Jurro cure!
Evo ne bi se htjela ureknut, ali cini mi se mrvu bolje danas. Uspjela doruckovati i nisam povratila. Kavu necu piti da ne izazivam, al mi fali, nemrem se razbuditi. I muzek mi se cini bolje, samo veli da ga u plucima boli. Ide u pol 1 po sliku pa kod doktorice
Tea slikica je divna! 😍
Ne znam tko je pitao, al pijem Novalac i bilado sada 2 kile u plusu. Ne vagam se izmedju pregleda, pa cu sutra vidjet gdje smo s kilama.
Imam 34 godine i termin je 31.5., i to je cini mi se netko pitao. 😁
Danas mi je punih 24tt, slikam skebicu kasnije, kad malo dodjem k sebi (franova, i kad se pocesljam 😂😂😂)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jurro cure!
Evo ne bi se htjela ureknut, ali cini mi se mrvu bolje danas. Uspjela doruckovati i nisam povratila. Kavu necu piti da ne izazivam, al mi fali, nemrem se razbuditi. I muzek mi se cini bolje, samo veli da ga u plucima boli. Ide u pol 1 po sliku pa kod doktorice
Tea slikica je divna! 😍
Ne znam tko je pitao, al pijem Novalac i bilado sada 2 kile u plusu. Ne vagam se izmedju pregleda, pa cu sutra vidjet gdje smo s kilama.
Danas mi je punih 24tt, slikam skebicu kasnije, kad malo dodjem k sebi (franova, i kad se pocesljam 😂😂😂)
Nek je bolje 😘 A izdrzi danas bez kave, mozda bi ti samo nastetila.
Hahahah, nista bez cesljanja 😂
💗Baby E💗
Jurro cure!
Tea slikica je divna! 😍
Pa ne mogu rascupana na internetove 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Danas svi aktivni,ne stignem ni popratiti 😂 sva sreća da nema gužve na poslu 😂😂😂
Ja sam s malom prvom bila do 21 tjedna +2 kg , sa 77 na 79 , i onda gledam i ne vjerujem u 24 tjednu + 8 kg 😂😂😂😂 , sad cemo vidjet sad sam vec sa 16 tjedana bila +4 😑 sa 65 na 69 🤕
Jurro cure!
Tea slikica je divna! 😍
Pa ne mogu rascupana na internetove 😂😂😂😂
Hahahahah ma daaj. Bila bi onda Wild Proudy 😂😂😂😂
💗Baby E💗
A onda pitanje 'tko su klokanice'…ludara mi ne gine
Hahaha ovo vam je predobro, bas sam se nasmijala 😂😂😂😂
Zaboravila sam Pisat a bas mi drago da nas je sve vise, dobrodošle nove trudnice 🤗❤️
Super da se smiruju tegobe i prehlade 🤗
Meni je termin 3.7., i imam 23 god. Pijem elevit vec mjesec dana i na zadnjem pregledu sam bila +0,5 kg. Vazem se samo na pregledima jer se ne zelim tim opterecivati ali sad cu biti u malo vecem plusu jer se apetit polako stvara 😀 kod nas je danas improvizacija slanine i vrhnja za kuhanje kao umak za makarone 😋 i cestitam svima kojima je dobro prosao pregled i koje su saznale spol svojih buhtli, i drzim fige onima koje ce ga tek imati. Pozdrav nove trudnice, toliko od mene, gladna sam i idem jesti 😂
04.07. Matija 💜
Dobar dan cure! Jama sretno na pregledu, čekamo vijesti jel sin ili dite
Ja imam 28g, termin 8.6. cura, do sada +2kg. Pregled na Valentinovo
Tea slika je top top, mali je baš cool
Ručak neam još pojma šta ću, nisam baš ni gladna smazala ujutro sendvič od pola francuza Po noći nikad ne jedem, to mi je nezamislivo. Iza 10 ja ne mogu ništa u usta stavit.
Eeeiii cureee, polako, ko će to sad sve popratiti😂, pa evo kolko sam popamtila, Proudy drago mi je da ti je bolje danas, Mare čestitam😍❤, J@m@ sretno da se bebo pokaže😘, nove trudničice dobrodošle😀, a svima koje nisam iskomentirala 😘😘, pročitala jesam 😀😍😘
Sortiraj odgovore
Najstariji