Je je sve sam smazala 😅😅 jos kasnije vocnu salatu i to je za danas to :D
Bojana svaka čast..ja bi uz taj tvoj meni od gladi i stol s tanjurima pojela😂😂...danas sam već riješila slanac, 2 krafne iz Lidla(napokon utažila želju za krafnicama😋), malo paštete na šniti kruha i malo pire krumpira...hm..i glaaadna sam sad al jest ću oko 5, pola 6 nešto konkretno 😂 kad m dođe s posla...i večeru oko 22h sendvič
Ajmee jeste se raspisale 😂
Slikice beba su vam prekrasne moj nikako ne zeli tako dugo bit miran 😭
Proudy divan ti je trbuscic..btw nisi jedina i ja se sminkam samo za tu posebnu prigodu tj. Ultrazvuk 👌
Gledam ove vase objave i slike rucka idem konacno i ja svoj spremit..danas ce bit pohane tikvice i rizi bizi 😍 (nisam vegetarjanac da ne mislite samo mi bas meso ne pase u ovoj fazi ☹
Inženjerka još uvijek stanem u svoje stare hlače,ali je puno udobnije u trudničkima 😁 imam one kojima je elastična traka ispod trbuha i odlične su mi,ni ne kuži se da su trudničke 😁 uzela sam ih u svojoj standardnoj veličini..jedino sam veličinu grudnjaka već dvaput mijenjala 😂😂😂
Proud buša je 😍
Hranaaaa..ja upravo pojela bananu dok ručak ne bude gotov, nije puno pomoglo 😂😂😂
Proud, kad si bila na infuziji jesi te pregledavali, ako budem isla da se znam "spremiti" 😅
Preslatka si, busica je divna 😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
Proud, kad si bila na infuziji jesi te pregledavali, ako budem isla da se znam "spremiti" 😅
Uzv samo su mi napravili, doduse ja sam pitala jel moze bez vag.pregleda, ne volim da me kopaju bez veze. Pa su samo bebu pogledali. 😉 I piskila na onu trakicu i krv su me slali vadit.
Kaj nije ti dobro pa mislis ici?
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
inzenjerka ja negdje od 12tt nosim trudnicke jer me tiskalo...
proud aaaa slatke li busice
bojana svaka cast sto izdrzis ja bih bila ljuta i nervozna
eto ja sam do sada doruckovala i dva puta rucala izmedu grickala bademe i grozdice...kasnije jos vecera i nest grickam usput
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Uzv samo su mi napravili, doduse ja sam pitala jel moze bez vag.pregleda, ne volim da me kopaju bez veze. Pa su samo bebu pogledali. 😉 I piskila na onu trakicu i krv su me slali vadit.
Kaj nije ti dobro pa mislis ici?
Ma da..ujutro pojela i odmah povratila. Do sad nisam nista jos uspjela pojesti, a muka mi je za poludit
All of God’s grace in one tiny face 💟
Mina tebe bas ne popusta!
Proud zeno ti manekenka u 24tj!! Predivna!
Inzinjerka i ja sam vec u trudnickim, trbuh mi dost nisko. Iako mogu stat u svoje, ali nekako bas stiscu pa mi nelagodno.
Bejb dobro sam. Sve je jos bez promjene..cekamo. Ali samo pozitiva! 😍🤗
Mi odrucali i sad se pece banana bread za veceras 😆
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji