Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Inženjerka
    08. Veljača 2018. 12:57

Dobro jutro svima :D

ivanolora - ja sam počela koristiti ProMama Duo, pa mi je doktorica rekla da mogu slobodno prestati folnu
    TEA - beba je prekrasna 

A što se ručka tiče, danas sam se najavila kod svekrve na punjene paprike, uh :D :D
    Lagano se otvara apetit u četvrtom mjesecu. 

Confused
    08. Veljača 2018. 13:06

Jeste natipkale,ne mogu vas povatat 😜
    Uglavnom od ovoga sto sam popratila,Mare cestitam na curici.Tea super za pregled,slicica je predivna,btw.sisas me u plusu 😁
    Jama ne znan sta si prizeljkujes,ali ja bi rekla da je to cura 😉
    Nove cure dobro nam dosle.
    Meni pregled sutra u 12,ako curka bude u dobroj pozi radit ce mi 3d/4d...

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• nikolina219
    08. Veljača 2018. 13:09
    da se malo nasmijemo xD
    da se malo nasmijemo xD

hahahaha

Honey
    08. Veljača 2018. 13:11

hahahaha nikolina

• Inženjerka
    08. Veljača 2018. 13:15

Ljudi moji, stajete li vi još uvijek u standardne hlače ili ste već počele kupovati trudničku odjeću?

08. Veljača 2018. 13:15

J@m@

Ja zatvorena,posteljica sprijeda,tlak visok pa moram holter nosit 24sata,beba odgovara dimenzijama noge odvojene i kad je krenuo pogledat opet spoji,tako da spol i dalje nepoznanica

Ma bitno da je bebica ok, bude se već pokazala 😆😍😘

Confused
    08. Veljača 2018. 13:17

Inženjerka

Ljudi moji, stajete li vi još uvijek u standardne hlače ili ste već počele kupovati trudničku odjeću?

Odavno ne stanem u standardne hlace,ali ja sam ti teska kategorija 😂😂

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

08. Veljača 2018. 13:19

Inženjerka

ne, već dugo, sutra mi puni tjedan pa ćeš vidjeti i zašto😂😂...tajice ful rastezljive ili tr.trapke, tunike..

08. Veljača 2018. 13:20

nikolina219

hahahaha

• nikolina219
    08. Veljača 2018. 13:21

Inženjerka

ja sam jos u svim standarnim trapericama (otkopčam gumb kad se sjednem) al ne jos za dugo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.