Ajme koliko stranica 😮
Termin 17.7., godina 28
Ja sam na +3 vec neko vrijeme, nosim jos uvijek vecinu standardne robe pa i hlace, samo otkopcam gumb pa stavim gumicu da drzi 😂😂
Smazala sam i ja dvije krafne danas 😋 Pregled je tek 19.2., jedva cekam.
mare cestitam na curi 😍💕
jama drzim fige da tlak bude dobar! A dijete ti vec sad iskusava strpljenje 😛 Pokazat ce se, bitno da je sve dobro 😉
tea ja sam pitala za asos, hvala na izvjestaju 😊 Broj veci onda sigurno.
mina drzi se, nadam se da ce mucnine popustit uskoro 😘
Proudy predivna si ❤️
17.7. 💝💝
Joooj cure moje drage, jedva sam dočekala doći doma, od ranog jutra na nogama, napapala se(opet🙃) purećeg batka fino reš pečenog, slanog iz rola(od pazinskog purana, jedino takvog jedem😂) i dinstanog krumpira, zelene salatice...sad sam se ispružila malo, prepone me bole ko da sam cijeli dan u položaju za špagu bila😥😥, moram pitati dr sutra jel to normalno tak ili...imate i vi s tim problema?
Normalno je da te prepone bole, nekima dode prije ta bol, nekima kasnije, neke uopce ne osjete do prije poroda. Meni je pocela krv iz nosa ic kad hodam uzbrdo 😂 kaze doktor da je to jedna od tudnickih boljki..nisam se prepala, ali tko pita, ne skita 😊
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Normalno je da te prepone bole, nekima dode prije ta bol, nekima kasnije, neke uopce ne osjete do prije poroda. Meni je pocela krv iz nosa ic kad hodam uzbrdo 😂 kaze doktor da je to jedna od tudnickih boljki..nisam se prepala, ali tko pita, ne skita 😊
Tnx..al jbt baš boli, onak za pravo...a i seka me prepala kad sam ju pitala, rodila 3 ...i nju bolilo i nisko je nosila, pa mi namljela o nekoj disfunkciji simfize koju je imala😱😱.... Nebudem više sa sekom o trudnoći pričala😂🙃
ena normalno je da te boli i mene bole po noci ili nek sam na nogama pol sata...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Joooj cure moje drage, jedva sam dočekala doći doma, od ranog jutra na nogama, napapala se(opet🙃) purećeg batka fino reš pečenog, slanog iz rola(od pazinskog purana, jedino takvog jedem😂) i dinstanog krumpira, zelene salatice…sad sam se ispružila malo, prepone me bole ko da sam cijeli dan u položaju za špagu bila😥😥, moram pitati dr sutra jel to normalno tak ili…imate i vi s tim problema?
Mene ti stalno boli nešto. Kukovi, prepone, zdjelica.. i tako u sve 3 trudnoće. Širim se pa je to valjda ok. Pogotovo ako ssm cijeli dan u polretu onda navečer jedva ustanem 😂.
Ja stanem u svoje hlače ali trbuh ne tako da volim trudničke stvari. Ako kopčam sa gumicom otkopčava mi se šlic pa mi je to ružno.
Ja sam na +5 , važem se stalno jer se tako držim kile u kontroli.
Proud divan trbuščić, mršavica sa bušom i divnim noktima 😍.
I dalje više ne znam, sve sam ostalo zaboravila.
Franova javi kakva su kolica 😁.
P.s. suzdržah se na jednoj krafni (pomoglo je i to što nisu baš svježe 😂)
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Curke,trebala bih preporuku za kremu protiv strija koja se brzo upija 😁 inače koristim bademovo ulje,al treba mi rezerva za one dane kad ne stignem čekati da se ulje upije..biobaza se ok upija,ali mi ima grozan miris 😕
ena normalno je da te boli i mene bole po noci ili nek sam na nogama pol sata…
Tak sam si i ja do danas gruntala, al onda ti neko baci bubu u uho i jbg...ma zlatne ste curke, zato mi je drago da sam tu, uvjek me umirite😘😘😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji