Sretno J@m@ 😊 za ručak bi možda mogle lazanje,još razmišljam...a dosad sam na približno +3...i staaaalno sam gladna 😞
Dobro jutro
Sretno danas curama na pregledima, dobrodosle nove curke
meni je jucer pomako termin sa 20.7 . na 25.7.
I moj M je hrko sinoc, al ja ga sam stavim ruku na njega i prestane ...
A rucak je danas sarma ,eto je odleđuje se doma dok ne dodemo s posla
Jutrooo
M.lady cestitam na decku i Nikolina tebi na curici❤️
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Jutro! 🤗
Ajme jeste mi vrijedne jutros sa tipkanjem!
Krafne, nova princeza 💟 (cestitke nikolina!!), slicice bebana 😍 nove cure...
I kad ne tipkam pratim vas i modeliram tablicu, obecanje je obecanje 😉.. Stavit cu danas pa azurirajte ako sam sta propustila!
Mladamamice ima ih termina i prije tvog, a i mladjih od 24.. Ma cijela lepeza mamica i zabica! 🤗
Vec se prica o rucku pa dobar tek! Mi smo na zadnjem bili +1,5kg, ali davno je to bilo 🙈
Vi sa hrkalicama, mozda bi cepici pomogli?
Za vas, za usi, ne za njih..! 😄
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jutrooo
M.lady cestitam na decku i Nikolina tebi na curici❤️
Mi smo jucer bili na pregledu, sve je super uredno. Mahao je prsticima, pa se na moje preodusevljeno "ajmeeeee" primio za glavu hahhah
Ja imam 24, termin 19.6, a u + sam 7,5kg 😬
Miš mali. Bitno da je sve ok a dečki ko dečki uvijek se čude nama mamama 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro!!!!
Evo od utorka i mi napokon saznali da čekamo curku,jednu veselu curku!! Bili smo na 4D ,al slikicu nemamo jer je malena preživahna i nije joj se slikalo ,sve ostalo je super!!! Pozdrav žemske i puse vašim malim crvičima i čestitke na curkama i dečkićima!!!!
jutrooooo
blago vama koje imate snjjeg kod mene kisa ne prestaje...
za rucak jos nemam pojma idem sad na brzinu nesto gricnuti i trk kod zubsra danas ce mi napokon plombu staviti...
nove mamice dobro nam dosle
jama draga sretno i smireno da tlak ne pravi probleme 😙😙
ena sto se tice hrkanja vec sam ti rekla da i moj rastura al kaze da bome znam i ja a ja se sads vadim na trudnocu i zacepljen nos 😂😂
netko je pitao za kile i vitamine...ja sam na +4kg i pijem almagea prenatal omega 3+ i magnezij direkt 375mg
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
tea divna slicica
mare pa cestitam na djevojcici
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Dobro jutroooo. Joj sto ste aktivne jutros 😂
Pola sam pozaboravljala dok sam dosla do kraja.
Rucak nemam pojma sto imamo danas, znam samo da ce me docekati tanjur juhe 😂
Tea slika je 😍😍😍😍 i nek je sa deckicem sve u redu 😘
Mare cestitam na curki 🤗
Jama sreeeetmo danas!
Jel ima jos koja koka danas pregled? 😊
Nove cure dobrodosle. 😉
Barbara kako si mi ti? Ima sto novo?
Netko je pitao jel nas glad budi. Mene da. Prosli tjedan sam se probudila 2 puta usred noci i svaaako jutro gladna kao da danima nisam jela 😂 sad kako me boli i nisam bas s velikim apetitom.
Hrkanje.... ja svog ne cujem 😂 taj redovno prica u snu 😂
Mislim da bi to bilo to 🤗
💗Baby E💗
Pogodit cu ga gumicom sa hlaca ako mi tlak spomene,poskoci..nadam se da ce biti u nekoj normali pa da sa na bebu fokusiramo
Sortiraj odgovore
Najstariji