Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    07. Veljača 2018. 11:54

Ena31

Jutro ljepotice moje😍😘…sretno svima na pregledima danas😍😍😘😘🤞🤞.
    Franovamamitaosmjeh na to lijepo lice i idemo pozitivno😍😍😘😘, eto ti nas dvoje šaljemo svaki po jednu veliikkuuku 😘😘, bit će sve ok.
    Ivymicek pizza..mmmmmljaccc😋😋.
    Nemogu se oteti dojmu da nam neke curke štrajkaju sa sličicama..hm…ili.mi se čini?😀

😂😂😂 Moguće moguće... Trbuhe na sunce 😍
    Pizza mi se jede već danima i napokon je došla na red. Gledam kad klinci imaju nešto što ne vole u vrtiću za jest pa da ih nagradim ako su pojeli i to što ne vole 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    07. Veljača 2018. 12:03

ej cure da se javim
    sve je ok bebu mi je gledala u 2d i 3d sve je na svom mjestu teski smo 235g  ja sam  +4kg....
    hvala vam svima na rijecima podrske sve mi bilo toplo oko srca kada sam citala  <3 <3 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

07. Veljača 2018. 12:09

franovamamita

ej cure da se javim
    sve je ok bebu mi je gledala u 2d i 3d sve je na svom mjestu teski smo 235gja sam +4kg….
    hvala vam svima na rijecima podrske sve mi bilo toplo oko srca kada sam citala &lt;3 &lt;3

Eto vidiš dragička da je sve dobro, hvala Bogu 🙏. Raste bebač, raste...neka samo😍😘..a  ti nisi niš puno dobila. Čitala sam jučer ima članak tu na Klokanici o kilogramima u trudnoći, piše da bi do kraja drugog tromjesečja bilo normalno dobiti do 9kg.

Blackíe
    07. Veljača 2018. 12:14

Romana i franova super za bebe i preglede 😍 Nek rastu mrve a sve nase boljke ce proci 😘
    Ivy shopping je univerzalan lijek 😂 
    Proudy ima li kraja bolestima 😢 Drzite se i nadam se da ste ispucali kvotu za iducih 6 mjeseci 😘
    Mi jedemo tortilje danas, vec su u pecnici. Napravila sam krug po Maksimiru, bas je zimska idila, predivno 😍😍

17.7. 💝💝

franovamamita
    07. Veljača 2018. 12:20
    evo masemo vam 💙
    evo masemo vam 💙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

07. Veljača 2018. 12:22

😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🖐🖐🖐🖐🖐👐👐👐👐

Honey
    07. Veljača 2018. 12:25

Ajme Franova koja super slika!!! Drago mi je da je sve dobro <3 Nadam se da si nam i ti bolje danas.
    Ja danas laganini na poslu,  još valjda zbog vremena malo imamo interneta malo nemamo, hehe
    Napapala se gulaša sa njokima i zelenom salatom i sad dalje šljakica.
    Pizza je uvijek dobra ideja, posebno domaća, mljac!

Mya
    07. Veljača 2018. 12:29

Bravo za preglede i lijepe vijesti,slika bebe je predivna,ma svi smo mi borci sa nasim podstanarima..proud nadam se da nece biti najgori scenarij i da cete se brzo izlizat🙏 mi sutra imamo susret i nadam se konacno vidjet spol

Blackíe
    07. Veljača 2018. 12:31

Ajme rucica 😍😍😍😍😍

17.7. 💝💝

• nikolina219
    07. Veljača 2018. 12:32

Franova Prekrasna slikica  
    Jedva cekam svoju novu danas 
    Sve boljke bježite !!! Samo neka sve bude dobro.
    Toliko govora o pizzi da bi sad i ja najrađe a nemrem paradajz ni u kojem obliku primirisat od kad sam trudna...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.