Pogodit cu ga gumicom sa hlaca ako mi tlak spomene,poskoci..nadam se da ce biti u nekoj normali pa da sa na bebu fokusiramo
Opasna trudnica 😂
💗Baby E💗
Jutro drage trudnice 🤗
Čestitam cure na prinčevima i princezama, dobrim vijestima i lijepim slikicama ❤️ Sretno tko danas ima pregled😘 Termin je 10.07., 32 god, bila u minusu pol kile zadnji puta Al sad sam počela jesti pa ćemo vidjet (a i imala 69 u startu pa nije da mi fali) 😆
Vidim da ima svega, spavanja, hrkanja, snijega, pregleda i naravno hrane 😄 Za ručak kod nas improvizacija povrće i neko meso..po noći se (za sad) ne budim Al mi bas frendica pričala jučer kako se probudi sva se trese i ne može izdržat mora pojest nes.. moj m se zna budit po noći i jest Al i kad nisam trudna 😂 snijega nemamo Al zato prekrasan sunčan dan ☀️
Proud kako ste vi?
NellaM i moj M jede po noci ,ujutro sam nalazim prazne kutije od keksi,omote od čokolade....
Tea lijep slikica uvijek nesta izvode, moja je jučer imala istu pozu kao ja dok ležim, lijeva ruka iza glave i baš ju briga...
Baš smo se smijali u ordinaciji
Haha,pracka u doktora
Razbojnica 😂 al neka, nauci ti njega pameti i nek ne dize dodatno tlak svim trudnicama i tebi pogotovo 😉
Ocekujem onda novinski clanak "Poludjela trudnica zbog visokog tlaka prackom napala svog ginekologa". 😜 i daj ako budes davala izjavu pozdravi nas na klokanici 😂
💗Baby E💗
Haha,pracka u doktora
Razbojnica 😂 al neka, nauci ti njega pameti i nek ne dize dodatno tlak svim trudnicama i tebi pogotovo 😉
Ocekujem onda novinski clanak "Poludjela trudnica zbog visokog tlaka prackom napala svog ginekologa". 😜 i daj ako budes davala izjavu pozdravi nas na klokanici 😂
Hahahhahaha, samo ti javi u koju su te smjestili pa cemo mi prosvjedovati da te puste 😂 biraj oces zestoki ili mirni? S mirnim bi se uklopili s ovim moliteljima pa nekako nisam za. 😂
💗Baby E💗
Sortiraj odgovore
Najstariji