Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blackíe
    08. Veljača 2018. 18:00

Ajme koliko stranica 😮
    Termin 17.7., godina 28
    Ja sam na +3 vec neko vrijeme, nosim jos uvijek vecinu standardne robe pa i hlace, samo otkopcam gumb pa stavim gumicu da drzi 😂😂 
    Smazala sam i ja dvije krafne danas 😋 Pregled je tek 19.2., jedva cekam. 
    mare cestitam na curi 😍💕
    jama drzim fige da tlak bude dobar! A dijete ti vec sad iskusava strpljenje 😛 Pokazat ce se, bitno da je sve dobro 😉
    tea ja sam pitala za asos, hvala na izvjestaju 😊 Broj veci onda sigurno. 
    mina drzi se, nadam se da ce mucnine popustit uskoro 😘
    Proudy predivna si ❤️

17.7. 💝💝

08. Veljača 2018. 18:08

Joooj cure moje drage, jedva sam dočekala doći doma, od ranog jutra na nogama, napapala se(opet🙃) purećeg batka fino reš pečenog, slanog iz rola(od pazinskog purana, jedino takvog jedem😂) i dinstanog krumpira, zelene salatice...sad sam se ispružila malo, prepone me bole ko da sam cijeli dan u položaju za špagu bila😥😥, moram pitati dr sutra jel to normalno tak ili...imate i vi s tim problema?

bojana27
    08. Veljača 2018. 18:18

Ma joj ja skoro nis ne jedem , strah me tlaka i svega :)

bojana27
    08. Veljača 2018. 18:19

A svejedno dobivam 🤮

Tea👶
    08. Veljača 2018. 18:47

Normalno je da te prepone bole, nekima dode prije ta bol, nekima kasnije, neke uopce ne osjete do prije poroda. Meni je pocela krv iz nosa ic kad hodam uzbrdo 😂 kaze doktor da je to jedna od tudnickih boljki..nisam se prepala, ali tko pita, ne skita  😊

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

08. Veljača 2018. 18:53

Tea👶

Normalno je da te prepone bole, nekima dode prije ta bol, nekima kasnije, neke uopce ne osjete do prije poroda. Meni je pocela krv iz nosa ic kad hodam uzbrdo 😂 kaze doktor da je to jedna od tudnickih boljki..nisam se prepala, ali tko pita, ne skita 😊

Tnx..al jbt baš boli, onak za pravo...a i seka me prepala kad sam ju pitala, rodila 3 ...i nju bolilo i nisko je nosila, pa mi namljela o nekoj disfunkciji simfize koju je imala😱😱.... Nebudem više sa sekom o trudnoći pričala😂🙃

franovamamita
    08. Veljača 2018. 19:27

ena normalno je da te boli i mene bole po noci ili nek sam na nogama pol sata...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    08. Veljača 2018. 19:30

Ena31

Joooj cure moje drage, jedva sam dočekala doći doma, od ranog jutra na nogama, napapala se(opet🙃) purećeg batka fino reš pečenog, slanog iz rola(od pazinskog purana, jedino takvog jedem😂) i dinstanog krumpira, zelene salatice…sad sam se ispružila malo, prepone me bole ko da sam cijeli dan u položaju za špagu bila😥😥, moram pitati dr sutra jel to normalno tak ili…imate i vi s tim problema?

Mene ti stalno boli nešto. Kukovi, prepone, zdjelica.. i tako u sve 3 trudnoće. Širim se pa je to valjda ok. Pogotovo ako ssm cijeli dan u polretu onda navečer jedva ustanem 😂.
    Ja stanem u svoje hlače ali trbuh ne tako da volim trudničke stvari. Ako kopčam sa gumicom otkopčava mi se šlic pa mi je to ružno.
    Ja sam na +5 , važem se stalno jer se tako držim kile u kontroli. 
    Proud divan trbuščić, mršavica sa bušom i divnim noktima 😍. 
    I dalje više ne znam, sve sam ostalo zaboravila.
    Franova javi kakva su kolica 😁.
    P.s. suzdržah se na jednoj krafni (pomoglo je i to što nisu baš svježe 😂)

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    08. Veljača 2018. 19:35

Curke,trebala bih preporuku za kremu protiv strija koja se brzo upija 😁 inače koristim bademovo ulje,al treba mi rezerva za one dane kad ne stignem čekati da se ulje upije..biobaza se ok upija,ali mi ima grozan miris 😕

08. Veljača 2018. 19:47

franovamamita

ena normalno je da te boli i mene bole po noci ili nek sam na nogama pol sata…

Tak sam si i ja do danas gruntala, al onda ti neko baci bubu u uho i jbg...ma zlatne ste curke, zato mi je drago da sam tu, uvjek me umirite😘😘😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.