka neka <3
J@m@, drzim fige da je tlak samo uzbudenje pred pregled, holter je izrazito iritantan, pogotovo po noci.
Mislim da ti je visoki tlak u pitanju da bi imala bas izrazene tegobe, mozda sam u krivu ali gledam po sebi kad mi skoci, to bude bas jako nelagodno i naglo pozli, od glavobolje kao da ce mi se mozak sprziti pa nadalje. Nadam se da ce ti nalazi biti uredni :* :*
E sad, 17+1tt, saznali smo danas da cemo dobiti jos jednog pisonju, zvrk je u punom pogonu, no ja sam se pocela otvarati i kaze gin. da je sve napeto dolje i nisko da bi se svaki cas moglo nastaviti otvarati i imam povremene kontrakcije. Strogo mirovanje nadalje.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji