Jutro ljepotice moje😍😘…sretno svima na pregledima danas😍😍😘😘🤞🤞.
Franovamamitaosmjeh na to lijepo lice i idemo pozitivno😍😍😘😘, eto ti nas dvoje šaljemo svaki po jednu veliikkuuku 😘😘, bit će sve ok.
Ivymicek pizza..mmmmmljaccc😋😋.
Nemogu se oteti dojmu da nam neke curke štrajkaju sa sličicama..hm…ili.mi se čini?😀
😂😂😂 Moguće moguće... Trbuhe na sunce 😍
Pizza mi se jede već danima i napokon je došla na red. Gledam kad klinci imaju nešto što ne vole u vrtiću za jest pa da ih nagradim ako su pojeli i to što ne vole
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
ej cure da se javim
sve je ok bebu mi je gledala u 2d i 3d sve je na svom mjestu teski smo 235g ja sam +4kg....
hvala vam svima na rijecima podrske sve mi bilo toplo oko srca kada sam citala <3 <3
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ej cure da se javim
sve je ok bebu mi je gledala u 2d i 3d sve je na svom mjestu teski smo 235gja sam +4kg….
hvala vam svima na rijecima podrske sve mi bilo toplo oko srca kada sam citala <3 <3
Eto vidiš dragička da je sve dobro, hvala Bogu 🙏. Raste bebač, raste...neka samo😍😘..a ti nisi niš puno dobila. Čitala sam jučer ima članak tu na Klokanici o kilogramima u trudnoći, piše da bi do kraja drugog tromjesečja bilo normalno dobiti do 9kg.
Romana i franova super za bebe i preglede 😍 Nek rastu mrve a sve nase boljke ce proci 😘
Ivy shopping je univerzalan lijek 😂
Proudy ima li kraja bolestima 😢 Drzite se i nadam se da ste ispucali kvotu za iducih 6 mjeseci 😘
Mi jedemo tortilje danas, vec su u pecnici. Napravila sam krug po Maksimiru, bas je zimska idila, predivno 😍😍
17.7. 💝💝
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ajme Franova koja super slika!!! Drago mi je da je sve dobro <3 Nadam se da si nam i ti bolje danas.
Ja danas laganini na poslu, još valjda zbog vremena malo imamo interneta malo nemamo, hehe
Napapala se gulaša sa njokima i zelenom salatom i sad dalje šljakica.
Pizza je uvijek dobra ideja, posebno domaća, mljac!
Bravo za preglede i lijepe vijesti,slika bebe je predivna,ma svi smo mi borci sa nasim podstanarima..proud nadam se da nece biti najgori scenarij i da cete se brzo izlizat🙏 mi sutra imamo susret i nadam se konacno vidjet spol
Franova Prekrasna slikica
Jedva cekam svoju novu danas
Sve boljke bježite !!! Samo neka sve bude dobro.
Toliko govora o pizzi da bi sad i ja najrađe a nemrem paradajz ni u kojem obliku primirisat od kad sam trudna...
Sortiraj odgovore
Najstariji