I meni je 24. ^^ Termin poroda 6.8. ^^
Imas u planu di ces roditi il jos niste odlucili?
Ja zatvorena,posteljica sprijeda,tlak visok pa moram holter nosit 24sata,beba odgovara dimenzijama noge odvojene i kad je krenuo pogledat opet spoji,tako da spol i dalje nepoznanica
I ja bila kod zubarice danas hihh, dosla malo ja kontrolu, inace sam freak za zube, obozavam ic kod zubara hahah😬
Ja kuham saft i rižu 🍛
Btw kod mene je posteljica iza i udaljena, isto zatvorena.
Jama bitno da se dobro osjećate ti i sirena hahha, valjda ce iducu put rec sto je. Ja sam malom i guzu vidjela, niceg se ne srami 😂😂😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Eeej, ne sjecam se tko je pitao za ASOS, ja sam narucila broj veci i dobra je veličina, jucer stiglo, sigurno cu do kraja trudnoce moc nositi haljinu. slikam iducu tjedan kad se sredim 🤣
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ja zatvorena,posteljica sprijeda,tlak visok pa moram holter nosit 24sata,beba odgovara dimenzijama noge odvojene i kad je krenuo pogledat opet spoji,tako da spol i dalje nepoznanica
Znaci nije dr nastradao? 😂
Ajde nek je sve u redu s bebacem. A ti se pazi 😘
Ajme ja se bojim zubara 😓
💗Baby E💗
evo mene evo mene stigla i vec i rucala bijeli zganci s przenom slaninom pravo lagani obrok
proud i bejb ma sto nebi mogla jedna slicica bez ceslja ste vidjele kako ja
jama draga bitno da si zatvorena i da je s bebom sve ok,pokazat ce i spol vec jednom...a tlak isto drzim fige da bude dobar meni je također posteljica sprijeda i kad je upalila 3d beban zabija glavu u posteljicu kao da se skriva rucice podigao kraj lica a lice sakrio...vec nas cimaju
...ali samo neka su zdravi i neka rastu...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pozdrav curke, evo da se malo i ja javim da me ne zaboravite 😆 ja sam jos uvijek pod jakim mucninama i zasad sam od prvog pregleda na -7. Skoro pa nista ne jedem, ako i pojedem ode odmah van.
Cestitam onima koje su saznale spol ❤
I prekrasne su vam slikice beba, vec su velikeee moja je jos mala 😍 na pregledu sam 16.2.
I da, kad pisete sta ce te za rucak, ja samo razmisljam joj kad mi bude bolje i ja cu to 😂😂😂😂
Moj muz je u Austriji, vikendom je doma, moram se i ja preselit al trenutno nema sanse 😣
All of God’s grace in one tiny face 💟
evo samo malo da vam mahnem, kaos mi je na poslu proteklih dana, samo vas pročitam prije spavanja da popratim vijesti. meni sutra punih 17 tt, kud je već proletilo? :) naša curka sve življa I življa, osobito nakon jela se razbudi I lupka. :) to mi je najdraže, ako sam usred sastanka I ona se javi, mazim trbuh I smijuljim se, baš me briga. :)
idući pregled mi je tek za dva tjedna, nikako dočekati da je opet vidim.
pozdrav svima I ostajte mi dobro!
Ajme Jama fakat je humoristična beba ili sd voli igrati skrivača 😁.
Proud bitno da je bolje i da se vraća energija. Držim fige da će i muž skoro biti dobro.
Mina04 nadam se da ćeš uskoro sve nadoknaditi. Jedan dan kada stanu nastavljaj samo papati i papati. Ne znam kaj je dok rekao ali možda da odeš na koju infuziju puno je to kg u minusu, nije da će bebi biti nešto nego si ti malaksala.
Odlično za princezicu Mamica 😍
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji