Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    07. Veljača 2018. 11:51

Proud ajme užas. Nadam se da ipak nebu tak strašno i da će brzo ozdraviti. Nekamse nadam da je samo bronhitis. Ali nek se doma liječi i odmara, mođda negdje u karanteni. Želim vam oboma što nrže ozdravljenje i da se stariji braco ne zarazi.
    Romana super da je bebo živahan bude pokazao što ima među nogicama sljedeći put. Nadam se da je šećer ipak dobar ali bolje da oni provjere. Bravo za kile budi one polako.
    P.S. ništa ne liječi tugu kao kupovanje. Odvela sam sebe i sveki u West Gate i kupila sam si buce za snijeg 😂. Mam sam bolje. Ak me opet ulovi slijedeći lijek je pizza 😂.
    Idem čistiti i staviti pizzu u peć.
    Ljubim vas a pogotovo curke koje danas imaju preglede 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    07. Veljača 2018. 11:54

Ena31

Jutro ljepotice moje😍😘…sretno svima na pregledima danas😍😍😘😘🤞🤞.
    Franovamamitaosmjeh na to lijepo lice i idemo pozitivno😍😍😘😘, eto ti nas dvoje šaljemo svaki po jednu veliikkuuku 😘😘, bit će sve ok.
    Ivymicek pizza..mmmmmljaccc😋😋.
    Nemogu se oteti dojmu da nam neke curke štrajkaju sa sličicama..hm…ili.mi se čini?😀

😂😂😂 Moguće moguće... Trbuhe na sunce 😍
    Pizza mi se jede već danima i napokon je došla na red. Gledam kad klinci imaju nešto što ne vole u vrtiću za jest pa da ih nagradim ako su pojeli i to što ne vole 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    07. Veljača 2018. 12:03

ej cure da se javim
    sve je ok bebu mi je gledala u 2d i 3d sve je na svom mjestu teski smo 235g  ja sam  +4kg....
    hvala vam svima na rijecima podrske sve mi bilo toplo oko srca kada sam citala  <3 <3 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

07. Veljača 2018. 12:09

franovamamita

ej cure da se javim
    sve je ok bebu mi je gledala u 2d i 3d sve je na svom mjestu teski smo 235gja sam +4kg….
    hvala vam svima na rijecima podrske sve mi bilo toplo oko srca kada sam citala &lt;3 &lt;3

Eto vidiš dragička da je sve dobro, hvala Bogu 🙏. Raste bebač, raste...neka samo😍😘..a  ti nisi niš puno dobila. Čitala sam jučer ima članak tu na Klokanici o kilogramima u trudnoći, piše da bi do kraja drugog tromjesečja bilo normalno dobiti do 9kg.

Blackíe
    07. Veljača 2018. 12:14

Romana i franova super za bebe i preglede 😍 Nek rastu mrve a sve nase boljke ce proci 😘
    Ivy shopping je univerzalan lijek 😂 
    Proudy ima li kraja bolestima 😢 Drzite se i nadam se da ste ispucali kvotu za iducih 6 mjeseci 😘
    Mi jedemo tortilje danas, vec su u pecnici. Napravila sam krug po Maksimiru, bas je zimska idila, predivno 😍😍

17.7. 💝💝

franovamamita
    07. Veljača 2018. 12:20
    evo masemo vam 💙
    evo masemo vam 💙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

07. Veljača 2018. 12:22

😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🖐🖐🖐🖐🖐👐👐👐👐

Honey
    07. Veljača 2018. 12:25

Ajme Franova koja super slika!!! Drago mi je da je sve dobro <3 Nadam se da si nam i ti bolje danas.
    Ja danas laganini na poslu,  još valjda zbog vremena malo imamo interneta malo nemamo, hehe
    Napapala se gulaša sa njokima i zelenom salatom i sad dalje šljakica.
    Pizza je uvijek dobra ideja, posebno domaća, mljac!

Mya
    07. Veljača 2018. 12:29

Bravo za preglede i lijepe vijesti,slika bebe je predivna,ma svi smo mi borci sa nasim podstanarima..proud nadam se da nece biti najgori scenarij i da cete se brzo izlizat🙏 mi sutra imamo susret i nadam se konacno vidjet spol

Blackíe
    07. Veljača 2018. 12:31

Ajme rucica 😍😍😍😍😍

17.7. 💝💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI