Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    08. Veljača 2018. 08:26

Ena31

ivymicek

Dobro jutro trudničice!
    Kod nas isto ima snijega i još pada.
    Kako ste spavale?
    Ja isto smetnem doznake s uma ali sam si stavila alarm koji me podsjeti svaki mjesec.
    Kuhati danas neću ništa jer imam grah i ričet od jučer a kako je ostalo i pizze ima i toga.
    Ja sam na +5 sada možda malo više nakon pizze ali odradila sam trening pa možda i nije 😂.
    Moj metabolizam stari kao i ja pa je podosta usporen, sve mi se prima pa stalno moram paziti na prehranu i vježbu 🤣. Ima da budem fit kada rodim.
    Bila sam gladna po noći, dogodi li se vama da vas glad probudi?

Joooojjj ričeeetttt..utopila bi se u njemu kolko ga volim😍😍…draga moja svaku noć zadnjih cca mjesec dana sam gladna po noći..nisam niš spavala, m opet hrkal😱😱..sad čekam pare da mu kupim onaj sprej protiv hrkanja jer nemrem više😥

Jooj volim ga i ja više ričeta nego graha 😂.
    Ivanolora uh dobro je onda već sam mislila da sam tak čudna.
    Što se tiče hrkanja (i ja hrčem pogotovo sad kad sam trudna, siroti moj muž).
    Ali mi ne koristimo ništa nego i on i ja spavamo sa čepičima u ušima. Njega ne čujem kakp hrče ali čujem djecu kad me zovu po noći.😁.
    Sretno Jama saznali više što imamo 😍. Držimo fige i za tlak.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    08. Veljača 2018. 08:28

Sretno J@m@ 😊 za ručak bi možda mogle lazanje,još razmišljam...a dosad sam na približno +3...i staaaalno sam gladna 😞

• nikolina219
    08. Veljača 2018. 08:48

Dobro jutro 
    Sretno danas curama na pregledima, dobrodosle nove curke 
    meni je jucer pomako termin sa 20.7 . na 25.7.
    I moj M je hrko sinoc, al ja ga sam stavim ruku na njega i prestane ...
    A  rucak je danas sarma ,eto je odleđuje se doma dok ne dodemo s posla 

Tea👶
    08. Veljača 2018. 08:51

Jutrooo
    M.lady cestitam na decku i Nikolina tebi na curici❤️

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

baarbaraa29
    08. Veljača 2018. 08:59

Jutro! 🤗
    Ajme jeste mi vrijedne jutros sa tipkanjem!
    Krafne, nova princeza 💟 (cestitke nikolina!!), slicice bebana 😍 nove cure...
    I kad ne tipkam pratim vas i modeliram tablicu, obecanje je obecanje 😉.. Stavit cu danas pa azurirajte ako sam sta propustila!
    Mladamamice ima ih termina i prije tvog, a i mladjih od 24.. Ma cijela lepeza mamica i zabica! 🤗
    Vec se prica o rucku pa dobar tek! Mi smo na zadnjem bili +1,5kg, ali davno je to bilo 🙈
    Vi sa hrkalicama, mozda bi cepici pomogli?
    Za vas, za usi, ne za njih..! 😄

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    08. Veljača 2018. 09:17

Tea👶

Jutrooo
    M.lady cestitam na decku i Nikolina tebi na curici❤️
    Mi smo jucer bili na pregledu, sve je super uredno. Mahao je prsticima, pa se na moje preodusevljeno "ajmeeeee" primio za glavu hahhah
    Ja imam 24, termin 19.6, a u + sam 7,5kg 😬

Miš mali. Bitno da je sve ok a dečki ko dečki uvijek se čude nama mamama 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mare27
    08. Veljača 2018. 09:20

Jutro!!!!
    Evo od utorka i mi napokon saznali da čekamo curku,jednu veselu curku!! Bili smo na 4D ,al slikicu nemamo jer je malena preživahna i nije joj se slikalo ,sve ostalo je super!!! Pozdrav žemske i puse vašim malim crvičima i čestitke na curkama i dečkićima!!!!

franovamamita
    08. Veljača 2018. 09:47

jutrooooo
    blago vama koje imate snjjeg kod mene kisa ne prestaje...
    za rucak jos nemam pojma idem sad na brzinu nesto gricnuti i trk kod zubsra danas ce mi napokon plombu staviti...
    nove mamice dobro nam dosle
    jama draga sretno i smireno da tlak ne pravi probleme 😙😙
    ena sto se tice hrkanja vec sam ti rekla da i moj rastura al kaze da bome znam i ja a ja se sads vadim na trudnocu i zacepljen nos 😂😂
    netko je pitao za kile i vitamine...ja sam na +4kg i pijem almagea prenatal omega 3+ i magnezij direkt 375mg 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    08. Veljača 2018. 09:48

tea divna slicica 
    mare pa cestitam na djevojcici 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bejb23
    08. Veljača 2018. 09:55

Dobro jutroooo. Joj sto ste aktivne jutros 😂
    Pola sam pozaboravljala dok sam dosla do kraja. 
    Rucak nemam pojma sto imamo danas, znam samo da ce me docekati tanjur juhe  😂
    Tea slika je 😍😍😍😍 i nek je sa deckicem sve u redu 😘
    Mare cestitam na curki 🤗 
    Jama sreeeetmo danas! 
    Jel ima jos koja koka danas pregled? 😊
    Nove cure dobrodosle. 😉
    Barbara kako si mi ti? Ima sto novo? 
    Netko je pitao jel nas glad budi. Mene da. Prosli tjedan sam se probudila 2 puta usred noci i svaaako jutro gladna kao da danima nisam jela 😂  sad kako me boli i nisam bas s velikim apetitom. 
    Hrkanje.... ja svog ne cujem 😂 taj redovno prica u snu 😂
    Mislim da bi to bilo to 🤗

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI