Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    08. Veljača 2018. 09:56

E da, kili, bila sam na +1. Sad sam vjerojatno vise 😊

💗Baby E💗

bejb23
    08. Veljača 2018. 09:57

J@m@

Pogodit cu ga gumicom sa hlaca ako mi tlak spomene,poskoci..nadam se da ce biti u nekoj normali pa da sa na bebu fokusiramo

Opasna trudnica 😂

💗Baby E💗

Mya
    08. Veljača 2018. 10:02

Haha,pracka u doktora

• NellaM
    08. Veljača 2018. 10:09

Jutro drage trudnice 🤗
    Čestitam cure na prinčevima i princezama, dobrim vijestima i lijepim slikicama ❤️ Sretno tko danas ima pregled😘 Termin je 10.07., 32 god, bila u minusu pol kile zadnji puta Al sad sam počela jesti pa ćemo vidjet (a i imala 69 u startu pa nije da mi fali) 😆
    Vidim da ima svega, spavanja, hrkanja, snijega, pregleda i naravno hrane 😄 Za ručak kod nas improvizacija povrće i neko meso..po noći se (za sad) ne budim Al mi bas frendica pričala jučer kako se probudi sva se trese i ne može izdržat mora pojest nes.. moj m se zna budit po noći i jest Al i kad nisam trudna 😂 snijega nemamo Al zato prekrasan sunčan dan ☀️ 
    Proud kako ste vi?

• nikolina219
    08. Veljača 2018. 10:17

NellaM i moj M jede po noci ,ujutro sam nalazim prazne kutije od keksi,omote od čokolade....
    Tea lijep slikica  uvijek nesta izvode, moja je jučer imala istu pozu kao ja dok ležim, lijeva ruka iza glave i baš ju briga...
    Baš smo se smijali u ordinaciji 

bejb23
    08. Veljača 2018. 10:17

J@m@

Haha,pracka u doktora

Razbojnica 😂 al neka, nauci ti njega pameti i nek ne dize dodatno tlak svim trudnicama i tebi pogotovo 😉 
    Ocekujem onda novinski clanak "Poludjela trudnica zbog visokog tlaka prackom napala svog ginekologa". 😜 i daj ako budes davala izjavu pozdravi nas na klokanici  😂

💗Baby E💗

• nikolina219
    08. Veljača 2018. 10:19

bejb23

J@m@

Haha,pracka u doktora

Razbojnica 😂 al neka, nauci ti njega pameti i nek ne dize dodatno tlak svim trudnicama i tebi pogotovo 😉
    Ocekujem onda novinski clanak "Poludjela trudnica zbog visokog tlaka prackom napala svog ginekologa". 😜 i daj ako budes davala izjavu pozdravi nas na klokanici 😂

Mya
    08. Veljača 2018. 10:19

Moze,pozdrav vama prije ikakvog intervjua😁😁😉

Mya
    08. Veljača 2018. 10:20

A onda pitanje 'tko su klokanice'...ludara mi ne gine

bejb23
    08. Veljača 2018. 10:24

Hahahhahaha, samo ti javi u koju su te smjestili pa cemo mi prosvjedovati da te puste 😂 biraj oces zestoki ili mirni? S mirnim bi se uklopili s ovim moliteljima pa nekako nisam za. 😂

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.