Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    08. Veljača 2018. 13:23

hej Mina, još malo i proći će onih famoznih 12tt, možda se i tebi to smiri sa mučninama? Neznam koliko imaš kg, ali se nadam da imaš dobru zalihu od prije jer -7kg stvarno puno!
    Mamica super da je kod vas sve u redu! Uživaj i sad će proći i ta dva tjedna! Mare čestitam na djevojčici!
    Jama više sreće drugi put! Najbitnije da je sve ok. Nadam se da će holter pokazati da je tlak samo prije pregleda od podsvjesnog uzbuđenja!
    Evo da prijavim ručak - sladoled King pistacije, zato što je batak sa zabatkom koji sam dobila servirano bio nezačinjen. A nema mi gore od nezačinjene hrane, ja to ne mogu jesti

• Inženjerka
    08. Veljača 2018. 13:24

I ja sam teška kategorija, hahahhaa.
    Ja sam sa broja 42 skočila na broj 44-46 sa elastinom, ali i dalje se ne dam. MM i ja jooš uvijek nismo svima obznanili sretnu vijest pa mi nekako glupo da se pojavim u trudničkim hlačama. Izgleda da ću iz arhive morat vaditi tajice i široke majice, da posluže makar još 3-4 tjedna.

Tea👶
    08. Veljača 2018. 13:26

Confused ja samo picim gore laganim korakom. A jos uvijek nosim 36, samo trudnicke radi stomka...ostalo mi je sve isto. Mozda mi je malo facica bucmastija isto hahah

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Inženjerka
    08. Veljača 2018. 13:29

Meni su u zadnjih 15ak dana 3-4 osobe rekle da sam smršala. Pretpostavljam da je to jer se salo gubi a stomak postaje obliji.

Honey
    08. Veljača 2018. 13:31

Tea👶

Confused ja samo picim gore laganim korakom. A jos uvijek nosim 36, samo trudnicke radi stomka…ostalo mi je sve isto. Mozda mi je malo facica bucmastija isto hahah

Facica hahahaha buc buc

08. Veljača 2018. 13:33

Meni isto stalno govore da sam se osusila,  samo mi kao trbuh iskocio.
    Nosim 36 velicinu jos uvijek,  ali u trudnickim trapkama sam vec jaaaako dugo. Pocelo me tiskat i prije nego sto mi je iskocio trbuh,  pa mi je jednostavnije bilo nosit trudnicke hlace.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

08. Veljača 2018. 13:34

J@m@ bitno da je beba dobro! Nek se ona igra skrivaca. 😍

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

08. Veljača 2018. 13:53

Evo me 😁
    24 tt,  a sutra vam kazem koliko sam tocno u plusu.
    Isto tako sutra dobijete uredjenu sliku,  jer se mamita sminka samo za doktora u zadnje vrijeme 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tea👶
    08. Veljača 2018. 13:58

ProudMomy

Meni isto stalno govore da sam se osusila, samo mi kao trbuh iskocio.
    Nosim 36 velicinu jos uvijek, ali u trudnickim trapkama sam vec jaaaako dugo. Pocelo me tiskat i prije nego sto mi je iskocio trbuh, pa mi je jednostavnije bilo nosit trudnicke hlace.

Tak i ja...mislim da barem 10 tjedana vec nosim trudnicke  😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    08. Veljača 2018. 13:58

Preslatka si 💜

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.